mutimar Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Aynen Abi... Artık bende kıpırdamadan bekliyeceğim.....FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraşağı yukarı derken en az 500 puan çıtırdan oldum. kımıldayamıyorum da...
Ek alım yapmam sanırım ,Ne zamana kadar mı IMKB-100 54585 veya 5585X rakamlarına yaklaşana kadar ( rakamı ben değil ustaların verdiği rakam, daha o kadar kabiliyet yok bende ...) ;)Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
şu dow açılsaydı hayırlısıyla...mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAynen Abi... Artık bende kıpırdamadan bekliyeceğim.....
Ek alım yapmam sanırım ,Ne zamana kadar mı IMKB-100 54585 veya 5585X rakamlarına yaklaşana kadar ( rakamı ben değil ustaların verdiği rakam, daha o kadar kabiliyet yok bende ...) ;)
Yorum
-
DOW hadi açıl artık.......
vallahi 68 in altına gelsede tekrar ek Long için alımı mı yapsam diye içimdne geçirmiyor değilim ama yok alım filan yapmayacağım.... VOLVO abimin dediği gibi PC kapatıp Pasta yemeye gitmeyi düşünüyorum
öğlen ters işlem yaptığım için kendime ceza verdim ve daha sabah yediğim 2 poaça ile duruyorum.......Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
Bilenin rakamı dedik..serdarkus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster54390
Bir bilenin rakamı..
Önemli dedik..
Hadi artık dedik..
Başlatma şimdi rakamına diyecem şimdi..
yetti gari artık dedik!
Yorum
-
FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşu dow açılsaydı hayırlısıyla...
Açılır açılır da..
Bi de hayırlısıyla hayırlı kapansa ya!
Yorum
-
abi bir bilene sorar mısın? "Aşkı kim icat etti?"serdarkus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBilenin rakamı dedik..
Önemli dedik..
Hadi artık dedik..
Başlatma şimdi rakamına diyecem şimdi..
yetti gari artık dedik!
Yorum
-
bugün 10bin yapacağız, herşey ayarlanmış abi...serdarkus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Açılır açılır da..
Bi de hayırlısıyla hayırlı kapansa ya!
Yorum
-
işte buna gülerim abi,serdarkus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİyi de..bu adamlar dowdan sonra alacaklarsa..ne diye önceden 200 ün üstüne çıktılar ki!
Ya anormal alacaklar, ya anormal çakacaklar diyebilir miyiz.

Sonuçta yazıda her iki yöne de bir öngörü var.
Uzman yorumu gibi oldu!
Allah da seni güldürür inşallah. Longların bugün 69.300 görsün e mi?;)
Yorum
-
Pozisyonumu kapattım ve nakitimmmmm.....
Akşamı bekliyemedim, çok acıktım ben çıkıyorum artık nereye giderse gitsin
BENCE çok çok yukarıyı hayal edeler bugün umduklarını bulamayacaklar ( LONG olanla rlütfen kızmayın şahşi düşüncem) , sabahki hatamı düzelttim ve çıktım kar bile elde edebilecektim ama olmadı sağlık olsun..........Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
abi ben oraya kadar short olmak istiyorum ama birden terste kalmak var,serdarkus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEğer 350 ye kadar inerse, normaldir.
yusuf ve saz arkadaşları

Yorum
Yorum