Dost Meclisi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • EFE_09
    Tecrübeli
    • 14 Mayıs 2009
    • 1078

imkb 59.377 yukarı gitmek istiyorum noktası
    Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..

Yorum

• taka
      Kıdemli
      • 22 Eylül 2009
      • 3774

taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      piyasa sata dönmeye çalışır gibi bir hal var
      bu kadarınıda beklemiyordum.
      ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
      sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
      müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• EFE_09
        Tecrübeli
        • 14 Mayıs 2009
        • 1078

Piyasa hareketlendimi matriksde bazen kopma oluyor...Ky nin %95 i matriksden yaralandığı için bazen kafamda komplo teorileri kurmuyor değilim..Piyasa akmadı kokmadı..kısa günün karını aldık hafta sonuna flat..
        Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..

Yorum

• yemekçi
          Gurme
          • 22 Mart 2009
          • 3314

20 dakkalk barlarla para girişi
          çok enteresan ir bar
          aynı fiyatlar gibi

Uploaded with ImageShack.us
          Kapitalizmin zor sınavı
          Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• YORUMCU
            Çalışkan
            • 26 Kasım 2008
            • 1296

x30 senetlerinden inip diğerlerine alım yapıp kafa karıştırıyorlar. endeksteki düşüş ile garanda ki düşüş arasında çok fark var. endeksi yataya oturtup bir gün x30 bir gün diğer senetler alıp kafa karıştıracaklar. ama x30 hisselerinde bence burnumuz yukarı kalkacak. Ben risk aldım yeter artık dedim ve hisse aldım. Ancak aşağıların gelme ihtimalinide göz önünde bulundurdum.
            Herkese iyi tatiller.
            Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.

Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian

Yorum

• VOLVO
              indikatör
              • 30 Nisan 2009
              • 1448

VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Selam Arkadaşlar,

Seyahatlerim hakkında bilgi vermek istedim.

21-26 Nisan'da Barselona'ya gidiyorum . Daha önce hiç teyid edilmiş bir volvo indikatörü yok.Dönüşte bakarız.

27 Nisan'da ise Güney Almanya'ya gidiyorum. 28 Nisan'da da dönüyorum. Bu seyahat ile ilgili davet daha bugün geldi.

Her zaman gittiğimde endeksi çökerten bölgeye gitmeyeceğim ama yine de Güney Almanya indikatörünü hiç aklımızdan çıkarmayalım lütfen.
              Herkese selam,

26 Nisan'da gelemedim bile.Şerefli ispanyollar tek girişli vize vermişler.Elin almanı bana 2 yıllık vize verirken bu şerefliler 1 aylık ve tek girişli vermişler.O yüzden barselona'dan diekt münih'e geçmek zorunda kaldım. 9 gün uzun geldi. Vatanı özlemişim.Neyseki bebek ve hanım'da benimleydi.28 nisan yerine 30 nisan'da döndüm.

Güney Almanya'da toplantımın olduğu 27-28 nisan biraz kanlı geçmiş ama sonra yaralar sarılmış gün sonunda doğru.Demek ki, sağlam düşüşün olması için illa o otele gitmem gerekiyormuş bunu da teyid etmiş olduk.Diğer otel sadece biraz heyecan yapıyormuş.Barselona seyahati ise tırışka,hiçbir önemi yok onu da anladık

Yorum

• yemekçi
                Gurme
                • 22 Mart 2009
                • 3314

Ekranda olmayınca bu iş yapılmıyor
                Son dakkalardaki düşüşü ve yükselişi kacırdık
                Hafta sonuna kisa girdik
                Aslında genel durum lehimize
                Sadece son hareket insanı korkutuyor
                Vade sonu klasik harekemiydi
                yoksa milleti şortlatma operasyonumu
                birde o miktarda giren para tehlikeli
                Kapitalizmin zor sınavı
                Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• yemekçi
                  Gurme
                  • 22 Mart 2009
                  • 3314

Herkese selam,

26 Nisan'da gelemedim bile.Şerefli ispanyollar tek girişli vize vermişler.Elin almanı bana 2 yıllık vize verirken bu şerefliler 1 aylık ve tek girişli vermişler.O yüzden barselona'dan diekt münih'e geçmek zorunda kaldım. 9 gün uzun geldi. Vatanı özlemişim.Neyseki bebek ve hanım'da benimleydi.28 nisan yerine 30 nisan'da döndüm.

