birde şu sıdandart gelen altaki yazıları nasıl yapıyorsunuz ben de bişeyler yazmak istiyorumda
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermurat doğanayın site adresini kaybetti bir arkadaş yazabilirmiBen küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
Bende Zscreen isimli programı kullanıyorum..forumkodu ile direk link olarak veriyor.taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdost meclisi şu resim yükemenin daha kolay yolu yokmu adam şimdide bir uplood yaparken kelime yazma yeri çıkarmış buda işi zorlaştırıyor.bizim sitenin kendine ait basit yükleme yeri yokmu.ne zaman yükleme yapsam alet dengesini bozuyor.Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
bu gün düşüşü görüp de şlem yapamayan ben..aynı zamanda saçma sapan bir olay yaşayınca karşılaştırmalı yazayım dedim..tamamiyle geyik muhabbetidir
sabah evden çıkarken ayabbıları giydiğim anda vestiyerde duran ve içinde ev anahtarı olan anahtarlığımı gördüm..(aynı bugünün en yükseğini dirence dayandığı için şortlasammı dediğim gibi)..ama üşendim ve hanımla nasılsa ve beraber geliyoruz dedim kapıyı çektim (analiz ama yanlış analiz..yanlışa sevkeden duygular..aynı bugün destekde tepkiye oynayıp.tersde kaldığım gibi)..öğlen 3 civarı hanım aradı benim de bidiğim önemli bir konu vardı ve gerçekleşmiş bu sebeple gecikebilecekmiş..bende nasıl yorgunum eve gitmek için can atıyoruma akşam 5 de işim bitti..ha şimdi biter 6 oldu -7 oldu -8 oldu..çilingiri aradım aldım eve getirdim açtırdım ohh uzattım ayaklarımı kanepeye çilingirinde emeği benim günlük zararım oldu(aynı tersde kalıpda 300 puana stoploss yaptığım gibi)..şimdi hanıma anlattığımda e-madem çilingire açtıracaktın neden erkenden 5 de gelip açtırmadın boşu boşuna beklemişsin diye soracak bende 70.650 den niye şortlamadıysam ondan desem..beni anlarmı beni acaba???
Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
dost meslisini neden seviyorum biliyormsunuz sayın dost üyeleri paylaşım ve anlayış birde dürüst ifadeler.yani burası sanaldan öte birbrini tanımasada tanıyandan öte bağlılık ,efendilik,seviyelik ,ciddiyet.beni bu meclise bağlıyan unsurlar.inşallah birgün sağ olurda tanışma fırsatlarımız olur.yaptığınız karşılıksız yardımlar için ayrıca bütün dost meclisine teşekkürlerimi borç bilirim.kalın sağlıcakla.ayrıca bizlere bu siteyi zor şartlardada olsa hizmetinin devamını sağlamaya çalışan site kurucu ve yönetiminede teşekkürlerimi borç bilirim.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
dost mecisine:
1-haberlre kulaklarınızı olabildiğince tıkayın.
2- yukarda İMKB 100 ve DOW uzun vadeli graflardaki TREND ÇİZGİLEİNE dikkatli bakın.
3-kullandığınız sistemler OSC nin dışında olsun
4-5dklıktan 360 dakiya kadar oluşan ortalamaların fiyata olan uzaklığına
5-bu işin biz tekniksel yanında kalıyorsak,piyasayı biz yönlendirmiyorsak yapacağımız tek şey similasyonlardaki stabile ortalaması yüksek olan sistem kurallarına %75 yaklaşımla robotsal kalmak.sonuç şüphe arzediyorsa düşük limitle devam etmek kesinliğe yakalştığında kademeli sisteme uymak.
6-sermayede görülen artışı kesinlikle ana kalmak şartıyla sistemden uzaklaştırmak.
şimdilik aklıma gelenler.diyelim.sadece bu açıyla kazanım sağlanabileceği görüşündeyim.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
Salaklara mukafat verildiği nerde görülmüşk24yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBiraz salakca sayılacak ama
kapanış rakamlarından geceye longKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Yorumsuz bir yazı.
25 Haziran'da yazmışım.Çıkşı da yazmışım.Dönüşü de.
2 Haziran günü Mısır dönüşü de şunu yazmışım.VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu arada 7 Haziran'da tekrar Almanya'ya geri geliyorum.
Hemen korkmayın canım.Güney Almanya değil bu sefer. Ama siz yine de 7 haziran'ı not edin bir tarafa

Not:23 Haziran'da bir Almanya daha var. Ama güney mi değil mi onu bilmiyorum henüz. Hatta isviçre'ye de değiştirilinebilir. Yerini tam kesinleşince yazarım.
Aylık stratejiyi sundum.artık uyup uymamak size kalmış.

VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSelam arkadaşlar,
Pazartesi ilk seans düşüşü görünce biliyorum Volvo!nun seyahat indikatörü fos çıktı die düşündünüz.Değil mi ? Ama gün sonu kapanışını görünce herhalde takdir ettiniz.Demiştim Mısır seyahatlerim hayırlı olur diye.Hemde bir önceki hafta Güney Almanya'dayken büyük çöküşü yaşayınca yazmıştım.
İnanmayanlar inanacak elbetde zamanla benim seyahatlere

Daha buna inanmayıp haftasonuna long giren varsa benim yapacak başka birşeyim yok:040::040::040:
Yorum
-
Kimsenin öyle bir hata yapacağını düşünmüyorum..VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDaha buna inanmayıp haftasonuna long giren varsa benim yapacak başka birşeyim yok:040::040::040:

topiğimize maşallah diyelim belki herzaman doğru yerde değiliz ama en azından tersde de değiliz..göstergelerimiz sağolsunBen küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
Bu mesajınızı yeni gördüm sn yemekçi..:040::040::040:yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBiraz salakca sayılacak ama
kapanış rakamlarından geceye longBen küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
Sevgili kardeşimVOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYorumsuz bir yazı.
25 Haziran'da yazmışım.Çıkşı da yazmışım.Dönüşü de.
2 Haziran günü Mısır dönüşü de şunu yazmışım.
Daha buna inanmayıp haftasonuna long giren varsa benim yapacak başka birşeyim yok:040::040::040:
kendi yazdıklarımız aklımızda kalmıyor
biranlık bir kararla işlem yapıyoruz
sonrada ağlıyoruz
Hanı bir şarkı vardı
"Sen seni bil sen seni
eline, diline, beline hakım ol"
Tam böylemi idi bilmiyorum
ama yukardakilere hakım olmazsan
vucudn diğer azaları cezasını çeker
Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum