Bear_Bull Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sayın bull hayrını görün umarım poz.kapatmışsındır.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
onu ben yapamam da, Bear_Bull dostumuza havale edeceğiz artık.taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterfikret bey dandik sistemi dediğimiz sisteme çevirebilirseniz banada yardımcı olursanız belkidaha faydalı hale getirebilirim.ortalama değerlerini oynayarak.özelden bana formülü atabilirsiniz sistemi yapabilirseniz.
son yarım saat siteye giremedim.
Yorum
-
hem de çok erken kapattık yinede ABV.taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın bull hayrını görün umarım poz.kapatmışsındır.
Bear_Bull Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster4/1 i 72025 ten kalanın
3/1 i 72125 ten
iade kalanlarıda her artışta azaltırım stop 71950 kara geçen poz bir daha zarar edemez kuralı.Bear_Bull Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterflat 1 parçada aldık 4 parçada sattık. ABV. koca günün tek işlemi. Hanım pazara gidelim diyo
senede 1 -2 kez anca yakalıyor beni 
Bear_Bull Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster7 dk önce yazabilseniz belki son kalanlar için kemerleri çözmezdik ama geç kaldınız yazmaya mal kalmadı verecek geceyede poz.la girmem poz FLAT kafam RAHAT.;)
bu ekranla data görmeden anca bu kadar işlem.

Hala pazara gidemedik gidip geleyim gece burada olacağım yaparız bir şekildeFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteronu ben yapamam da, Bear_Bull dostumuza havale edeceğiz artık.
son yarım saat siteye giremedim.
ya uzaktan bağlanırım yada matriks şifresi ile yaparız bişeyler hallederiz sistemi bu gece.
bu arada indikatör builder içindeki formülü ya özelden yada buradan yazmanız lazım.
Uzaktan ben bağlanacaksam sizin makinaya yazmanıza gerek yok.
selamlar.
akşam yemeğinden sonra görüşürüz.Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
dostlar basit bir bakışla baktığımda DOW 10300-500 ilk etap yükselişi hakeden bir formasyon çizmiş kimse eksi kapanışı beklemesin.eksi olsada önümüzdeki hafta yukarı potansiyel aşağı potansiyelden daha yüksek oranda.yinede hafta sonu ayrıntılı bir çalışmayla durumu netleştirmem allahın iziyle mümkün.poz bugün long olamalıydı,ama benim most eğrisi parametreleri ve diğer bazı teknik unsurlar flat kalmamı sağladı.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
sizin rakamlar civarında biryerleri bende düşünmekteyim.ya nasip diyelim ve palayı izlemeye devam...ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
Herkese iyi akşamlar dostlar Hala işyerinde tırmalıyorum..ne zaman çıkacağım ??? belli değil...
Serdar abi enbasitinden..iki çizgi arasında FİBONACCİ veya CAMARİLLA denklemleri gibi bir denklem ile partlara ayrılarak SN bull un dediği gibi kademeli poziyon alınabilir..serdarkus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterCanı sıkılan can meclis,
size bi sistem sorusu:
İki paralel çizgi..
belli aralıkta, çok yavaş yer değiştirir, aşağı yukarı doğru.
Arasında bi hareketli nokta.. sürekli yer değiştirir.
Paralel arasında gider gelir.
Elimizde var 10 birim kontrat.
İki paralel arasındaki hareketlerde bu 10 birimi nasıl kullanmalıyız.
(Short- Long- Flat-Revers)
Endeksi unut.
makası unut.
borsayı unut.
Bildiğin her şeyi unut.
Cevabı bul, altın formüle ulaş!
Ancak burada altın formulü bence bu iki paralel çizgiyi tespit ettiğimiz anda bulacağız
Dipten full long tepeden full şort oh ne güzel...
Abibenden tecrübelisin tecrübenden faydalanmak adına makul aylık hedef ne olmalıdır diye bir soru sorsam yanlış anlamazsın değilmi?serdarkus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSonuçta aylık hedeflerimi yine yakaladım, ama tık tık traderliğin zevki ağır bastı.
..İndikatörün özelden veya buradan yazarsanız sistem konusunda bende yardımcı olabiirim..Bear_Bull Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bu arada indikatör builder içindeki formülü ya özelden yada buradan yazmanız lazım.
Uzaktan ben bağlanacaksam sizin makinaya yazmanıza gerek yok.
selamlar.
akşam yemeğinden sonra görüşürüz.Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
dostlar kırılan ortalama destek olarak kapanışı şenlendirmiş.fiyatlı macd de longcuları destekler durumda haydi hayırlısı.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
Dostlar Son günlerde üzerinde çalıştığımbir sistemde bu fikir ..hareketli ortalamalar ile yapılan trade de eğer trend olmazsa yatayda zarar yazıldığıhepimizin bildiği bir durum..bunu önlemek için kademeli pozisyon alıyoruz ama yaterse gelirsek ??bunud pala iyi beceriyor.....Hangi grafikte olursa olsun dip ve tepe oluşumlarını tespit edebilirsek aynı nokta stop olmak üzere pozisyon aldığımızda enfazla 250 puancivarı zarar yazıyoruz..akşam yayınlayacağım kendi sistemimde görüleceği üzere pozisyonada hemen girilemiyor çünkü yeni dip veya tepe oluşumu bir süreç alıyor ..EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ancak burada altın formulü bence bu iki paralel çizgiyi tespit ettiğimiz anda bulacağız
Dipten full long tepeden full şort oh ne güzel...
..
Siz tecrübeli dostlarımızın dip ve tepe oluşumları için fikirleriniz veya indikatörler önerileriniz varmı acabaBen küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
EFE dostum bull dostumuz bir denesin gerekirse maille sanada göndeririz.nihayetinde bizler bir aileyiz.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
kolay gelsin Çarşamba bende başlıyacağım 1 aylık tembellikten sonra zor gelecek.EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHerkese iyi akşamlar dostlar Hala işyerinde tırmalıyorum..ne zaman çıkacağım ??? belli değil..
Abibenden tecrübelisin tecrübenden faydalanmak adına makul aylık hedef ne olmalıdır diye bir soru sorsam yanlış anlamazsın değilmi?
..İndikatörün özelden veya buradan yazarsanız sistem konusunda bende yardımcı olabiirim..
geçen sene aylık net 2000 puan hedef koymuştum totalde, ortalama yılı 48000 puanla kapadım. 4000 puana gelmişti ortalaması ayların.
50 yi geçmişti 52000 e tamamlıyayım derken 48 le anca kapattık bu sene bereketli değil ama :(
EFE de büyük ihtimal yazabilir formülü FML kullanımını yapabiliyorsa.Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
pazar işi bitti yemek hazır olana kadar umarım yetiştiririzFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterOK pazara gidip gelin, akşam buradayız.
İyi akşamlar...
xxx xxx xxx
xxxx
şifreleri alayım
ben bağlanınca şifreleri silersiniz. (yada ÖM den atın)Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum

Yorum