Güney Almanya'da toplantımın olduğu 27-28 nisan biraz kanlı geçmiş ama sonra yaralar sarılmış gün sonunda doğru.Demek ki, sağlam düşüşün olması için illa o otele gitmem gerekiyormuş bunu da teyid etmiş olduk.Diğer otel sadece biraz heyecan yapıyormuş.Barselona seyahati ise tırışka,hiçbir önemi yok onu da anladık
                  Hoşgeldin
                  özledik seni
                  Kapitalizmin zor sınavı
                  Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• culex
                    Tecrübeli
                    • 22 Eylül 2009
                    • 908

ekranı erken terketmek zorunda kalmıştım.çıkmadan önce 72.900 den şort emri verip 72600 kapama emri yazmıştım.eğer 900 emri gerçekleşirse 73.075 stop koymuştum.biraz önce baktım bide ne göreyim .önce şort olmuşuz kar almışız ve haftasonuna uzun girmişiz.bidaha şarttlı emir bırakıp gidersem iki olsun.hadi bakalım şimdi pazartesiyi bekle uzun da işin yoksa
                    .

Yorum

• taka
                      Kıdemli
                      • 22 Eylül 2009
                      • 3774

BU GÖRSEL GRAF HERŞEYİ NEDE GÜZEL GÖSTERMİŞ.
                      ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
                      sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
                      müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• yemekçi
                        Gurme
                        • 22 Mart 2009
                        • 3314

Fdow bakalım ne olacak

Uploaded with ImageShack.us
                        Kapitalizmin zor sınavı
                        Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• ENGİN
                          Tecrübeli
                          • 26 Şubat 2009
                          • 609

Herkese selam,

k16k17k16k17k16k17k16k17k16k17k16k17k16k17k16k17k1 7k16k17k16k17k16k17k16k17k16k17
                          k16k17k16k17k16k17k16k17k16k17k16k17k16k17k16k17k1 7k16k17k16k17k16k17k16k17k16k17
                          Memlekete hoşgeldin VOLVO

k16k17k16k17k16k17k16k17k16k17k16k17k16k17k16k17k1 6k17k16k17k16k17k16k17k16k17k16k17

Yorum

• Bear_Bull
                            Spread Trader
                            • 09 Şubat 2009
                            • 773

Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)

Yorum

• hpy
                              Yeni Üye
                              • 30 Mart 2009
                              • 0

Xu30 Haftalık Kama

Haftalık spot grafiğimizde çok bariz bir kama mevcut.Son barı ben ekledim ve eğer olacaksa bu hafta 78000 lere varan bir yükseliş gelecek diye bekliyorum.herhangibir terslik söz konusu olduğunda paylaşmaya çalışacağımı da belirterek spotun 70400 altına kayması kamanın aşağıya geçileceğinin ve 65000 endekse süzülmenin ilk delili sayılacaktır bana göre.Ortalığı velveleye vermeye, çığırtkanlık yapmaya bence şuan için hiç gerek yok.Saygılar.
                              Hamdım...Piştim...Yandım...
                              Yüreksize Yorgan Döşek, Koçyiğide ver Meydanı... Şu Yeryüzü Er Meydanı...

Yorum

• hpy
                                Yeni Üye
                                • 30 Mart 2009
                                • 0

xu30 haftalık Usd

Yatay mor aşağı geçilmediği sürece sarı genişleyen yukarıya geçilip yeşil direnç konumunda olacaktır.yatay mor 48177 seviyesinden geçmekte.
                                Hamdım...Piştim...Yandım...
                                Yüreksize Yorgan Döşek, Koçyiğide ver Meydanı... Şu Yeryüzü Er Meydanı...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information