yeni yüzümüz ve haftamız hayırlı olsun
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-

kımsenın kafasını karıstırmak ıstemem ama benım göstergelere göre kısaya oynamak tehlıkelı gözukuyor...
72800 ler kırılarak 73000 lere geldıgınde uzun olurum 72800 altı stoploss olarak...
sn hpy nın soyledıgı gıbı hedefler yukarı görünüyor....
Yorum
-
VADELİ=spot+Taşıma maliyeti
Taşıma Maliyeti-Temettü=0
Spot=Vadeli
Olması gerekirken yine tuzak mı var korkusu içimizde.
Daha öncekiler gibi - makasta PY toplasın MC lerde KY ye + makasla iade etsin.Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
xu30 120 lik

Bu resmi geçen haftadan beri gönderiyorum.İki ihtimal görüyorum 120 dakikalıkta.Ya 71 altına bir kez daha değip en azından sarıya kadar çıkacak ya da 71 altına değip değip yukarı kalkacak ve sarıya kadar çıkacak.70400 spot için de vob için de önemli rakam.Hamdım...Piştim...Yandım...
Yüreksize Yorgan Döşek, Koçyiğide ver Meydanı... Şu Yeryüzü Er Meydanı...
Yorum
-
Değerli dostlar
Ekran görüntüsü ben br yukarı daha yapabilir diyor
bunu kabul ediyorum
Sabah açılışta oluşan olumsuz hava biraz dağılıyor gibi
sonuç Net şu yöneyiz demek zor
Yukarı için için ilk etapta 600 üzerinde durıyor olmamız lazım
Aşağısı içinde 200 altında olmak lazım
Şuan ara bölgedeyizKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
k26k26culex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercümleten günaydın
bugün için takip ettiğim bantlar
orta bant : 73275-72350
dış bant : 73750-71900
saygılar bol kazançlarBen küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
Bu arada herkese kazançlı haftalar diliyorum..yine öğle yemeği arası piyasayı 72.575 de bırakıyorum bakalm gelince ne durumda olacakBen küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
Yorum