dostlar iş tüydü garan hala dünkü alımı temizlemedi,bu açıdan bakıldığında bile olumsuz ortam içindeyiz.inşallah ben yanılıyorumdur.bu gelgit zirve bitti gibi görüntü oluşturuyor sanki.ben flat izlemeye devam edeceğim.
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
Şimdiye kadar teorik fiyata göre bile dikiş tutturamadık Serdar abi o kadar excelde otomatik teorik hesaplayan prg. yaptık işe yaramıyor .serdarkus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMakası analizleyen oldu mu hiç bugüne kadar?
Sadece makasa bak.. çiz, değerlendir, yorumla..işlem yap.
İş yapar mı?
Değilki PALA nın keyfine kalmış makasa göre işlem yapıp para kazanmak
Birde öğlen arası 110 dk lık Spotsuz işlem yapılan süre var k24
Endex 30 kağıtlarının kaç tanesinin satıştan işlem gördüğünü hesaplatıyorum anlık olarak kapanışta bir bakıyorsun 25 tanesi satıştan kapatmış ne makas kalmış ne teorik.
Pala Ne derse ne isterse o :(
Bize ya 50-100 puanları alıp kenara çekilmek yada bir sisteme göre işlem yapmak kalıyor ki
ben kendi adıma 50-100 puanları alıp kenarda sürekli flat beklemeyi tercih ediyorum.Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
72125 denge noktası oldu nereye dönerse oraya gidiyor.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
aps düşüyor pozlar kapattırılıyor.long kıyımı var shortcuları yemliyorlar.flat izlemeye devam.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
Senin ve rahmetli nostra' nın karışımı uygulama yapmaya çalışıyorum.Bear_Bull Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster..
Bize ya 50-100 puanları alıp kenara çekilmek yada bir sisteme göre işlem yapmak kalıyor ki
ben kendi adıma 50-100 puanları alıp kenarda sürekli flat beklemeyi tercih ediyorum.
vardığım sonuç bu oldu.
Yorum
-
sağol dostum, düşünmen bile yeter.Bear_Bull Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMatriks Şifre öncesinde
İndikatör builder deki kodlama lazım
expert advisörde sistem yazabilmek için.
birde indikatör alt çizgiyi yukarı kestiğinde al üst çizgiyi aşağı kestiğinde sat mı olacak? Yoksa belirli bir değeri gördüğündemi işleme girecek.
Matriks şifresine de gerek yok aslında
Team wiewer prg. ı ile uzaktan bağlanıp yapılabilirde http://666kb.com/i/bkevu1d15gwebz25t.png
seans sonrası boş bir vakitte uğraşabiliriz.
hele 73.000 üzerine çıkıp rahatlayalım, sonrası kolay
Yorum
-
FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster...
hele 73.000 üzerine çıkıp rahatlayalım, sonrası kolay
Zamanı gelince, hatırlatırım hocam o zaman.
Yazayım da şimdiden hazır dursun..
-Rahatladık mı?
-Gerisi kolay mı?
Yorum
-
yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBugün bizim eziyet günümüz
valla gurme hocam.
Neye ne iyi gelir sen daha iyi bilirsin ama..
Biraz önce soğuk bi karpuz kestim, yedim.
İyi geldi!
Yorum
-
8.30 dan sattık TCELL leri koyduk 8.15 den bakalım hayırlısı.bu hantal kalkmadan endeks yukarı gidemez.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
dostlar 71650 long fırsatı bu sortiden sonra yukarı sert olmalıŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
ekrana bakıp duruyoruz, işlem yok.serdarkus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
valla gurme hocam.
Neye ne iyi gelir sen daha iyi bilirsin ama..
Biraz önce soğuk bi karpuz kestim, yedim.
İyi geldi!
karpuz aklıma geldi, sağolasın abey
Yorum
-
bizim dandik nezaman kafayı yukarı çeviripte tekrar aşağı dönüp yukarı kafayı tekrar çevirdiğinde ralli olmuş.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum

Yorum