Dost Meclisi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • taka
    Kıdemli
    • 22 Eylül 2009
    • 3774

birde şu sıdandart gelen altaki yazıları nasıl yapıyorsunuz ben de bişeyler yazmak istiyorumda
    ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
    sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
    müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• Bear_Bull
      Spread Trader
      • 09 Şubat 2009
      • 773

Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)

Yorum

• EFE_09
        Tecrübeli
        • 14 Mayıs 2009
        • 1078

taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        murat doğanayın site adresini kaybetti bir arkadaş yazabilirmi
        Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..

Yorum

• EFE_09
          Tecrübeli
          • 14 Mayıs 2009
          • 1078

taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          dost meclisi şu resim yükemenin daha kolay yolu yokmu adam şimdide bir uplood yaparken kelime yazma yeri çıkarmış buda işi zorlaştırıyor.bizim sitenin kendine ait basit yükleme yeri yokmu.ne zaman yükleme yapsam alet dengesini bozuyor.
          Bende Zscreen isimli programı kullanıyorum..forumkodu ile direk link olarak veriyor.
          Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..

Yorum

• EFE_09
            Tecrübeli
            • 14 Mayıs 2009
            • 1078

dostlar haftasonu geldi..birazda rahatlayalım sanırım haftaya dana ve kuyruğu biririnden ayrılacak

Yorum

• EFE_09
              Tecrübeli
              • 14 Mayıs 2009
              • 1078

bu gün düşüşü görüp de şlem yapamayan ben..aynı zamanda saçma sapan bir olay yaşayınca karşılaştırmalı yazayım dedim..tamamiyle geyik muhabbetidir

sabah evden çıkarken ayabbıları giydiğim anda vestiyerde duran ve içinde ev anahtarı olan anahtarlığımı gördüm..(aynı bugünün en yükseğini dirence dayandığı için şortlasammı dediğim gibi)..ama üşendim ve hanımla nasılsa ve beraber geliyoruz dedim kapıyı çektim (analiz ama yanlış analiz..yanlışa sevkeden duygular..aynı bugün destekde tepkiye oynayıp.tersde kaldığım gibi)..öğlen 3 civarı hanım aradı benim de bidiğim önemli bir konu vardı ve gerçekleşmiş bu sebeple gecikebilecekmiş..bende nasıl yorgunum eve gitmek için can atıyoruma akşam 5 de işim bitti..ha şimdi biter 6 oldu -7 oldu -8 oldu..çilingiri aradım aldım eve getirdim açtırdım ohh uzattım ayaklarımı kanepeye çilingirinde emeği benim günlük zararım oldu(aynı tersde kalıpda 300 puana stoploss yaptığım gibi)..şimdi hanıma anlattığımda e-madem çilingire açtıracaktın neden erkenden 5 de gelip açtırmadın boşu boşuna beklemişsin diye soracak bende 70.650 den niye şortlamadıysam ondan desem..beni anlarmı beni acaba???

Yorum

• taka
                Kıdemli
                • 22 Eylül 2009
                • 3774

dost meslisini neden seviyorum biliyormsunuz sayın dost üyeleri paylaşım ve anlayış birde dürüst ifadeler.yani burası sanaldan öte birbrini tanımasada tanıyandan öte bağlılık ,efendilik,seviyelik ,ciddiyet.beni bu meclise bağlıyan unsurlar.inşallah birgün sağ olurda tanışma fırsatlarımız olur.yaptığınız karşılıksız yardımlar için ayrıca bütün dost meclisine teşekkürlerimi borç bilirim.kalın sağlıcakla.ayrıca bizlere bu siteyi zor şartlardada olsa hizmetinin devamını sağlamaya çalışan site kurucu ve yönetiminede teşekkürlerimi borç bilirim.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
                sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
                müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• taka
                  Kıdemli
                  • 22 Eylül 2009
                  • 3774

dost mecisine:
                  1-haberlre kulaklarınızı olabildiğince tıkayın.
                  2- yukarda İMKB 100 ve DOW uzun vadeli graflardaki TREND ÇİZGİLEİNE dikkatli bakın.
                  3-kullandığınız sistemler OSC nin dışında olsun
                  4-5dklıktan 360 dakiya kadar oluşan ortalamaların fiyata olan uzaklığına
                  5-bu işin biz tekniksel yanında kalıyorsak,piyasayı biz yönlendirmiyorsak yapacağımız tek şey similasyonlardaki stabile ortalaması yüksek olan sistem kurallarına %75 yaklaşımla robotsal kalmak.sonuç şüphe arzediyorsa düşük limitle devam etmek kesinliğe yakalştığında kademeli sisteme uymak.
                  6-sermayede görülen artışı kesinlikle ana kalmak şartıyla sistemden uzaklaştırmak.
                  şimdilik aklıma gelenler.diyelim.sadece bu açıyla kazanım sağlanabileceği görüşündeyim.

