Dost Meclisi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • EFE_09
    Tecrübeli
    • 14 Mayıs 2009
    • 1078

karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sevgılı efe gecmış olsun.......
    Sağolasın ama gene dipten tepkiye oynama sevdası ..gene sisteme uymama..500 puanı almayıp daha fazlası peşinde gitme ...faturası ağır oldu
    Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..

Yorum

• culex
      Tecrübeli
      • 22 Eylül 2009
      • 908

sayın efe geçmiş olsun
      akşam bir arkadaşım ısrarla geceye şort girmek istiyordu ben hadi girelim desem girecekti.ben de tam tersi long düşünüyordum.sonuçta pozisyonsuz gittik.herşeyin hayırlısı olsun
      .

Yorum

• mutimar
        Bağımlı
        • 12 Mart 2009
        • 1356

en güzeli nakit olmakmış.....
        Daha yeni PC başına geçtim ve piyasayı görünce nakit olmanın çok iyi bir olay oldugunu anladım bir kez daha....

Volvo abi hep derdi "her zaman piyasada olmak zorunda değilsin diye" ÇOK ÇOK doğru söylemiş, teşekkür ederim VOLVO abim benim......
        Tırsık VOB'cu...

Yorum

• culex
          Tecrübeli
          • 22 Eylül 2009
          • 908

takip ettiğim bant: 65800-66300
          .

Yorum

• culex
            Tecrübeli
            • 22 Eylül 2009
            • 908

dax ta fdow da dipten 50 şer puan tepmiş.ama biz hala dip civarlarındayız.tepersek bu ani olacak herhalde
            .

Yorum

• culex
              Tecrübeli
              • 22 Eylül 2009
              • 908

pala saolasın valla.artık gözüm 63600 fibo direncinde.
              .

Yorum

• ARTIK'ÇI
                kah yerde kah gökte
                • 02 Temmuz 2009
                • 914

inceden bi dolar short yaptim
                Onlara güneşi işaret ettim, onlar parmaklarıma baktılar...

Yorum

• culex
                  Tecrübeli
                  • 22 Eylül 2009
                  • 908

arkadaşlar spot 100 grafiğinde 51400 rakamına dikkatinizi çekmek isterim.
                  .

Yorum

• YORUMCU
                    Çalışkan
                    • 26 Kasım 2008
                    • 1296

culex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    arkadaşlar spot 100 grafiğinde 51400 rakamına dikkatinizi çekmek isterim.
                    ben o rakamı dün yazdım. yahu. ama sadece dikkatimi çektiği için.
                    Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.

Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian

Yorum

• YORUMCU
                      Çalışkan
                      • 26 Kasım 2008
                      • 1296

YORUMCU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Çizdiğim çizgilerden garip bir sonuç çıktı.
                      Yükseliş trendi başladıktan bu yana ilk hızlı çıkış %130 olmuş ondan sonra yaklaşık %14 Düşüş
                      ikinci çıkış %24 olmuş sonra %14 yaklaşık düşüş
                      üçüncü çıkış %24 olmuş sonra ..........
                      Şimdi düşüyoruz eğer %14 düşüş olacaksa benim grafiklere göre başladığı noktadan itibaren 51.4xx lere denk geliyor. Bakalım olacak mı? Sadece dikkatimi çekti merakla bekliyorum. Ve acaba diyorum nakış gibi işleyen abilerimiz acaba 51.4xx lerden endeksi döndürürse %24 çıkış olursa 63.7xx lere değdirirler mi endeksi gerçekten çok merak ediyorum. Yaparlarsa helal olsun diyeceğim dahada birşey demem yani.

Uploaded with ImageShack.us
                      arkadaşlar herşey bitmiş sayılmaz. benim için 51.4xx çok önemli bir yer. Hatta alayım mı artık diye ciddi ciddi düşünüyorum. şayet bu rakamdan dönerse önceki durumlar gerçekleşirse yukarıda belirtilen rakam hedef olacaktır. ancak 51.400 aşağı kırılırsa ve 50.000 psikolojik destek kırılırsa tası tarağı toplamak lazım. ben zaten 54.100'ün altına sarktığı anda tası tarağı topladım.
                      borsada kaybedilen borsada kazanılır. ama sabretmek gerek. gerekirse 2-3 yıl sabrederek pekala insan bunu kazanabilir. Önemli olan önceki hataları yapmamak. Bence tabi.

Yorum

• culex
                        Tecrübeli
                        • 22 Eylül 2009
                        • 908

sayın yorumcu fazladan uyarı göz çıkarmaz.bence de burası çok önemli.kırılıırda tekrar üste atamazsak bendeki bir alt rakam 48000. önemli rakamları sık sık yazalım ki arkadaşları ve de kendimizi de uyarmış olalım. gün içinde işlemlere boğulunca kendi düşüncelerimizi kendimiz unutuyoruz bazen. saygılar.
                        .

Yorum

• mutimar
                          Bağımlı
                          • 12 Mart 2009
                          • 1356

Geceye numunelik olsun diye 1 uzunla girdim
                          Sebep yok sadece zevk için ;)
                          Tırsık VOB'cu...

Yorum

• YORUMCU
                            Çalışkan
                            • 26 Kasım 2008
                            • 1296

culex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            sayın yorumcu fazladan uyarı göz çıkarmaz.bence de burası çok önemli.kırılıırda tekrar üste atamazsak bendeki bir alt rakam 48000. önemli rakamları sık sık yazalım ki arkadaşları ve de kendimizi de uyarmış olalım. gün içinde işlemlere boğulunca kendi düşüncelerimizi kendimiz unutuyoruz bazen. saygılar.
                            valla bence diye altını çizerek diyorum. 51.400 aşağı kırılıp hele hele 50.000 psikolojik desteği kırıldıktan sonra (Bu kısmı henüz araştırmadım da hesaplamadım da) dönse bile bir tepkiden ibaret kalacağını ve bir kaç yıl süreyle 60.000 lerin hayal olacağına inanıyorum.
                            Haklısın bende bazen yazdıklarımı unutuyorum.

Yorum

• YORUMCU
                              Çalışkan
                              • 26 Kasım 2008
                              • 1296

Neyse pazar gecesi ya da pazartesi günü görüşmek dileğiyle. Ben kaçar.

Yorum

• YORUMCU
                                Çalışkan
                                • 26 Kasım 2008
                                • 1296

62.600 ile 63.000 leri takip etmek gerek bence. 30 için.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information