Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
DOW haftalık kırmızıya değmiş zıplamış ama sarı çizgi öyle kolay kırılacak bir çizgi dğildir.altında kalırsa buraya bir daha yorum yazmayacağım.o zaman benim için tekniğe bakmamın hiç bir anlamı kalmamıştır.sarı çizginin geçtiği nokta:10472.47 bir gram altında dahi kapanmamalı.yoksa neyiniz varsa satın derim.çünkü piyasaların başı çok büyük belada demektir.haftaya istediği kadar yukarı gitsin benim için teknik bitmiştir derim ve ne varsa ilk fırsatta satarım shortu kollarım.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
kinmse bu bax ın altını beklemesin.haftaya shortları doğrıyacaklar.beklentim gerçekleşmezse başka bir yorum vob içnde yapmıyacağım ve bu işi bırakacağım.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Durum sakat sevgili takataka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDOW haftalık kırmızıya değmiş zıplamış ama sarı çizgi öyle kolay kırılacak bir çizgi dğildir.altında kalırsa buraya bir daha yorum yazmayacağım.o zaman benim için tekniğe bakmamın hiç bir anlamı kalmamıştır.sarı çizginin geçtiği nokta:10472.47 bir gram altında dahi kapanmamalı.yoksa neyiniz varsa satın derim.çünkü piyasaların başı çok büyük belada demektir.haftaya istediği kadar yukarı gitsin benim için teknik bitmiştir derim ve ne varsa ilk fırsatta satarım shortu kollarım.
Dow denizi sert dalgalı
Taka nekadar sağlam bilmem
Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Boyle bir piyasa olamaz
Bunun adı piyasa değil
Bunun adı borsa değil
Hanı onlara benzemeye çalışacaktık
Bizde yüksek volalite vardı
ve bu zararerde bu durum yoktu
Yoksa o gelişmiş ülkeler başka ülkelermi
Tüm dünya borsalarında
Alım satımlara yeni düzenlemeler getirilmeliKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
arkadaslar şapkaları önumuze koyarak düşünmeliyiz nerede hata yapıyoruz.....
nıye sartlanıyoruz...eger bıryerlere gelmek ıstıyorsak hep beraber yanlışımızı
göemelıyız ve topık olarak sn culex ı tebrık etmelıyız sısteme sonuna kadar
uydu ve karıda alarak cebe ındırırse mükafatınıda alacak....
kendı adıma karı cebe alamayan göstergeler çöpteki yerını almıştır...
bundan sonra sevgılı murat abınınde yorumlarını dıkkate alarak
şartlanmadan önume bakmak olacak ve kesınlıkle pozısyon actıgımda
sl de yazılmış olacak.....
Yorum
-
Valla ben şapkayı önüme koyup düşündüm
Nisan ayı boyunca
yurt dışı ile olumsuzluklar var dedim
Hemde günlerce
Geçen haftadan bu vadede şort yaptık
Ama ne yapalım
Tüy değişir hüy değişmez demiş atalarımız
Bazen elele pozda 4-5 gün duruyorum
Bazende az bişi karla poz kapatıyorum
Piyasanın yukarı gideceğine inanıpta şort yapmayana bişi dememek lazım
az zararla atlattıysa ne mutlu
Ya benim gibi piyasanın bozulacağına inanıp da şort duramayana ne demeli k24k24k24
Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
geçen hafta cuma günük24k24k24yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEkranda olmayınca bu iş yapılmıyor
Son dakkalardaki düşüşü ve yükselişi kacırdık
Hafta sonuna kisa girdik
Aslında genel durum lehimize
Sadece son hareket insanı korkutuyor
Vade sonu klasik harekemiydi
yoksa milleti şortlatma operasyonumu
birde o miktarda giren para tehlikeliKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
senın formul kolay abı vadenın son haftası pıyasayı takıp son gun poz acarak bır daha dokunmayacaksın.yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterValla ben şapkayı önüme koyup düşündüm
Nisan ayı boyunca
yurt dışı ile olumsuzluklar var dedim
Hemde günlerce
Geçen haftadan bu vadede şort yaptık
Ama ne yapalım
Tüy değişir hüy değişmez demiş atalarımız
Bazen elele pozda 4-5 gün duruyorum
Bazende az bişi karla poz kapatıyorum
Piyasanın yukarı gideceğine inanıpta şort yapmayana bişi dememek lazım
az zararla atlattıysa ne mutlu
Ya benim gibi piyasanın bozulacağına inanıp da şort duramayana ne demeli k24k24k24
ekrana bıle bakmayacaksın....
gecen vadede bırlıkteydık long olmuştun dokunmasan ıkı işlemle malı göturduydun....
Yorum
-
Evet 59.750 den long olmuş yine erken inmiştimkarınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersenın formul kolay abı vadenın son haftası pıyasayı takıp son gun poz acarak bır daha dokunmayacaksın.
ekrana bıle bakmayacaksın....
gecen vadede bırlıkteydık long olmuştun dokunmasan ıkı işlemle malı göturduydun....
aynen şimdiki gibi
ondan sonra ters işlerler ve arada zararlarKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Abi müthiş güldüm yaaa :kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha:gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterusa da ki düşmenin nedeni yabancı satışıymış..................
Yorum

Yorum