Yorum

• yemekçi
                    Gurme
                    • 22 Mart 2009
                    • 3314

yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Biraz salakca sayılacak ama
                    kapanış rakamlarından geceye long
                    Salaklara mukafat verildiği nerde görülmüşk24
                    Kapitalizmin zor sınavı
                    Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• Bear_Bull
                      Spread Trader
                      • 09 Şubat 2009
                      • 773

Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)

Yorum

• VOLVO
                        indikatör
                        • 30 Nisan 2009
                        • 1448

Yorumsuz bir yazı.

25 Haziran'da yazmışım.Çıkşı da yazmışım.Dönüşü de.

VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Bu arada 7 Haziran'da tekrar Almanya'ya geri geliyorum.

Hemen korkmayın canım.Güney Almanya değil bu sefer. Ama siz yine de 7 haziran'ı not edin bir tarafa

Not:23 Haziran'da bir Almanya daha var. Ama güney mi değil mi onu bilmiyorum henüz. Hatta isviçre'ye de değiştirilinebilir. Yerini tam kesinleşince yazarım.

Aylık stratejiyi sundum.artık uyup uymamak size kalmış.
                        2 Haziran günü Mısır dönüşü de şunu yazmışım.

Selam arkadaşlar,

Pazartesi ilk seans düşüşü görünce biliyorum Volvo!nun seyahat indikatörü fos çıktı die düşündünüz.Değil mi ? Ama gün sonu kapanışını görünce herhalde takdir ettiniz.Demiştim Mısır seyahatlerim hayırlı olur diye.Hemde bir önceki hafta Güney Almanya'dayken büyük çöküşü yaşayınca yazmıştım.

İnanmayanlar inanacak elbetde zamanla benim seyahatlere

Daha buna inanmayıp haftasonuna long giren varsa benim yapacak başka birşeyim yok:040::040::040:

Yorum

• EFE_09
                          Tecrübeli
                          • 14 Mayıs 2009
                          • 1078

Daha buna inanmayıp haftasonuna long giren varsa benim yapacak başka birşeyim yok:040::040::040:
                          Kimsenin öyle bir hata yapacağını düşünmüyorum..

topiğimize maşallah diyelim belki herzaman doğru yerde değiliz ama en azından tersde de değiliz..göstergelerimiz sağolsun

Yorum

• EFE_09
                            Tecrübeli
                            • 14 Mayıs 2009
                            • 1078

yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Biraz salakca sayılacak ama
                            kapanış rakamlarından geceye long
                            Bu mesajınızı yeni gördüm sn yemekçi..:040::040::040:

Yorum

• yemekçi
                              Gurme
                              • 22 Mart 2009
                              • 3314

Yorumsuz bir yazı.

25 Haziran'da yazmışım.Çıkşı da yazmışım.Dönüşü de.

2 Haziran günü Mısır dönüşü de şunu yazmışım.

Sevgili kardeşim
                              kendi yazdıklarımız aklımızda kalmıyor
                              biranlık bir kararla işlem yapıyoruz
                              sonrada ağlıyoruz
                              Hanı bir şarkı vardı
                              "Sen seni bil sen seni
                              eline, diline, beline hakım ol"

Tam böylemi idi bilmiyorum
                              ama yukardakilere hakım olmazsan
                              vucudn diğer azaları cezasını çeker

Kapitalizmin zor sınavı
                              Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• culex
                                Tecrübeli
                                • 22 Eylül 2009
                                • 908

iyi tatiller arkadaşlar

sayın yemekçi inşallah hasarsız bir şekilde pozu kurtarırsınız.
                                .

Yorum

Working...
                                X

Debug Information