Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
69000 U100 altında endeks kapanışı olmadıkça hiçbir sıkıntı görmüyorum, nema probleme diyorum.Tepe avcılığı yapacak kadar da zengin değilim. Çift tepe gözüken 92450 rakamı bayram sonunda bir bakmışsınız 93000 olmuş açılışta. vs vs.
Fikret abiye de katılıyorum yarın shortçulara süpriz şarkısını söyleyebilirler.Hiç beklenmeyen bir anda hemde. Gözlere farı tutarlar,tavşan gibi kalır herkes. Bayrama her ne olursa olsun pozisyon taşımam.Pala'ya gap vermeye niyetim yok.Aşağı ya da yukarı.Ama güvendiğim senetleri tutabilirim .Bayram sonrası direkt 69.000 altına kayarsak da hisselerimi kurban ederim.Bahtsız Volvo kutup ayısına rastladı der geçerim.
Yorum
-
okudumVOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterOkudunuz mu

her okuyana dürüm ısmarlayacaksın diye bir söylenti ver
:081:
********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***
Yorum
-
Yanlış duyumhakansahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterokudum

her okuyana dürüm ısmarlayacaksın diye bir söylenti ver
:081:
Lakin bu cisco bilançosu kötü oldu. Fdow -74 puan şu anda. Bir bu eksikti başımıza.Neyse sabah ola hayır ola
Yorum
-
Sevgili ilkerkarınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterçizgilerin kesiştiği yere dikkat 92500 kırılmadığı sürece hedef ilk aşamada 85900 oradan küçük bir tepki gelebilir daha sonra oranın kırılmasıyla
asıl direnç 81850.....oraya geldığınde 75350 hedefı için yorum yaparız......
senin cizgilere bakarak işlem yapma şansımız sıfır
yoksa vobta gümleriz toptan
şunun daha birbirine yakın rakamlıları yokmu
hemen hemen aynı durumdayızculex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster.günü 1000 puan zararla kapattık.bu günü ders aldığımız günler dosyasına koymaktan başka elimizden birşey gelmiyor artık.yarının bantları:
orta bant:91075-89975
dış bant:91650-89425
90700 üstünde yukarı 90325 altında aşağı piyasa güç kazanır.aylıkta 90200 önemli rakam.
Hayat buporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAhh yemekci gercekten uzucu olmus.
oluyor boyle şeylerKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Gunaydın arkadaşlar
acaıp bir durum oluştu
abd de iyi haber gelse para durumu tehlikeye giriyor
vede usd değerleniyor diye borsalar çıkmıyor (şimdilik ama nereye kadar)
kötü haber gelse usd değer kaybediyor vede para gelecek diye çıkıyor
bu sefer millet 2. dip bekliyor
şimdi bu durumda abd den iyi haber mi bekleyeceğiz
yoksa kötü haber mi
geldiğimiz duruma bir bakınKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
dostum günaydın pala dansına devam diyelim.bundan sonra 3000 puanlık volaliterelere alışalım.2006 düşüşden öncesi hareketi diyelim.yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGunaydın arkadaşlar
acaıp bir durum oluştu
abd de iyi haber gelse para durumu tehlikeye giriyor
vede usd değerleniyor diye borsalar çıkmıyor (şimdilik ama nereye kadar)
kötü haber gelse usd değer kaybediyor vede para gelecek diye çıkıyor
bu sefer millet 2. dip bekliyor
şimdi bu durumda abd den iyi haber mi bekleyeceğiz
yoksa kötü haber mi
geldiğimiz duruma bir bakınŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Günaydın millet,
Hasan Abi aslında Karınca'nın grafikleri bence tam vobcular için.Zırt pırt long short kovalamak mantıklı değil. Kazandığını da mutlaka verirsin birgün.
Lakin Pala son 3-4 ayda tüm grafikleri terse getirdi.Yanılmayan bir ALLAH'ın kulu kalmadı. Ezberleri paramparça etti.Ama Teknik Analiz halen tutunacak en büyük dalımız. Yapacak başka birşeyimiz de yok.Dediğim gibi 69 altı kapanırım.Onun haricinde zirve kovalamam ben.
Yorum
-
Arkadaslar kisa donemde bakmamiz gereken dolar apsd dun adamlar 11000 pozisyonu bosa kapatmadi.
10000 e yakin pozisyon acildiginda dolar ne yone gidiyor piyasa yonu tersi yondur.
Daha sonra bu kontratlar kapatilana kadar pozisyonda yatabilen mali goturur.
Yorum

Yorum