karınca06 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Sağolasın ama gene dipten tepkiye oynama sevdası ..gene sisteme uymama..500 puanı almayıp daha fazlası peşinde gitme ...faturası ağır olduBen küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
-
en güzeli nakit olmakmış.....
Daha yeni PC başına geçtim ve piyasayı görünce nakit olmanın çok iyi bir olay oldugunu anladım bir kez daha....
Volvo abi hep derdi "her zaman piyasada olmak zorunda değilsin diye" ÇOK ÇOK doğru söylemiş, teşekkür ederim VOLVO abim benim......Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
ben o rakamı dün yazdım. yahu. ama sadece dikkatimi çektiği için.culex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterarkadaşlar spot 100 grafiğinde 51400 rakamına dikkatinizi çekmek isterim.
Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian
Yorum
-
arkadaşlar herşey bitmiş sayılmaz. benim için 51.4xx çok önemli bir yer. Hatta alayım mı artık diye ciddi ciddi düşünüyorum. şayet bu rakamdan dönerse önceki durumlar gerçekleşirse yukarıda belirtilen rakam hedef olacaktır. ancak 51.400 aşağı kırılırsa ve 50.000 psikolojik destek kırılırsa tası tarağı toplamak lazım. ben zaten 54.100'ün altına sarktığı anda tası tarağı topladım.YORUMCU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÇizdiğim çizgilerden garip bir sonuç çıktı.
Yükseliş trendi başladıktan bu yana ilk hızlı çıkış %130 olmuş ondan sonra yaklaşık %14 Düşüş
ikinci çıkış %24 olmuş sonra %14 yaklaşık düşüş
üçüncü çıkış %24 olmuş sonra ..........
Şimdi düşüyoruz eğer %14 düşüş olacaksa benim grafiklere göre başladığı noktadan itibaren 51.4xx lere denk geliyor. Bakalım olacak mı? Sadece dikkatimi çekti merakla bekliyorum. Ve acaba diyorum nakış gibi işleyen abilerimiz acaba 51.4xx lerden endeksi döndürürse %24 çıkış olursa 63.7xx lere değdirirler mi endeksi gerçekten çok merak ediyorum. Yaparlarsa helal olsun diyeceğim dahada birşey demem yani.

Uploaded with ImageShack.us
borsada kaybedilen borsada kazanılır. ama sabretmek gerek. gerekirse 2-3 yıl sabrederek pekala insan bunu kazanabilir. Önemli olan önceki hataları yapmamak. Bence tabi.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
-
sayın yorumcu fazladan uyarı göz çıkarmaz.bence de burası çok önemli.kırılıırda tekrar üste atamazsak bendeki bir alt rakam 48000. önemli rakamları sık sık yazalım ki arkadaşları ve de kendimizi de uyarmış olalım. gün içinde işlemlere boğulunca kendi düşüncelerimizi kendimiz unutuyoruz bazen. saygılar..
Yorum
-
valla bence diye altını çizerek diyorum. 51.400 aşağı kırılıp hele hele 50.000 psikolojik desteği kırıldıktan sonra (Bu kısmı henüz araştırmadım da hesaplamadım da) dönse bile bir tepkiden ibaret kalacağını ve bir kaç yıl süreyle 60.000 lerin hayal olacağına inanıyorum.culex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın yorumcu fazladan uyarı göz çıkarmaz.bence de burası çok önemli.kırılıırda tekrar üste atamazsak bendeki bir alt rakam 48000. önemli rakamları sık sık yazalım ki arkadaşları ve de kendimizi de uyarmış olalım. gün içinde işlemlere boğulunca kendi düşüncelerimizi kendimiz unutuyoruz bazen. saygılar.
Haklısın bende bazen yazdıklarımı unutuyorum.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum

Yorum