EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sayın dostum 15 mayısta virüs sonucu 38 GB lik sitem uçtu enteresan olanda yedek diske aktarma esnasında yedek disk dahil ne varsa gitti.yani 2003 den bugüne kadar ne varsa.geçen hafta sonu ancak %35 kadarını kurtardım ve gecem gündüze karıştı.kurtardıklarımıda sizlerle paylaşıyorum.şimdi yeniden yapılanma aşamasındayım.fikret beyin elindeki sistem şu an ideal gibi.bu sistemi uzun zamandır başka sitede paylaşıyordum ama ciddiye alan olmadı.insanlar sadece şurdan al şurdan sata inanıyor.burası çok farklı burada bulunmamın da sebebi özel dostlukların olmasıdır. ben şuna inanırım,bilgi payalaşıldıkça güzeldir.ama değerini verebilenle...ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
Ah kusura bakma dostum, ben de yemekle uğraşıyordum, şimdi gördüm.Bear_Bull Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkolay gelsin Çarşamba bende başlıyacağım 1 aylık tembellikten sonra zor gelecek.
geçen sene aylık net 2000 puan hedef koymuştum totalde, ortalama yılı 48000 puanla kapadım. 4000 puana gelmişti ortalaması ayların.
50 yi geçmişti 52000 e tamamlıyayım derken 48 le anca kapattık bu sene bereketli değil ama :(
EFE de büyük ihtimal yazabilir formülü FML kullanımını yapabiliyorsa.
ÖM kapalı diyor, buraya yazayım. sileriz
Yorum
-
verilerinizin kaybolmasına üzüldüm. bilirim öyle durumları, balayı fotoğraflarımın bulunduğu hafıza kartı, balayı dönüşünde arıza yapmıştı, sonradan fotoların bir kısmını kurtarmıştım. neyse ki harddisklerimde bir sorun olmadı şimdiye kadar. kötü de olsa bir antivirüs programı olmalı.taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın dostum 15 mayısta virüs sonucu 38 GB lik sitem uçtu enteresan olanda yedek diske aktarma esnasında yedek disk dahil ne varsa gitti.yani 2003 den bugüne kadar ne varsa.geçen hafta sonu ancak %35 kadarını kurtardım ve gecem gündüze karıştı.kurtardıklarımıda sizlerle paylaşıyorum.şimdi yeniden yapılanma aşamasındayım.fikret beyin elindeki sistem şu an ideal gibi.bu sistemi uzun zamandır başka sitede paylaşıyordum ama ciddiye alan olmadı.insanlar sadece şurdan al şurdan sata inanıyor.burası çok farklı burada bulunmamın da sebebi özel dostlukların olmasıdır. ben şuna inanırım,bilgi payalaşıldıkça güzeldir.ama değerini verebilenle...
en kötü sistem, sistemsizlikten iyidir, hesabı
Yorum
-
FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermesaj okundu mu? sileceğim...
şifreyi yazıp silmişsiniz
foruma giriş DNS error veriyordu bende diğer tarafı bari okuyayım demiştim tekrar yazarsanız bağlanayım.
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxBear_Bull Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşifreyi yazıp silmişsiniz
foruma giriş DNS error veriyordu bende diğer tarafı bari okuyayım demiştim tekrar yazarsanız bağlanayım.
Yorum
-
-
Tabiki sn gokhangokhansell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSelamlar mÜsade varsa bende gelebİlİrmİyİm topİce
hoşgeldiniz
Burası dost meclisi
Dost olup, dost kalabilen
ve Dostca paylaşan herkese acıkKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Bu Vob heyecanı gerçekten başka, uzun süredir spot temposuna alışkınlık mevcut ama geçen sene bekleme dönemlerine hareket getirme düşüncesiyle küçük bir deneme hesabı açmıştım haliyle ücreti mukabilinde kursu itinayla tamamlamıştık. Şimdi 3-4 ay önce donanımı da biraz daha kuvvetlendirerek yeniden heyecana dönmüş olduk şimdilik fena değil sanki. Dalgalar dalgalar...
Yorum
-
yalnız çok dikkatli olmak lazım, deneme hesabı gibi değil, tamamen REEL,zübeyr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu Vob heyecanı gerçekten başka, uzun süredir spot temposuna alışkınlık mevcut ama geçen sene bekleme dönemlerine hareket getirme düşüncesiyle küçük bir deneme hesabı açmıştım haliyle ücreti mukabilinde kursu itinayla tamamlamıştık. Şimdi 3-4 ay önce donanımı da biraz daha kuvvetlendirerek yeniden heyecana dönmüş olduk şimdilik fena değil sanki. Dalgalar dalgalar...
3 günde ihya da eder, 3 günde iflas da ettirir.
Yorum
-
Onun kekri tadını aldım zaten sn FNT, deneme hesabı kastım düşük meblağlı bir hesaptı şimdilik geçen sene ödediğim o kurs ücretini de iade alarak biraz da kar ekleyerek salınıyorum ikinci hesap 3 ayda yaklaşık 3,5 kat arttı son bir ayda biraz geri kaydı *hala salınıma devam ediyor ve uyarıda haklısınız kontrat arttırıldıkça riks hep aynı kalıyor bir anda büyük kayıp gelebiliyor.
*
Zaten ana hesabı bu haliyle hiçbir zaman voba aktaramam daha çok erken belki de hep erken kalacak kimbilir.
Yorum

Yorum