Yemekçi şu iki grafiki 2007 ve 2010 diye aynı mesaj içinde hem buraya hemde benim topiğe koyar mısın zahmet olmazsa daha sonra yeri gelince inceleyeceğim güzelce.
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Bunlara gerek yokYORUMCU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergeçmişi kuvvetli olan sitelerde ekim 2007 den itibaren endeks üzerine tartışmaları alıp buraya yapıştırmamız mümkün mü? :-) Hırsızlığa girer mi acaba.
zaten hepimizin yanlışı
şuraya gider veya şurdan döner değilmi
şuan sistemler sat vermiş
bizde onlara uymalıydık
çok uzun vadeliler harıç
diğerleri satta
biz onlara uyalım yatarKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
yemekçi aynı grafiklerden altının ons bazında değerini gösteren grafik
birde doların fiyatını gösteren grafikleri aynı tarihlerde işaretli olarak gönderir misin?
valla sana zahmet olacak ama ben çok yetenekli değilim grafik yapıştırma işinde. ama önümüzü aydınlatır biraz dahaPaylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian
Yorum
-
valla yemekçi
eğer 60.000 ler aşılamza bir kaç mesaj altta yazdığım direnç noktalarının bir kere daha görülmesi gerekir. Ben onu bekliyorum. zaten ben %20 garandayım onun haricinde elimde birşey yok onun maliyeti de 6,90 olmalı yanlış hatırlamıyorsam. Bence bir kez daha yukarı denenmeli. ben 59.600 olduğundan itibaren zaten nakitte sayılırım. bir dostumuz ile böyle bir şeyimiz olmuştu hatta. benim sistemim 4-5 gün önce sat verdi zaten yazmıştım. ama senin sistemin için bir kaç gün daha var diye eklemiştim. Geçmiş zaman tabi yanlış hatırlıyor olmayayım da.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
-
Borsa uçacak desek kafadan bir kaç veri yazsak herhalde reytingimiz artardı. :-)
Reytingde gözümüz yok gerçekçi olalım yeter. Sapıtmadan duralım şurada rahat rahat.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
-
karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaslar pıyasada tam istediğim hareketler oluyor ve buyuk ıhtımal pazartesi günü ilk 1 saat
bu vade için en dibi görmüş oluruz..
5 li hareketli ortalama kırıldığı an %50 kalın kırmızı kırıldınmı %100 uzuncu olurum...
stoploss da malıyetım olur yanı ya hep ya da zararsız oyundan cıkarım...py nın keyfı bılır....
ama bugunkı hareket cok guzel hareketler............
69600 ve 68700 e dıkkatt buyuk ıhtımal dıp noktası olacaktır.....
stratejıyı yaptık ama uymadan uzun actık pıyasa acılışta cezamızı keser artık......
ılk 1 saatlık barın 50 puan altı zarar kes noktası........
Yorum
-
Kapadınmı yanıkarınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercezamı cektım....
-1000 puan artık stratejısız pozısyon yok......Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
abı kakdıracsız bır pozısyondu......
zarardakı pozısyonu hıc sevmıyorum.....
ekrana bakmak sıkıntı verıyor....
buyuk bır ıhtımal 68100 dıp olarak kalır....
hareketlı ortalamaları kırarsa 2 katı poz acarım 500 puan
zarar etmış olurum.....
onun için kapadım....
guzellık uykusu herseyden guzel....
herkese kolay gelsın öğleden sonra görüşürüz.....
Yorum
-
Dostlar burada gerçekten güzel analizler yapılıyor ama analizleri hayata geçirirken duygusal davranıyoruz.karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercezamı cektım....
-1000 puan artık stratejısız pozısyon yok......
Bu duygusallığı yenmedikçe 1 kazanıp 3 veriyoruz.
Benzer duygusallığı cuma günü Fener'de yaşadım. Günlük al-sat yapıp beklenti sayesinde %1-2 cebe atarım diye 72.5 dan Fener'e girdim ilk seans. Hatta forumunda da yazdım 74'e kadar tepki gelir ancak diye.
Kağıt 2. seans endeks göçmesine rağmen 74'e dokundu ama ben ne hikmetse "endekse rağmen çok güçlü duruyor..acaba tavana mı gidecek?" soruları sormaya başladım. Ve satamadım.
Sonra ne mi oldu?
Güzel bir zararla seans sonu yolladım...
Ne mi oldu? 1-2 kademe kazanacağım derken ve de bunu başarabilecekken planlarıma uymayıp zararı yazdık...Günlerce uğraşıp ettiğimiz kardan fazlasını 1 seansta verdik.
Bu hikayenin ozeti: Allah bereket versin kuralını hep uygulayalım. Amaç kaybetmemek olsun. Böyle olursa zaten kazanç kendiliğinden gelir.
Bol kazançlı bir hafta dilerimSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDostlar burada gerçekten güzel analizler yapılıyor ama analizleri hayata geçirirken duygusal davranıyoruz.
Bu duygusallığı yenmedikçe 1 kazanıp 3 veriyoruz.
Benzer duygusallığı cuma günü Fener'de yaşadım. Günlük al-sat yapıp beklenti sayesinde %1-2 cebe atarım diye 72.5 dan Fener'e girdim ilk seans. Hatta forumunda da yazdım 74'e kadar tepki gelir ancak diye.
Kağıt 2. seans endeks göçmesine rağmen 74'e dokundu ama ben ne hikmetse "endekse rağmen çok güçlü duruyor..acaba tavana mı gidecek?" soruları sormaya başladım. Ve satamadım.
Sonra ne mi oldu?
Güzel bir zararla seans sonu yolladım...
Ne mi oldu? 1-2 kademe kazanacağım derken ve de bunu başarabilecekken planlarıma uymayıp zararı yazdık...Günlerce uğraşıp ettiğimiz kardan fazlasını 1 seansta verdik.
Bu hikayenin ozeti: Allah bereket versin kuralını hep uygulayalım. Amaç kaybetmemek olsun. Böyle olursa zaten kazanç kendiliğinden gelir.
Bol kazançlı bir hafta dilerim
geçmiş olsun........
bundan sonra benım yapacağım işlem tarzı
akşamdan stratejı yaparak ertesı gun uygulamak olacaktır ve kesınlıkle
bunun dışına cıkmamak olacaktır...
Yorum

Yorum