Dost Meclisi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • taka
    Kıdemli
    • 22 Eylül 2009
    • 3774

EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dostlar Son günlerde üzerinde çalıştığımbir sistemde bu fikir ..hareketli ortalamalar ile yapılan trade de eğer trend olmazsa yatayda zarar yazıldığıhepimizin bildiği bir durum..bunu önlemek için kademeli pozisyon alıyoruz ama yaterse gelirsek ??bunud pala iyi beceriyor.....Hangi grafikte olursa olsun dip ve tepe oluşumlarını tespit edebilirsek aynı nokta stop olmak üzere pozisyon aldığımızda enfazla 250 puancivarı zarar yazıyoruz..akşam yayınlayacağım kendi sistemimde görüleceği üzere pozisyonada hemen girilemiyor çünkü yeni dip veya tepe oluşumu bir süreç alıyor ..

Siz tecrübeli dostlarımızın dip ve tepe oluşumları için fikirleriniz veya indikatörler önerileriniz varmı acaba
    sayın dostum 15 mayısta virüs sonucu 38 GB lik sitem uçtu enteresan olanda yedek diske aktarma esnasında yedek disk dahil ne varsa gitti.yani 2003 den bugüne kadar ne varsa.geçen hafta sonu ancak %35 kadarını kurtardım ve gecem gündüze karıştı.kurtardıklarımıda sizlerle paylaşıyorum.şimdi yeniden yapılanma aşamasındayım.fikret beyin elindeki sistem şu an ideal gibi.bu sistemi uzun zamandır başka sitede paylaşıyordum ama ciddiye alan olmadı.insanlar sadece şurdan al şurdan sata inanıyor.burası çok farklı burada bulunmamın da sebebi özel dostlukların olmasıdır. ben şuna inanırım,bilgi payalaşıldıkça güzeldir.ama değerini verebilenle...
    ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
    sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
    müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• FNT
      KARAKARTAL
      • 29 Mart 2008
      • 4754

Bear_Bull Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      kolay gelsin Çarşamba bende başlıyacağım 1 aylık tembellikten sonra zor gelecek.

geçen sene aylık net 2000 puan hedef koymuştum totalde, ortalama yılı 48000 puanla kapadım. 4000 puana gelmişti ortalaması ayların.
      50 yi geçmişti 52000 e tamamlıyayım derken 48 le anca kapattık bu sene bereketli değil ama :(

EFE de büyük ihtimal yazabilir formülü FML kullanımını yapabiliyorsa.
      Ah kusura bakma dostum, ben de yemekle uğraşıyordum, şimdi gördüm.

ÖM kapalı diyor, buraya yazayım. sileriz

Yorum

• FNT
        KARAKARTAL
        • 29 Mart 2008
        • 4754

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Yorum

• FNT
          KARAKARTAL
          • 29 Mart 2008
          • 4754

mesaj okundu mu? sileceğim...

Yorum

• FNT
            KARAKARTAL
            • 29 Mart 2008
            • 4754

taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            sayın dostum 15 mayısta virüs sonucu 38 GB lik sitem uçtu enteresan olanda yedek diske aktarma esnasında yedek disk dahil ne varsa gitti.yani 2003 den bugüne kadar ne varsa.geçen hafta sonu ancak %35 kadarını kurtardım ve gecem gündüze karıştı.kurtardıklarımıda sizlerle paylaşıyorum.şimdi yeniden yapılanma aşamasındayım.fikret beyin elindeki sistem şu an ideal gibi.bu sistemi uzun zamandır başka sitede paylaşıyordum ama ciddiye alan olmadı.insanlar sadece şurdan al şurdan sata inanıyor.burası çok farklı burada bulunmamın da sebebi özel dostlukların olmasıdır. ben şuna inanırım,bilgi payalaşıldıkça güzeldir.ama değerini verebilenle...
            verilerinizin kaybolmasına üzüldüm. bilirim öyle durumları, balayı fotoğraflarımın bulunduğu hafıza kartı, balayı dönüşünde arıza yapmıştı, sonradan fotoların bir kısmını kurtarmıştım. neyse ki harddisklerimde bir sorun olmadı şimdiye kadar. kötü de olsa bir antivirüs programı olmalı.

en kötü sistem, sistemsizlikten iyidir, hesabı

Yorum

• Bear_Bull
              Spread Trader
              • 09 Şubat 2009
              • 773

FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              mesaj okundu mu? sileceğim...

