kahin Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
yahu tamam bir şekilde 2. dönüşü yine yapar diyordum ama bugün kü hareket oha dedirtti ve aldıgımız bütün karı bıraktık abilere allahtan eksiye gecmedik..bu hareketleri yapan piyasadan ben bir müddet uzak durmayı tercih ediyorum..yukarı gitmeye kararlı ve gidecek piyasadan ben böyle bir hareket beklemem bu olsa olsa yakında başlayacak ağır bir düzeltmenin(öyle 5-10 bin değil 20.000 puanllara varan bir düzeltme) ilk rezonansıdır.Analiz falan da olmaz bu piyasaya onun için kenara cekilip bir müddet izlemeye geciyorum volatillik güzel ama tutarlı volatillik güzel..cok tanıdık geldi bu hareketler bana..hayırlısı olsun ama şort eğilimimi kesinlikle artırdılar.bu hareket 2. dalga yükselişinin öncüsü bir hareket değil kesinlikle inanmıyorum..piyasaya cuvalla para sürülen o paralar yakında buhar olur görürürüz.velhasıl boyumuzun ölçüsünü aldık hemde fazla fazla.bir müddet dinlenecem uzaktan izlemeye devam
-
Nerde...culex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhoşgeldin sayın mutimar adrenalin partisine yetiştin gibi.
15 gündür hiç bir işlem yapamadım, geçmiş vade kapanmadan 3 gün önce elimi ayagımı çektim ayrıca geçen haftada seansları bile izleyemedim........
Bunlardan dolayı şimdilik izleyeceğim ve ne olup bittiğini kavrayabilirsem ona göre işlem yapacağım acelesi yok
Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
bu datalara oynayacaklar: 11.05.2010 14:45 Abd. ICSC/GS Mağaza Satışları (Mayıs 8) (Haftalık Değişim) -0,4 %
11.05.2010 14:45 Abd. ICSC/GS Mağaza Satışları (Mayıs 8) (Yıllık Değişim) 4,4 %
11.05.2010 15:55 Abd. Redbook Endeksi (Mayıs 8) (Aylık Değişim) -2,2 %
11.05.2010 15:55 Abd. Redbook Endeksi (Mayıs 8) (Yıllık Değişim) 2,4 %
11.05.2010 17:00 Abd. Ekonomik İyimserlik End. (Mayıs) 48,4
11.05.2010 17:00 Abd. Toptan Eşya Stokları (Mart) 0,6 %ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
dostlar 69350 tutarsa 69900 hedefte olması gerekir.birde EW de yukarı 4 ya tamamlandı yada bir üst bant 71000 bin cvarına kadar gidip aşağı süzülürüz diye düşünmekteyim.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
69550 önemli hale geldiŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
dostlar piyasa nereye giderse gitsin yarına poz. taşımayın.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
sayın taka cümleyi biraz açabilirmisiniztaka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdostlar piyasa nereye giderse gitsin yarına poz. taşımayın.
********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***
Yorum
-
SAYIN HAKAN ŞAHİN :bir başka sitedede yorum yazmaktayım yazdığım sitedeki dostumla tesadüfen aynı görüşleri paylaşmışız.
1-kısa vadede uzun vadeli ortalamalrı halen geçememiş ve bir taban görüntüsü mevcut değil.
2-kısa periyotlardan baktığımda kısa vadeli osc ler yukarı uyum potansiyeli hala üretememiş olması.
3-kısa vadeli EW de düşün yukarı 4 ü ya tamamlandı veya bir üst zirveyi ani birkaç hisse ile gösterip tamamlanması ve bu durumun genele uyum göstermemesi gibi bir durum mevcut.şayet tamamlandıysa bir daha aşağı süzülmemiz gerekir.bir diğerdurumda aşağı 3 EW de devam edebilir gibi böyle kararsızlık söz konusu.bence yukarı 4 tamamlandı ve aşağı 5 yapılacak.ondan sonraki çıkş ise daha muhteşem olacak.bu olaylar tabiiki haberlerlede desteklencek.bundanda kimse bir şey anlıyamıyacak.
4-dostumun yorumunu ayanen hiç bir katkı yapmadan aşağıya aktarıyorum:
DOW JONES ;
Gün boyu - 100 civarında seyreden D.Fut ları ardından, DOW işlemleri 10 700 aşağısına küçük bir sarkma ardından 10 700 üzerinde tutunma arzusu ile başlamış durumda...
10 700 üzerinde ki tutunma ve 10 750 nin gözden kaçırılmamasınının yarattığı cesaret ile endeks ;
56 300 atağını yaşarken, DAX da 5 950 üzerine yerleşip 6000 atağını yapmaya başladı, endeks için para çıkışı önemli ölçüde azalarak artıya geçme ihtimallerini yaratmaya başladı...
Bu dakikalar itibari ile ;
DOW un 10 000 üzerinde tutunmak sureti ile tekrar 10 750 üzerine çıktma ve bu seviyeyi destek yapma arzusunu görmemize rağmen ;
İlerleyen saatlerde ki davranışlarından emin olmamız mümkün olmayıp, tekrar 10 750 yi direnç yapmak surete ile 10 700 üzerinde tutunma sıkıntısını yaşamabı ve bu kritik seviyeninin altına gelerek 10 608 e kadar gevşeme riski bulunmaktadır...
O halde ;
Bu riski görmezden gelemeyecçiğimize göre ve bu riskin ardından yarın tekrar 55 000 - 55 500 bölgesine ve daha da kötüsü 54 250 - 54 500 de ki 100 günlük ortalamaya doğru gerileme ihtimlalininin varlığını biliyor isek ;
Önerim dahilinde 55 500 civarından alım yapılmış ise, bu seviyelerden nakite geçilmesini tavsiye etmekteyim...ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
cevap için teşekkür ederim sayın taka......*********************************************
********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***
Yorum

Yorum