bu aralar işler yogun ben kactım sıze bol kazanclar.......
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbugun acılış hızlı olmuş ve 73200 yukarı kırılır gıbı olmuş fakat spot pıyasanın acılmasıyla 73200 un aşağı
kırılmasıyla en düşük 71725 görülmüş.....yarın için yukarıda 73525 aşağıda 71725 önemli ne yöne kırılır ise hareket o yöne netleşebılır........69600 e hızlı gelmesıyle 69650 den hafta sonuna uzun pozısyonda gırdım...69600 kırılır ise 68700 den ek pozısyon acarım ve zararın devam etmesi halinde 68450 de pozısyonu kapatırım....karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaslar pıyasada tam istediğim hareketler oluyor ve buyuk ıhtımal pazartesi günü ilk 1 saat
bu vade için en dibi görmüş oluruz..
5 li hareketli ortalama kırıldığı an %50 kalın kırmızı kırıldınmı %100 uzuncu olurum...
stoploss da malıyetım olur yanı ya hep ya da zararsız oyundan cıkarım...py nın keyfı bılır....
ama bugunkı hareket cok guzel hareketler............
69600 ve 68700 e dıkkatt buyuk ıhtımal dıp noktası olacaktır.....
arkadaslar 65***-73500 hareketi 1. dalga ise 3. dalga ne kadar olur acaba???????
Yorum
-
karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster69600 e hızlı gelmesıyle 69650 den hafta sonuna uzun pozısyonda gırdım...69600 kırılır ise 68700 den ek pozısyon acarım ve zararın devam etmesi halinde 68450 de pozısyonu kapatırım....
arkadaslar 65***-73500 hareketi 1. dalga ise 3. dalga ne kadar olur acaba???????
Eğri oturup doğru konuşalım
Bu piyasada
Senle ben batarız
Bizde sn culex veya sn efe nin bantları gibi
piyasanın yönüne takılamazsak batarız
Özetle bu hafta sonuna bende long girdim
sende
Bundan para kazansakta yanlış işlem tarzı
piyasa burda döner ve örneğin
70.600 üstüne para girşi desteğiyle çıkarsa
ordan long olmalıyız
başka türlü benim tecrübelerime göre
yanlış işlem tarzıdır.Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEğri oturup doğru konuşalım
Bu piyasada
Senle ben batarız
Bizde sn culex veya sn efe nin bantları gibi
piyasanın yönüne takılamazsak batarız
Özetle bu hafta sonuna bende long girdim
sende
Bundan para kazansakta yanlış işlem tarzı
piyasa burda döner ve örneğin
70.600 üstüne para girşi desteğiyle çıkarsa
ordan long olmalıyız
başka türlü benim tecrübelerime göre
yanlış işlem tarzıdır.
abi haklısın
stoploss noktam bellı olmasına ragmen yanlış işlem....
Yorum
-
karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbugun acılış hızlı olmuş ve 73200 yukarı kırılır gıbı olmuş fakat spot pıyasanın acılmasıyla 73200 un aşağı
kırılmasıyla en düşük 71725 görülmüş.....yarın için yukarıda 73525 aşağıda 71725 önemli ne yöne kırılır ise hareket o yöne netleşebılır........
sevgılı hasan abının belırttıgı yanlış yaptıgım nokta dun aksam üstteki mesajı yazdım
71725 kırılırken ekran basında degıldım olsamda kısa yönüne pozısyon acmazdım
sanırım...ve yanlış yapardım....dogru işlem kısa olmaktı.....
uzun pozısyon acacak isemde asagıdakı grafıkte görülen mavi dikdörtgen içindeki
ortalamaların yukarı kırılması gerekirdi....
aç gözlü olmamım sonucunu pazartesi görürüz......
Yorum
-
YORUMCU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşöyle bir baktım 3-4 iş günüdür bize (yerliye) çakıyorlar gibi yavaş yavaş.
Neyse şöyle hedefler bir netleşsin bakalım.YORUMCU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryabancı payında %2 lik bir düşüş var. çöküş olması için bunun %7-9 gibi olması gerek. umarım yukarı yönelir. Yavaş yavaş çakıyorlar gibime geliyor. Sanırım bir haftaya kalmaz çıkarım bir kere daha piyasadan. Ya da yabancı payı yukarı döner.YORUMCU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkötüye işaret bencede... hemde çok kötüye. ama vade ve endeksin döneceği nokta çok önemli. Bence bir kere daha en üst noktayı görmeliyiz. Ya nasip ya nasip.
