Dost Meclisi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • poritino
    Çalışkan
    • 04 Mayıs 2009
    • 2005

Vallaa bu endeks çok sert hareketlere gebe gibi duruyor ve de bu sanırım çok yakında olacak. Baksanıza günlük volatilite iyice arttı. Testerenin dişlileri çok kalın.
    Benim dikkatimi çeken şey cuma olsun bugün olsun dow'a rağmen bizim endekste güçlü duruyor görüntüsü var. Ben mi aldanıyorum acaba?

Bir de aman dostlar diyeyim geceye girerken bu aralar kumar oynamayın....Cuma günü sevgili Yemekçinin longu çok daha fazla canını yakmadı allahtan. Adı üstünde testere seansları diyorlar. Millet ne yöne ise piyasa tersine olacak bu gidişle.
    Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• YORUMCU
      Çalışkan
      • 26 Kasım 2008
      • 1296

Bence düşüş gelmeyecek ama altını çiziyorum bence. Herkes kendi yatırımlarından sorumludur.
      Destek civarında dön dolaş yine desteğin üzerinde kapat. Bu bence iyiye işaret. Hazır düzelmeye başlayan bir kaç şey var.
      Bakalım ne olacak. ne zaman ki 54.200'ün altında 3 kapanış gerçekleştiririz o zaman sakata bağlarız işi.
      Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.

Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian

Yorum

• karınca06
        KASAP
        • 12 Nisan 2009
        • 976

sevgılı yorumcu sana katılıyorum ama vob da pozısyon uzerınde oturamıyorsun.....

endeksı dönmeyecegı bır yerden yakalamak gereklı....

yukarı beklentım benımde devam edıyor ama longa gırmek için

bekledıgım 2-3 hareket var bakalım onlar ne zaman gercekleşecek...

beklentılerım olmazsa flat beklerım......

hıc degılse ceptekı paradan olmam.....

Yorum

• YORUMCU
          Çalışkan
          • 26 Kasım 2008
          • 1296

Karınca ben vobdan anlamam vade made işi bozar beni. bilmem short muş long muş onlarda bozar beni. 7-8 yılda çat pat öğrenmeye çalıştığım bir borsa var onunla idare ediyorum. :-)
          Neyse çıkış gelmeli ve geciktikçe insanları sinir edip herkesi bozmalı. Çıktığında da bir çok kişi vay be satmamak varmış demeli.
          Şimdi şöyle düşünüyorum. yıl 2008 garan'ı 4 liradan satan adam 10.000 zarar yazdım diye ağlar. garan 2 liraya düşer hatta daha altına iyi ki satmışım der satmasaydım 15.000 daha zarar yazardım der. ondan sonrada cesaret edip alamaz. Şimdi de garan 7 liraya ya da 5 liraya düşsede alsam der aynı adam. sonra oturup hesap eder. hiç satmasaymışım 20.000 karım varmış kötü yapmışım oturup kuzu kuzu beklemek varmış... Neyse bu hikaye böyle devam eder.
          Ben keklik olabilirim ama olsun. Sonuçta iyi kötü birşeyler yapmaya çalışıyoruz.

Yorum

• YORUMCU
            Çalışkan
            • 26 Kasım 2008
            • 1296

Bu sırada son hesaplamalarıma göre 51.900 altı tam olarak desteksiz kalabileceğimiz desteklerin bir çoğunun çalışmayacağı nokta oluyor. (bence).

Yorum

• YORUMCU
              Çalışkan
              • 26 Kasım 2008
              • 1296

dow paçayı yırtmak için günü kurtarmak için son hamlelerini yapmaya çalışıyo. 10.000 psikolojikti aşağı kırdılar. 98xx de gerçek destek olarak gözüme batıyor. (bence)

Yorum

• culex
                Tecrübeli
                • 22 Eylül 2009
                • 908

iyi akşamlar arkaaşlar

hafta sonu tatilini uzattık yine.yarın için bantlaımız

orta bant: 68633-67766
                dış bant:69066-67333

rakamlardaki uyuma bakarmısınız.bizi yarın 66 ya bağlıyacaklar(böyle bir deyim var belki bilenler vardır.)
                .

Yorum

• poritino
                  Çalışkan
                  • 04 Mayıs 2009
                  • 2005

Ben piyasaya yarın son şansı vereceğim....Yarın akşam rahat bir nefes alamayacak durumda kapatacaksa bir süre nakitte bekleyip Doğanay abinin tavsiyelerini bekleyeceğim...
                  Bu akşam çok güzel çakmış lafı hem okuyup hem hakverip hem de uymayanlara Ben de nasibimi almış bir insan olarak şapkayı önüme koyma zamanı geldi diyorum...

Farkında mısınız yaklaşık 1,5 aydır ertesigüne rahat mal taşıyan olmadı...2-3 gün para kazananlar aynı parayı ya da fazlasını geri verdiler...
                  Ne diye dip avcılığından vazgeçemiyoruz ki...
                  Yarın artık dow zaten son kurşununu sıkacak...Son bir umutla bekleyeceğiz...Ama yarın da tutmazsa umarım kol kesmemize fırsat verirler..
                  Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• mutimar
                    Bağımlı
                    • 12 Mart 2009
                    • 1356

Nakitim ve Kafam rahat.....
                    Tırsık VOB'cu...

Yorum

• mutimar
                      Bağımlı
                      • 12 Mart 2009
                      • 1356

mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Keşke Numunelik olarak 1-2 KISA ile geceye girseydim... Neden mi KISA da ısrar ediyorum PARİTE ye güvenmiyorum.........
                      Hakkımızda Hayırlısı.... Yine nakit girdik bakalım geceye... Tüm kullanıcılara ve Abilerime semal olsun, şimdilik iyi akşamlar.............
                      Kısmet değilmiş ne diyelim............
                      Tırsık VOB'cu...

Yorum

• hakansahin
                        güççük geyik
                        • 11 Eylül 2009
                        • 562

yarın ki piyasyaı şu anki duruma göre asya piyasaları belirleyecek..

tepkileri sert olursa bizde daha şiddetli görürüz...ama daha sonra toparlarız..
                        not arttırım beklentisini göz ardı etmemek lazım..

ilk defa yatırım yapılabilir seviyey gelecekki buda ülkemizde bir ilk..
                        ********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
                        ***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***

Yorum

• mutimar
                          Bağımlı
                          • 12 Mart 2009
                          • 1356

Sabah ola hayrola , Cümleten iyi geceler dilerim.......
                          Tırsık VOB'cu...

Yorum

• hakansahin
                            güççük geyik
                            • 11 Eylül 2009
                            • 562

mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Sabah ola hayrola , Cümleten iyi geceler dilerim.......
                            iyi geceler.allah rahatlık versin..

bende kaçtım...
                            ********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
                            ***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***

Yorum

• FNT
                              KARAKARTAL
                              • 29 Mart 2008
                              • 4754

kaç bakalım hakan kaç.

Yorum

• mutimar
                                Bağımlı
                                • 12 Mart 2009
                                • 1356