Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
hızlı cevap bölümünde bir hata var; ilgili arkadaşımıza durumu ilettim. Şimdilik "gelişmiş editör" bölümünden ya da "konuyu cevapla"direkt mesaj gönderilebilir...
Herkese iyi akşamlar
Bugün öğleden sonra
İmkb nin düzenlediği halka arz seferberliği kongresine katıldık
Halıç kongre merkezindeydik
Buradan ilgililere teşekkür ederim
Yarında katılacağiz inşaallah
Malum 2015 de borsaya köte olma hedefimiz var
Bakalım ya nasıp
Herkese iyi akşamlar
Bugün öğleden sonra
İmkb nin düzenlediği halka arz seferberliği kongresine katıldık
Halıç kongre merkezindeydik
Buradan ilgililere teşekkür ederim
Yarında katılacağiz inşaallah
Malum 2015 de borsaya köte olma hedefimiz var
Bakalım ya nasıp
En düşükten kapamışız
Ekranda olsam
Çok büyük ihtimal geçeye long girerdim heralde
Terse takılmak bizim genimizde var
onun içinde millet olarak habire zarar yazıyoruz
Ama bu akşam gerçekten
dow toparlayabilir
kolay gelsin karınca dostum. endeks benim beklediğim gibi gidiyor. belki bugün alım için gerekli sinyal oluşmuştur ama elimde on inçlik bir laptop var.. grafiklere net bakamıyorum. hata verebiliyor. şimdilik bakamıyorum.
2007 ile aynı senaryolar üretiliyor bu sırada buna dikkat etmek lazım.
ttkom halk bank birer birer satışa sunulmuş halka arz olmuştu.. aradna bir ay geçmeden gümm.............. devamı kendi topiğimde var.
2007 yılında millet ağız dalaşına girmiş herkesin psikolojisi bende dahil olmak üzere alt üst olmuştu. teknikçiler koşuyordu 80 bin oluruz. şu kadar oluruz bu kadar oluruz diye..
aslında hiç grafiğe filan bakmaya gerek. 2007 krizinden bir ay önce başlayan yazıları kopyalayacaksın bir yere... aklının köşesinde bulunacak endeks 21.000 civarından dönerken bir ay öncesinden milletin ağzında sakız olanları kopyalayacaksın şimdi ile karşılaştıracaksın.. durum ortaya çıkıyor işte o zaman...
bir kere daha tepe görülür hemde çok hızlı şekilde olması gerek.
ondan sonra gidiyoruz füze gibi demeye başlayan kafalar bir bir belirir ondan sonra güm uçar gideriz dibe birden aniden kimse anlamadan.
Neyse daha fazla uzatmak istemiyorum. alım yakınlaştı benim için ama laptopum gelmeden bir tek kelam edemem döndük diye. grafiklere güzelce bakmam gerek önce.
kalın sağlıcakla.
Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian
Yorum