Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Bear bull benim sistemim farklı şeyler söylüyor. Senin sistemin farklı :-) Sadece meraktan baktım benim sistemime göre yüzdesel olarak bakıp elde hesaplayayım dedim. Benden böyle garip sonuçlar çıktı.
Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian
geçeye long girmiştik
artık yapacak bişi yok
sabah zararı yiyeceğiz
ya açılışta kaparız
yada biraz daha zararı göze alır
stoplos yazar ve bekleriz
dow. f. 10030 seviyelerinde yine tepki ile karşılaşacaktır. Yarında bugün olduğu gibi 10180 ile 10030 aralıklarında dönüp durabilirler. imkb030 ise usd bazında 42035 desteği ile 43864 usd aralığında gidip gelmeler bir kaç gün devam edebilir diye düşünüyorum. 42035 usd kırıldığı an yeni bir düşüş dalgası gelecektir.
usd/tl de ise 1.5810 seviyleri geçilmeden ciddi bir yükseliş başlmayacaktır diye düşünüyorum.1.5750 nin altındaki işlemler negatif eğilimin devam etmesini sağlar...
Son bir haftadır nakıtim sadece geçen perşembe gecesi Dolar da kısa Pozisyon açmıştım onuda kapadım ve iyi kar yaptım ...... A.B.V.
Yogunluktan ve seans izleyemediğim için işlem yapmıyorum iyiki de yapmıyormuşum
avcı ne kadar ustaysa, ayı da o kadar kendini geliştiriyor yani.
güzel bir tespit.
Ne zaman ki çok data takip etmeye başladık bir şey kazanamaz olduk.
Endex 30 hisselerinin kaç tanesinin satıştan işlem gördüğünü o anda 30endex i % kaç etkilediğini bile hesaplatıyorum yinede işe yaramıyor.
Vermeyince Mabut , Neylesin Sultan Mahmut.
Gözümü kaparım işlemimi yaparım taktiğine geri dönmek lazım ;);)
iyi geceler.
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Haziran vade 120'lik
yeşil kama alt desteği 66800 lerden geçmekte.yeşil aşağıya geçilmediği sürece testereye devam.Yukarıdaki mor direnç bugünkü kapanış seviyemiz olan 68300 lerden geçmekte.Kama üst bandı 68750 den sarı direnç ise 69500 lerden geçmekte.Yarınki senaryom grafik üzerinde resmettiğim şekildedir.Herkese hayırlı geceler.
Hamdım...Piştim...Yandım...
Yüreksize Yorgan Döşek, Koçyiğide ver Meydanı... Şu Yeryüzü Er Meydanı...
Yorum