şifreyi yazıp silmişsiniz

foruma giriş DNS error veriyordu bende diğer tarafı bari okuyayım demiştim tekrar yazarsanız bağlanayım.

Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)

Yorum

• FNT
                KARAKARTAL
                • 29 Mart 2008
                • 4754

Bear_Bull Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                şifreyi yazıp silmişsiniz

foruma giriş DNS error veriyordu bende diğer tarafı bari okuyayım demiştim tekrar yazarsanız bağlanayım.
                xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Yorum

• gokhansell
                  Seyirci Üye
                  • 08 Temmuz 2010
                  • 5

Selamlar mÜsade varsa bende gelebİlİrmİyİm topİce

Yorum

• FNT
                    KARAKARTAL
                    • 29 Mart 2008
                    • 4754

Yorum

• yemekçi
                      Gurme
                      • 22 Mart 2009
                      • 3314

gokhansell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Selamlar mÜsade varsa bende gelebİlİrmİyİm topİce
                      Tabiki sn gokhan
                      hoşgeldiniz

Burası dost meclisi
                      Dost olup, dost kalabilen
                      ve Dostca paylaşan herkese acık
                      Kapitalizmin zor sınavı
                      Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• FNT
                        KARAKARTAL
                        • 29 Mart 2008
                        • 4754

s.a dostlar

sabaha karşı sistem testleri yapıldı.

Yorum

• zübeyr
                          Katılımcı
                          • 31 Mart 2009
                          • 0

Aleyküm selam

Yorum

• zübeyr
                            Katılımcı
                            • 31 Mart 2009
                            • 0

Bu Vob heyecanı gerçekten başka, uzun süredir spot temposuna alışkınlık mevcut ama geçen sene bekleme dönemlerine hareket getirme düşüncesiyle küçük bir deneme hesabı açmıştım haliyle ücreti mukabilinde kursu itinayla tamamlamıştık. Şimdi 3-4 ay önce donanımı da biraz daha kuvvetlendirerek yeniden heyecana dönmüş olduk şimdilik fena değil sanki. Dalgalar dalgalar...

Yorum

• FNT
                              KARAKARTAL
                              • 29 Mart 2008
                              • 4754

zübeyr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Bu Vob heyecanı gerçekten başka, uzun süredir spot temposuna alışkınlık mevcut ama geçen sene bekleme dönemlerine hareket getirme düşüncesiyle küçük bir deneme hesabı açmıştım haliyle ücreti mukabilinde kursu itinayla tamamlamıştık. Şimdi 3-4 ay önce donanımı da biraz daha kuvvetlendirerek yeniden heyecana dönmüş olduk şimdilik fena değil sanki. Dalgalar dalgalar...
                              yalnız çok dikkatli olmak lazım, deneme hesabı gibi değil, tamamen REEL,

3 günde ihya da eder, 3 günde iflas da ettirir.

Yorum

• zübeyr
                                Katılımcı
                                • 31 Mart 2009
                                • 0

Onun kekri tadını aldım zaten sn FNT, deneme hesabı kastım düşük meblağlı bir hesaptı şimdilik geçen sene ödediğim o kurs ücretini de iade alarak biraz da kar ekleyerek salınıyorum ikinci hesap 3 ayda yaklaşık 3,5 kat arttı son bir ayda biraz geri kaydı *hala salınıma devam ediyor ve uyarıda haklısınız kontrat arttırıldıkça riks hep aynı kalıyor bir anda büyük kayıp gelebiliyor.
                                *

Zaten ana hesabı bu haliyle hiçbir zaman voba aktaramam daha çok erken belki de hep erken kalacak kimbilir.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information