Günaydın......
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
İnşallah abim.....VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKeşke mutimarım keşke bana biri zamanı geri getirse:040::040:
Dün gibi hatılrıyorum söylediğini. Artık yenilerini bayram sonrasında bekleriz senden:081::081:
Nakit girmek iyidir bayrama.Fırsatlar kaçmıyor ya
Dediğin gibi kafam rahat dinlenmek ve sevdiklerim ile vakit geçirmek istiyorumTırsık VOB'cu...
Yorum
-
dostlar günaydın umarım dost meclsini fazla kesmemişlerdir.ana destek 87000 bende kırılırsa 86400-600 arası biryerde dengelenmesi lazım.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
bakalım pivot ve trend deseği tutacakmı,5lik test ilk zayıf tepki gelebir sinyali veriyor.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
en büyük sıkıntı çin borsasından %5.16 eksi.tapiiki zincirin en önemli halkası parite ve dow ft.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
Günaydın Sevgili Taka,taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdostlar günaydın umarım dost meclsini fazla kesmemişlerdir.ana destek 87000 bende kırılırsa 86400-600 arası biryerde dengelenmesi lazım.
Beni,Hasan Abi'yi ve FNT'yi kestiler :040::040:
Ama bizde kaşındık gerçi
Yorum
-
:040::040::040::040::040:VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBir yandan da aklıma şöyle bir hinlik geliyor.
Bu pala endeksi tam kritik noktanın altında kapatacak pazartesi yarım günü. ki bu kritik nokta bana göre 69.000'in hemen altı.
insanlar short yapamıyacak.Maçası yemiyecek çünkü. 4.5 günlük tatilden sonra. sonra dönüşte sağlam bir gaple aşağı. insanlar yine short yapamıyacak. sonra yapacak. ve pala yukarı sürecek. ama bir daha 92450 şimdilik uzak ufuklar oldu gibi.tabii fiko abi daha iyi bilir
Yorum
-
dostlar çok üzüldüm pariteye bir iki gün önce ve dün negatif piyasa olduğunu söylemiştim.keşke bu adam ne diyor diye sorsaydınız.hatta graflarıda göndermiştim.valla mutimarı tebrik etmek lazım.o dün dikkate almış.VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGünaydın Sevgili Taka,
Beni,Hasan Abi'yi ve FNT'yi kestiler :040::040:
Ama bizde kaşındık gerçi
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
GLOBAL ÇETENİN BAŞI %15-20 demişti.bunu dikkate almakta fayda var birde seçim öne çekilme hikayesine dış konjöktör eklenirse ihtiyarın tezi aleni doğrulanmış olur.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
TRY İşsizlik Oranı (Ağu) 10:00 Yüksek
İTL GSYH (q/q) (3Q) 11:00 %0,5 Düşük
İTL GSYH (y/y) (3Q) 11:00 %1,3 Düşük
EUR Sanayi Üretimi (a/a) (Eyl) 12:00 %1,0 Yüksek
EUR Sanayi Üretimi (y/y) (Eyl) 12:00 %7,9 Yüksek
EUR GSYH (q/q) (3Q) 12:00 %1,0 Yüksek
EUR GSYH (y/y) (3Q) 12:00 %1,9 Orta
USD Fed-Daniel Tarullo'nun Konuşması 15:35 Düşük
USD Michigan Üniversitesi Güven Endeksi (Kas) 16:55 Yüksek
EUR AMB-Jose Manuel Gonzalez-Paramo'nun Konuşması 21:00 Düşük
USD Fed-Sarah Bloom Raskin'in Konuşması 23:35 DüşükŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
sistem 87400 den tepki gelebileceğinin sinyalini teyitsiz üretiyor.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
Yorum