Dost Meclisi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • hpy
    Yeni Üye
    • 30 Mart 2009
    • 0

XU30 Aylık Kama

Yeni aya girdiğimiz şu günlerde aylık kamanın son halini de göstermemek olmaz sanıyorum.Son durumda yeni ay içinde 75225 tepesinin yukarıya geçilmesini 77-78 aralığının yukarıya geçmediği her durumda yeni dip beklentilerinin uzun vadede gerçekleşme olasılığının varlığını düşünmekteyim.Bugüne kadar hep boğa oldum, halen boğayım ama 75225 ikili tepesinin üzerine adam akıllı çıkamaz ve güçsüzlük gösterirsek önümüzde yeni bir dip olasılığı var olabilir.Stratejimizi belirleyip öyle hareket etmek en doğrusu olacaktır.
    Peki 77-78 yukarıya geçerse neler olur sorusunun cevabı ne olabilir derseniz 80-83-85 hedeflerinden birine dokunup düzeltme beklenebilir ama yeni dip olasılığı 0.000000000000000000000000000000000000000000000000 00000000000000000000000000000000000000000000000000 000000000000001 bile değildir bence.Artık yeni bir trend içindeyizdir ve düzeltmeler sıkça yaşansa da yönümüz yukarıya olacaktır böyle bir durumda.
    Ben son zamanlardaki bu kadar sıkışmanın, bu kadar aldatmacanın neden yapıldığına halen boğa algısıyla bakmış olsam da 75 üstünde ne kadar güçlü durup durmadığımıza bakacağım ve gerekirse ayu trendinin başladığını düşünmeye başlayacağım.Öncelikle 75 tepesinin yukarıya geçmesini izleyelim hepbirlikte.neden bu kadar eminsin 75 in yukarıya geçeceğinden derseniz onun cevabı da çok basit aslında.var olan sıkışma ve bir çok olumsuz haberin varlığı trendin bitişine dalalt olamaz bence.trend bitecekse kimsenin beklemediği bir anda bitirilmeli.Ortada ayu kalmamalı.Bu ya sürekli çıkarak yapılabilir ya da olumlu bir haberin ardından birkaç gün can sıkarcasına yukarıya çıkılarak yapılabilir.Yüzyılın krizini yaşadığımızı düşündüğümüz ve kimsenin mal almaya cesaret edemediği boğa trendi boyunca yatırımcı hep ürkek bırakılarak yukarıya çıkıldı.Şimdiler de yukarı hedefler konuşulmaya başlasa da sentimentin bir anda değişme olasılığı çok fazla olarak görünüyor.Bunları aşmak için ikili tepenin yukarıya geçilmesi gerekir muhakkak.Tabi BENCE.
    Hamdım...Piştim...Yandım...
    Yüreksize Yorgan Döşek, Koçyiğide ver Meydanı... Şu Yeryüzü Er Meydanı...

Yorum

• Akresi
      Katılımcı
      • 17 Ekim 2008
      • 58

YORUMCU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      x30 senetlerinden inip diğerlerine alım yapıp kafa karıştırıyorlar. endeksteki düşüş ile garanda ki düşüş arasında çok fark var. endeksi yataya oturtup bir gün x30 bir gün diğer senetler alıp kafa karıştıracaklar. ama x30 hisselerinde bence burnumuz yukarı kalkacak. Ben risk aldım yeter artık dedim ve hisse aldım. Ancak aşağıların gelme ihtimalinide göz önünde bulundurdum.
      Herkese iyi tatiller.

Aynısını ben de yaptım. Bir miktar daha riske girdim. Full risk oldu

Yorum

• Akresi
        Katılımcı
        • 17 Ekim 2008
        • 58

Syn hpy, paylaşımınız için teşekkürler....

Yorum

• YORUMCU
          Çalışkan
          • 26 Kasım 2008
          • 1296

Akresi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Aynısını ben de yaptım. Bir miktar daha riske girdim. Full risk oldu
          Ben full riske şuanda karşıyım. 50.000-52.500 aralığına sürüklenirse ne yapabileceksin ki? Bu noktalardan aşağı gelirse bende zarar kes çalışır. Bu noktalardan yukarı dönerse endeks elimdeki nakitle biraz daha alırım.
          Hadi oldu ya hiç düşmedi yukarı gitti. Zaten bir miktar aldım.
          Ben riski düşük tutuyorum. Sen yüksek tutuyorsun Hadi bakam inşallah allah ikimizinde yüzünü kızartmaz.
          Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.

Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian

Yorum

• hpy
            Yeni Üye
            • 30 Mart 2009
            • 0

Akresi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Syn hpy, paylaşımınız için teşekkürler....

İlgi gösterdiğiniz için ben teşekkür ederim.