Yarın bizi düşüş bekliyor açılışta sonrasında verilere bakmak gerek. Yabancılar yavaş yavaş bize kakalıyor olmasınlar. çıkacak izlenimi verip. Hatta endeksi üst noktalara çıkartıp.
elimdeki bir kaç veri yukarıyı işaret ediyor ama son veri aşağıyı işaret ediyor.
ahanda buraya yazıyorum. 3 ayı bulmaz dow 9.000'in altına sarkar. Biz ne oluruz ona karışmam şimdilik. şimdilik bir aya yayılan yavaş yavaş çıkış olması lazım. ama son veri kafamı karıştırıyor iştekarınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersevgılı yorumcu
sanırım kötüye işaret ama takıp etmediğim bir gösterge oldugu için kesin
cevap veremeyeceğim...vobtakı pastada buyuk kurumlar uzundayken
asagı gıdebılıyor yabancı payı düşerkende borsa artabılır ne de olsa
adamlar ellerındekı tum malı en yuksekten satmak isterler....
bence bundan sonra sadece sevgılı buyuklerımız gıbı stratejı ve rakamlara önem vermelıyız...
aksı takdırde py mal cıkarken o veya bu şekıllde bızı tuzaga düşürecektir....YORUMCU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersevgili karınca ve bear bull
bu yabancı payının düzenli düşmesi neye işaret ????????????????Şimdi şöyle bir düşünüyorum.YORUMCU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryabancı payının git gide düşmesi neye işaret :-) Kandırmaca mı?
Para giriş çıkışları ne alemde.
Köylü mehmet ağanın geliri 1.500 TL diyelim ki on katı kredi 15.000 TL yapar.
mehmet ağa kredi borcunu ödeyemez. Bankalar zarar üstüne zarar yazar.
Bunun üzerine devlet ekonomi kötü olmasın diye bazı kuruluşların borçlarını üstlenir.
Devletin bu nedenle bütçe açığı ortaya çıkar.
Gider diğer devletten borç alır.
Devlet bu borcu ve faizini nasıl öder?
Yeni vergiler koyar.
Köylü mehmet ağanın parası kalmadığı için geliri olmadığı için vergi ödemez (ödeyemez).
Şirketlere vergi koyar devlet. ( Şirket artık kar açıklayamaz) vergi ödemez şirket...
EEEee ne olacak şimdi...
Bir yerde külliyen çökeceğiz. ( Dünya savaşı çıkmasından endişe ediyorum).
bunlar çok uzun vadeli kafamdaki tümör...
ama şimdi biz işimize bakalım.
gapı kapatmaya çalışıyorlar ya da iyice mal bırakmak için bir kere daha yukarıyı denemek için biraz taban oluşumunu deniyorlar. ancak çok zigzag iyi değildir diye biliyorum.
Şu kesin ciddi düşüşler yakında gelecek. Temkini elden bırakmamak lazım.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian
Yorum
-
dow sonlanan diagonel yada alçalan takoz türü bir oluşumla kafasını yukarı kaldırdı daha aşağı gitmedi muhtemelen haftaya da artı olur
Yorum
-
Sn Simurg isteğiniz üzerine
Bedelsiz potansiyeli hesaplamasını tabloya manuel olarak uyguladım.
eksi olarak görünenler sermaye eksiltimine gidebilirler,
ancak artı görünenler bedelsiz vermek zorunda değiller biliyorsunuz hesaplamalar oranlamaya göre tahmini olarak yapılmıştır.
Formül olarak (Özsermaye/ Sermaye) - 1 kullanıldı.
Endex100 tablosunun sonunda görebilirsiniz. Bdz Pot.
Bu arada blog sayfalarına gönderdiğin bu tablolar yeni forumda BLOG bölümünü bulamamamdan dolayı gönderemez oldum.
Arşiv olarak yaptığım sayfalar kayboldumu?

Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
grafikte oynayacak yer bulamadım.
Yalnız yemekçi senden bir şey isteyeceğim. Bir kişinin grafik okuması için en az 1 yıl borsa ile haşır neşir olması gerek.
grafiklerin altına bir de değerli yorumunu yerleştirsen çok daha hoş olur bence.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian
Yorum

Yorum