Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
bugün veya yarın gann analizine göre sert bir yön değişimine şahit olabiliriz.DOST MECLİSİ TERYTDEN ziyade yönü bulmaya çalışalım yoksa bedel ağır olcak.stop noktalarınızı kısa mesafeli tutun.graf aşağıda birde sizler bu grafı yorumlayın.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
günlük vadelide momentum pozif yönde 68700 direnç sanki yukarı bir atak olacakmış gibi.sayın dost meclisi veya simurng bir baksın şu grafa.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Sevgili taka
Yemekciye göre
şimdilik yukarı ataklar zayıf
Günlüklerde mom. zayif rsi zayif, most henuz al vermedi
yanı özetle şuanki duruma bakıp şuraya gideriz demek zor
benim işlem yaptığım 60 dakkalik peryot alda
bende uygun yerden poz alırım 68.200-68.000 altında da şorta geçerim
gerisini py düşünsün
Yorum