14298 kontrat short kıyımı net oldu dünden bugüne.pala sen çok yaşa bu piyasada bizler gibi saf bol iken sana çoook ekmek daha demektir.
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
Ben de LONG girdim,yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster% 80 yanlış karar
fakat yapmam gereken gibi yaptım
zarar yazsakda buna uymak lazım
inşallah yanlış karar olmayacak, sabah görürüz...
Yorum
-
Bana sorarsan şort kıyımı çok ciddi olmamıştırtaka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster14298 kontrat short kıyımı net oldu dünden bugüne.pala sen çok yaşa bu piyasada bizler gibi saf bol iken sana çoook ekmek daha demektir.
Kapanan aps nin önemli kısmı Garantıdır.
Bugüne başlarken net 15.282 adet kisa da olan garan
bunları kapayıp birazda artıya geçti
Bence eksilen ve kapanan APS nın önemli ksımı
onundur
Onunda KY olduğunu soylemek zor
Tabiki benim düşüncemKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
dostlar şu garanın derdi neydidide shortları bu kadar yüksek maliyetten kapadı ve artıya geçti.bence bu her kimse palanın adamı degildi.pala kendine böyle maliyet yapmaz.borsanın bir kaç gündür çeşitli bahanelerle yukarı itilmesinin altında garanti yat.daki oyuncuyu bitirmeye kurulmuş seneryo olmasın.resimdeki görüntü çok şeytani görünüyor.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
doğru olabilir.taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdostlar şu garanın derdi neydidide shortları bu kadar yüksek maliyetten kapadı ve artıya geçti.bence bu her kimse palanın adamı degildi.pala kendine böyle maliyet yapmaz.borsanın bir kaç gündür çeşitli bahanelerle yukarı itilmesinin altında garanti yat.daki oyuncuyu bitirmeye kurulmuş seneryo olmasın.resimdeki görüntü çok şeytani görünüyor.
şunu da düşünmek lazım, Garanti palanın diğer ayağı, dowdaki çöküş senaryosuna oynadı, palanın diğer pozisyonları düşük maliyetli.
baktılar ki olmadı, dow dün dönüşe geçti, şimdi yarın da Garanti en iyi uzun açan olursa, piyasayı yukarı süreceklerdir.
Credit Suisse de yeni yakıt parası için longlarından bir kısmını kapatıyor olabilir.
acayip bilmeceler, akıl oyunları var...
birşey daha belirteyim,
şimdi Garanti 1398 tane 101.700 maliyetli uzuna sahip.
aynı hızla 72-76.000 aralığından 74.000 maliyetli 15.000 daha uzun açsa,
toplamda 76.361 maliyetli 16398 uzunu oluyor.
hedef 80.000'ler ise güzel kar bile yazacaktır...
Yorum
-
dostum hiç hoş olmayan şu kontratlar sanki benim tezimi doğruluyor.eğer yarın garan elindeki fazlalığı satmaya kalkarsa durum net ortaya çıkacakki bu pala değil.elindeki malın iki katı shortu gördüğümüz an long zamanıdır derim.benim anladığım kafamın bastığı budur.herkese iyi akşamlar.FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
ara trend tamamlandı ana trendin tamamlanması için sarı çizgi geçilip üstüntünde dans olması lazım.
Yorum
-
vadeliye bakarsak sarı çizgi üstündeyiz yaklaşık 1000-1500 puan bir kayıptan sonra oluşacak trend bizi beklediğimiz yerlere taşır diye düşünmekteyim.zira aps diğer deyimle kerizin çoğalması lazım.sanırım palayada dow cular yardım edecek gibi duruyor.
Yorum
-
Dost meclİsmİzİn ve bÜtÜn mÜslÜman alemİnİn kandİlİ mÜbarek olsun.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
para gİrİŞİ bendende teyİtlİdİr sayin efeyemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpara girişi imkb 100 8 kurum 25.366ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum

Yorum