bir sigara yakarım ben...
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sistem ala dönmeye çalışıyor.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Ayrıntılara takılma hocam.Bear_Bull Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAbi nerde öyle piyasa son 3-5 ay dan kastediyorsan olabilir ama 10-15000 puan arası oynuyor poz ayarlamak ve sabırla beklemek bizi aşar.
...
Grafik otomatik çizecek. Aralık birkaç bin puan.. her 300-400 puana bir işlem.

Çek 3 bin puana beş adet çizgi.
Sonra..
sonrası olur mu olmaz mı?
Yorum
-
Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
flat 1 parçada aldık 4 parçada sattık. ABV. koca günün tek işlemi. Hanım pazara gidelim diyoFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterçok iyi
senede 1 -2 kez anca yakalıyor beni 

abi 3000 puanlık bir hareket için olabilirde 10000 lik bir hareket olacak olursa teminat yetişmez ona yada çok ufak işlemlerle batmayacak şekilde yapmak lazım onda da kar ettiğinde dişinin kovuğunu doldurmaz.serdarkus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAyrıntılara takılma hocam.
Grafik otomatik çizecek. Aralık birkaç bin puan.. her 300-400 puana bir işlem.

Çek 3 bin puana beş adet çizgi.
Sonra..
sonrası olur mu olmaz mı?
Yinede sen bilirsin.Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayın longçularımız, lütfen emniyet kemerlerinizi bağlayıp, 73.500'e kadar çözmeyiniz...
7 dk önce yazabilseniz belki son kalanlar için kemerleri çözmezdik ama geç kaldınız yazmaya mal kalmadı verecek geceyede poz.la girmem poz FLAT kafam RAHAT.;)
bu ekranla data görmeden anca bu kadar işlem.
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
72275 den poz flattt.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
garan satışa geçemediği için pozisyon flata çevrildiŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
fikret bey dandik sistemi dediğimiz sisteme çevirebilirseniz banada yardımcı olursanız belkidaha faydalı hale getirebilirim.ortalama değerlerini oynayarak.özelden bana formülü atabilirsiniz sistemi yapabilirseniz.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
dostlar sıkıcı ve yorucu bir günün ardından bütün dostların güzel bir hafta sonu geçirmesi dileği ile hoşça kalın sağlıcakla kalın.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum

Yorum