Yorum

• taka
              Kıdemli
              • 22 Eylül 2009
              • 3774

sayın hpy çalıimalarınızı beğeniyle takip ediyorum,paylaşımlarınızın devamını da diliyorum.
              aşağıdaki haber bir başka siteden alıntıdır.
              Goldman’a yeni misilleme
              ABD’li yatırım bankası Goldman Sachs’a ABD federal savcıları da usulsüzlük yaptığı gerekçesiyle soruşturma açtı
              00:57 | 30 Nisan 2010
              ABD sermaye piyasalarını denetleyen SEC de Goldman aleyhinde bir kamu davası açmıştı. Haberin ardından bankanın hisseleri yüzde 10’a yakın değer kaybederek 10 ayın en düşük seviyesine geriledi
              ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
              sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
              müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• yemekçi
                Gurme
                • 22 Mart 2009
                • 3314

Burasıda değişmiş
                Vede kimse uğramamış
                Kapitalizmin zor sınavı
                Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• yemekçi
                  Gurme
                  • 22 Mart 2009
                  • 3314

Avro ulkelerı yunanıstan'ı kurtarmak ıcın

-avro ulkelerı yunanıstan'ı kurtarmak ıcın
                  110 mılyar avroluk paketı onayladı

bruksel (a.a) - 02.05.2010 - avro bolgesı ekonomı ve malıye bakanları,
                  uluslararası para fonu'nun (ımf) da katkısıyla 110 mılyar avroya ulasan
                  yunanıstan'ı kurtarma paketıne onay verdı.
                  Avro ulkelerının 80 mılyar avroluk ıkılı kredılerıne ılaveten ımf'nın
                  verecegı 30 mılyar avrodan olusan ve en az 3 yılda kullandırılması ongorulen
                  kurtarma paketı yunanıstan'ın 19 mayıs'takı borc gerı odemesınden once kullanıma
                  hazır olacak.
                  Ab komısyonu'nun ekonomık ve parasal ıslerden sorumlu uyesı ollı rehn,
                  avro bolgesı ekonomı ve malıye bakanları toplantısının ardından yaptıgı
                  acıklamada, avrupalı vergı verenlerın parasını yunanıstan'a akıtmadıklarını,
                  faızlı borc verdıklerını ve ıkılı kredılerın faız oranının dıger avro bolgesı
                  ulkelerının borclanma faızınden yuksek oldugunu belırttı.
                  Avro grubu baskanlıgını yuruten luksemburg basbakanı jean claude juncker
                  de kurtarma paketı karsılıgında yunanıstan'la ıddıalı, sıkı ve mutlaka gereklı
                  bır program uzerınde anlastıklarını soyledı.
                  Avropa merkez bankası baskanı jean-claude trıchet ıse yunanıstan'ı
                  kurtarma paketının avro bolgesı'nde guvenın yenıden tesısı ve malı ıstıkrarın
                  guvence altına alınmasına yardımcı olacagını kaydettı.
                  Gecen yıl gayrı safı yurtıcı hasılasının yuzde 13,6'sı kadar butce acıgı
                  veren yunanıstan, kurtarma paketı karsılıgında butce acıgını 2014 sonunda, ab
                  kurallarına uygun sekılde yuzde 3'un altına ındırmeyı taahhut ettı.
                  (fyz-rem-sc)
                  21:50 02/05/10
                  Kapitalizmin zor sınavı
                  Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• YORUMCU
                    Çalışkan
                    • 26 Kasım 2008
                    • 1296

avrupalıları kim kurtacarak... 110 milyar doları bize versinler karşılıksız. 5 yıl sonra bir numaralı güç olalım dünyada.... Kendi arabamızı uçağımızı yaparız yahu.

Bu sırada forum çok güzel olmuş. Yöneticilerin ellerine sağlık.
                    Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.

Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian

Yorum

• simurg
                      Administrator
                      • 10 Mart 2007
                      • 9248

YORUMCU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      avrupalıları kim kurtacarak... 110 milyar doları bize versinler karşılıksız. 5 yıl sonra bir numaralı güç olalım dünyada.... Kendi arabamızı uçağımızı yaparız yahu.

Bu sırada forum çok güzel olmuş. Yöneticilerin ellerine sağlık.
                      teşekkürler.
                      https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• guneysu
                        Rize
                        • 01 Mart 2009
                        • 646

yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Burasıda değişmiş
                        Vede kimse uğramamış
                        Yarın ki kazanacağımız long paracıklarını, nasıl taşıyalım diye hesap edip duruyoruz,

O yüzden buraya uğrayamadık Hasan Dostum.. :kahkaha:

Hazır buraya yazıyı yollarken;

Volvo kardeşiminde doğum gününü kutlar, daha nice mutlu yıllar dilerim, hep birlikte....
                        !!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!

""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""

Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !

Yorum

• hpy
                          Yeni Üye
                          • 30 Mart 2009
                          • 0

xu30 Günlük Kanallar

Grafik ortada isteyen istediği yöne oynasın.Herkes kazansın inşallah.Hayırlı geceler.

Volvonun doğum günü kutlu olsun,Allah sağlıklı ve hayırlı ömür versin.

Yorum

• hpy
                            Yeni Üye
                            • 30 Mart 2009
                            • 0

Sn simurg ellerinize sağlık site çok güzel olmuş.

Yorum

• EFE_09
                              Tecrübeli
                              • 14 Mayıs 2009
                              • 1078

Site yeni hali ile çok güzel olmuş emekleri içn sn simurga teşekkürler..

Cuma günü para giriş çıkışını verebilecek ost varsa varsa grafiği güncelleyelim
                              Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..

Yorum

• simurg
                                Administrator
                                • 10 Mart 2007
                                • 9248

hpy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Sn simurg ellerinize sağlık site çok güzel olmuş.
                                EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Site yeni hali ile çok güzel olmuş emekleri içn sn simurga teşekkürler..

Cuma günü para giriş çıkışını verebilecek ost varsa varsa grafiği güncelleyelim
                                Günaydın. Çok teşekkür ederim. Bol kazançlı bir hafta dilerim....
                                https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

Working...
                                X

Debug Information