Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
68.200 yaklaştığı zaman oralardan kısa süreliğine SHORT pozisyon açabilirim.... Ama Kısa Süre için...........
İnat ettim 68.150 den kısa almak için ama gelmedi , ya bu inattan vaz geçip 075-100 gibi alacağım yadaaaaaa en iyisi nakit nakit izlemeye devam edeceğim.....
Evettt....
68.150 için inat ettim ve KISA açmadım (açamadım) , 125 yazsaydın gelecekti ve KISA olarak güne devam edecektim ama Emrimi iptal ettim ve nakit olarak izlemeye devam edeceğim....
1 - 2 kademe için inatcı olmamak lazım ama ne yapayım buda benim huyum, bazen çok işe yarıyor alım gelmiyor ama bir bakmışım ilerliyen saatlerde terse düşmeme sebep olacak pozisyon a girmekten kurtulmuşum
-Hocam, yükseliş yeni mi başlıyor, yoksa bana mı öyle geliyor..
-Yeni başlıyorsa, şimdiye kadarki neydi..
-Ha başladı başlıyo derken, gün bitti. Eyi de, bu maçta uzatma var mı ki..
-Bu yağmur bu ne iştir..
-Hem en büyük fener bi kere..
-Hocam, yükseliş yeni mi başlıyor, yoksa bana mı öyle geliyor..
-Yeni başlıyorsa, şimdiye kadarki neydi..
-Ha başladı başlıyo derken, gün bitti. Eyi de, bu maçta uzatma var mı ki..
-Bu yağmur bu ne iştir..
-Hem en büyük fener bi kere..
abi sabah belli idi, basacak olsalardı yükseltip sonra basarlardı.
shortçu gelmedi, millet long olmaya da korkuyor,
pala emmim de "sür yukarı" diyecek gibi...
"all in one" cevap oldu.
bugün yarın ciddi bir yükseliş olacağını tahmin ediyorum.
Artı kapatmayacak bence........( salladım ama ciddiye almayın )
Parite zayıf görünüyor kendini daha yukarılara atması lazımdı ama , ya bir haber bekliyor yada burnunu aşşağı doğru döndürmeye başladımı hepimiz gümbür gümbür düşeceğiz diye korkuyorum......:040::040::040:
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum