kahin Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
abiler güzel takip ettiler allah bereket versin borsadan 3 sene de kazanamadığımız parayı 3 günde vob da verdiler bu nası güzel bi piyasadır aynı yönde oldugunda tabi
dünyanın en güzel şeylerinden biri tahmin ettiğin yönde gelişen piyasadır heralde..neyse bu sert düşüşler o kadar barizdi ki pozunu alan ona göre aldı 1 hafta boyunca sadece bugün ve pazartesi de devamı olacak bu düşüş için pozlandı zaten kokuyu alanlar..umarım bugün hareket long/mallanma fırsatı olarak görülmemiştir.çünkü pazartesi herkesi bön bön baktırmaya yakın agresiflikte gaplı aşagı acılarak düşüşün devam edeceğini düşünüyorum.bu doğrultuda da şortlarla kıpırdamadım bile..Ama öte yandan bu agresif hareketler bize cok güzel başka bir ipucunu da vermiş oldu.Ana yönün kesinlikle yukarı oldugu piyasanın bu agresif düşüşleri ile kesinlikle belli oldu bana göre 80 ve 90.000 lerin paramparca edileceği günler de gelecek..Panik yaratılması cok normal çünkü gemide cok fazla adam var ve bazılarının inmesi lazım artık.Kısacası cok yerinde ve önmüxdeki hafta devamı olacak bu düşüş devam edecektir.önümüzdeki hafta haftalığa baktıgımızda aşagı doğru uzun bi kırmızı cıbık yine göreceğiz. vob 55.000-57.000 seviyelerinde yataylaşmaya başladıgını gösteren piyasa bana 80.000 e gideceğinin teyitini verir.O zamanda dibine kadar longlarım.Al kac değil üstünde oturuyorum yiyen varsa kaldırsın piyasasıdır bu
aha gelde beni kaldır bakıyım şorttan pyci amca
Ne kadar agresif giderse aşagı giderse 2. trend o kadar kolay yol alacaktır.Yoksa ızdırap olur.1 sene mal dağıtır durular.Onun için gitsin dibine kadar

Yorum