Dost Meclisi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Bear_Bull
    Spread Trader
    • 09 Şubat 2009
    • 773

İyi akşamlar Aklıma gelmişken bir soru sorayım VOB 30 --- x30yvade için koyacağım ekrandaki resme göre kar/stop oranlarını yazacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler. 1 2 3 4 diye kısaca % lerle cevap yazabilirsiniz.
    Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)

Yorum

• culex
      Tecrübeli
      • 22 Eylül 2009
      • 908

iyi akşamlar arkadaşlar

yarın için takibimdeki bantlar

orta bant:68775-68025
      dış bant:69142-67657
      .

Yorum

• karınca06
        KASAP
        • 12 Nisan 2009
        • 976

sevgılı bear bull

sorunuzu cevapsız bırakmak ıstemem ama herkese göre rısk algılamasıyla degısır...

bana göre yatırılalan temınatın maxımum %5 i stoploss noktası 350 puan olmalı.....

kar al noktasıda yatırılan temınatın %15 i yani 1050 puan olabılır......

Yorum

• Bear_Bull
          Spread Trader
          • 09 Şubat 2009
          • 773

Teşekkürler Sn Karınca herkesin değişik olduğunu biliyorum. yaptığım bir sistemde bu oranları kendime göre girdim ve sistemin performansı 3,5---4 ayda 28000 puandan 34000 puana çıktı arkadaşlar nasıl kullanıyor diye merak ettim sadece. katılım belirli bir sayı üzerinde olursa ortalamasını alıp birde o aran üzerinden test yapmayı düşünüyordum. teşekkürler iyi geceler.

karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          sevgılı bear bull

sorunuzu cevapsız bırakmak ıstemem ama herkese göre rısk algılamasıyla degısır...

bana göre yatırılalan temınatın maxımum %5 i stoploss noktası 350 puan olmalı.....

kar al noktasıda yatırılan temınatın %15 i yani 1050 puan olabılır......
          Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)

Yorum

• EFE_09
            Tecrübeli
            • 14 Mayıs 2009
            • 1078

Sevgili volvo ne zaman bir hisseye dikkat çekeceksin diye bekleyip durudum..petkim listeye alınmıştır..daha ayrıntılı bilgileri bekleriz..Almanya ya selamlar

Kapanış kritik yerde yarın için yukarı gap bekleyenler terse gelmesin ..

Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..

Yorum

• EFE_09
              Tecrübeli
              • 14 Mayıs 2009
              • 1078

Bear_Bull Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Teşekkürler Sn Karınca herkesin değişik olduğunu biliyorum. yaptığım bir sistemde bu oranları kendime göre girdim ve sistemin performansı 3,5---4 ayda 28000 puandan 34000 puana çıktı arkadaşlar nasıl kullanıyor diye merak ettim sadece. katılım belirli bir sayı üzerinde olursa ortalamasını alıp birde o aran üzerinden test yapmayı düşünüyordum. teşekkürler iyi geceler.
              Sn bul benimde uygulamam karınca gibi 350-400 puan altına tahammüüm yok..kar-al noktası halen netleşmiş değil kafamda
              Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..

Yorum

• EFE_09
                Tecrübeli
                • 14 Mayıs 2009
                • 1078

Dostlar grafiğe bolinger 20/2 ekledim..

15..milyon tl para girişinde 8 günlük ho yukarı kesilecek ve ertes gün yeşil çubuk ihtimali güçlenecek..ama ya tam tersi??..2.214 milyon tl yarın i,için desteğimiz..5 milyon tl üzeri çıkışta yeni kanala geçebilir..ve para çıkışı sertleşebilir..

Bolinger alt band 2.162
                karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                sevgılı efe 11,3 mılyon tl para gırısı var.....

Yorum

• yemekçi
                  Gurme
                  • 22 Mart 2009
                  • 3314

Gunaydın dostlar
                  Kapitalizmin zor sınavı
                  Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• mutimar
                    Bağımlı
                    • 12 Mart 2009
                    • 1356

Günaydın...
                    Tırsık VOB'cu...

Yorum

• serdarkus
                      Demirbaş
                      • 10 Mayıs 2009
                      • 0

serdarkus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Geceye flat.

Pivot rakam 68100

İyi akşamlar.
                      Günaydınç

68300
                      Yükseliş çin gerekli ilk rakam.

Spot 100 için 54390 rakamı bugün de geçerli.

Yorum

• yemekçi
                        Gurme
                        • 22 Mart 2009
                        • 3314

Değerli dostlar
                        sabah işlerimize baktık
                        fazla ekran takıp edemedik

Şuan görünen yukarı atakların zayıf kaldığı
                        ve aşağı gitme ihtimai yüksek bir ortamda olduğumuz
                        Tabiki yemekciye göre
                        Kapitalizmin zor sınavı
                        Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• EFE_09
                          Tecrübeli
                          • 14 Mayıs 2009
                          • 1078

bendeki verilere göre 14 milyon para çıkışı var.. şu an için

Yorum

• EFE_09
                            Tecrübeli
                            • 14 Mayıs 2009
                            • 1078

Destek 67.00 kırılırsa şaşırmam..

Yorum

• mutimar
                              Bağımlı
                              • 12 Mart 2009
                              • 1356

Kısmet

mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Pozisyonumu kapattım ve nakitimmmmm.....
                              Akşamı bekliyemedim, çok acıktım ben çıkıyorum artık nereye giderse gitsin

BENCE çok çok yukarıyı hayal edeler bugün umduklarını bulamayacaklar ( LONG olanlar lütfen kızmayın şahşi düşüncem) , sabahki hatamı düzelttim ve çıktım kar bile elde edebilecektim ama olmadı sağlık olsun..........
                              Ne diyelimmmmm..
                              Bizde az çok VOLVO abim sayesinde ögreniyoruz sanırım....
                              ama halen bilgiseviyem maksimum % 5 ;)

Bütün abilerime saygım var, her ne ögrendiysem onlar sayesinde ögrendim !!!...
                              Tırsık VOB'cu...

Yorum

• taka
                                Kıdemli
                                • 22 Eylül 2009
                                • 3774

dün alet düzeldi sistmler kuruldu bir iki hareketi sizlerle paylaştım.tam öğle seansı bitti bari yedeğini harici diske alayım dedim.oda acronisle yapılıyor.yedek alırken anlayamadğım bir sorun oldu.efe kurtarmış ama ben malesef 38 cigabaytlık değerli formul vs. ne varsa kaybettim.yani kala kala en son yapılanmam kaldı.artık her şeyde şer ve hayır vardır diyorum.demek hazır kullandıklarımın yeterli olması gerekiyormuş diyorum.bakalım neler olcak.sabahtan bu saate kadarda e brokerle uğraştım.şimdi verilerin tamamlanmasını bekliyorum.yalnız daha önceki fikrimden teorik olarakta vazgeçmiş değilim.gönderdiğim pivot grafı gayet ciddiyete sahip bence onu izlemekte yarar var.datalar sanırım öğleden sonra tamamlanır.genel bir görüşü o zaman göndermeye çalışacağım.tam benlik piyasaydı ama 3 gündür allah nasip eylemedi.
                                ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
                                sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
                                müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information