kahin Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Yukarıdaki mesaj yazıldığında dow 10890 idi. Eksiye geçmiş ama sonra 9 puan yukarı atmayı başarmış kendini. Bizim vadeli kapanışına göre kapanışı kötü olmuş.VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHasan abi şu anda dow artı olmasa negatif olsa daha olumlu olabilirdim.
Ama bu dow akşam eksi kapatır tahminimce.
Artık py bizim piyasaya nasıl yansıtmak ister bunu yaşayarak göreceğiz.
Bakalım PY ne edecek
Yorum
-
sayın dost meclisi dostları kullandığım bir çok sistemde şunu net olarak söyleyebilirimki py nin aldığı pozisyonlar üzerine seneryo üretiyor,py nin keyfi nere isterse sistemlerde onu arkadan takip ediyor,sistemler yönü bilmez yönü bilen bir tek kişi vardır oda py dir.yeter dediği anda sistemde ona gecikmeli olarak uyar.neicede durum değişmez.py de bunu bildiği için işine geldiği gibi kullanır.gerisi teferruattır.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-

71500 önemli direnç..üzerinde kapanış olduğu takdirde yavas yavasda olsa
78500 solugu alırız....
pazartesi 71500 un tekrar deneneceğini ama kırılamayacağını düşünüyorum.
hele bırde medyada cuma gunu gelecek abd verısının ıyı geleceği haberleri
pompalanmaya baslar ise 71500 un kırılmayacağı benim için kesinleşir...
Yorum
-
PERFORMANSLAR

ENDEX 30
ENDEX 100
İYİ TATİLLER.Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
Selamlar,
Müjdeli haber
Murat abimiz sonunda kendi sitesinde yazmaya baslamis. Sevenlerine duyurulur... :081:

www.muratdoganay.com
Yorum
-
Murat Abim Hayırlı Olsunnnnn....
Survival Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSelamlar,
Müjdeli haber
Murat abimiz sonunda kendi sitesinde yazmaya baslamis. Sevenlerine duyurulur... :081:

www.muratdoganay.com
Abime buradan slm olsun...
Siteyi inceledim ne mail adresi nede tel. numarası bulabildım ama o her zaman olduğu gibi burayı takip ettiğinden eminim ;);) O nedenle buradan HAYIRLI olsun diyorum........... :081:Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
tşk ler survıvalSurvival Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSelamlar,
Müjdeli haber

www.muratdoganay.com
sık kullanılanlar lıstemde yerını aldı...
tüm türkiyeye hayırlı olsun...
stratejıye uyduulduğu takdirde ky nın para kaybetmesı
deveye hendek atlatmaktan daha zor olacaktır....
Yorum
-
Survival Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSelamlar,
Müjdeli haber

www.muratdoganay.com
Bu habere bir keyif sigarası içerim vallaaa....
Kendisinin burayı okuyacağını ya da dostlardan birisinin kendisine ileteceğini düşünerek 2 öneride bulunmak isterim....
1)seansiçi yorum yapmayı düşünürse bunun anasayfada bir frame içerisinde belli periyodla refresh olan bir kısımda gösterilmesi güzel olurdu.Bu sayede insanların sayfayı kendilerinin yenilemesine gerek kalmaz.
2)Bir de okuyucuların yorumlarını başka bir değişle teşekkürlerini iletebilecekleri okuyucu köşesi olsa tadından yenmez.
Bunları Doğanay'ın hala bu ailenin bir parçası olduğunu bildiğim için burada yazdım.
Sitenin daha da güzelleşmesi açısından belki önerilerimiz faydalı olur diye düşündüm. Söylediklerim armut piş ağzıma düş şeklinde anlaşılmasın.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Sn.Poritino Murat abi kesinlikle kimsenin hiçbir mesaj yazamıyacağı bir web tasarladı. Sebebini biliyorsun, can sıkıcı insanlar her daim olabilir.poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
2)Bir de okuyucuların yorumlarını başka bir değişle teşekkürlerini iletebilecekleri okuyucu köşesi olsa tadından yenmez.
O yüzden okuyucular mesaj yazamıyacak. Sadece okuyacak.
Seans içi yorum da yazmayı düşünmüyordu ama belki zamanla değişir bu düşüncesi.
iyi akşamlar....
Yorum
-
sonunda gereken ve beklediğim oldu...Survival Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSelamlar,
Müjdeli haber

www.muratdoganay.com
murat kardeşim bence bir şekilde yazmaya devam etmeliydi...herşeyden önce kendi tabiriyle kendisini görmek isteyen...analizlerini bilmek isteyen bir dolu dostu için yazmalıydı...
muratla yola çıkarken ortak amacımız elden gelen her platformda tanıdıklarımız yada tanımadıklarımız herkesi ama herkesi...tecrübemizle bilgimizle uyarabilmekti.....özetle dağarcığımızda birikenleri paylaşabilmekti...
ben borsaya seneler önce murat sayesinde başladım...ilk tohumları ve önemli detayları ilk onun sayesinde öğrendim...sonrasında çok çalıştım..gece gündüz ilerleme adına mücadele verdim tabiki ama bendeki o emeğini hiç unutmadım...
halada hep beraberiz onunla..nerdeyse 30 sene oldu...
o yazmayı bırakınca ben buruk kaldım...elimden geldiğince yola devam etmeye çalışıyorum...ama içim buruktu..
şimdi yeniden tamam oldu...
HAYIRLI OLSUN MURATIM...DOSTLARIMIZIN MECLİSİNDE İLK DUYURULMUŞ OLDU...
BIRAKTIĞI YERDEN GENE BAŞLADI...ELELE ORTAK AMACIMIZA DEVAM...
SELAM VE SEVGİLERİMLE...CÜNEYTYAR...İLLEDE YAR...
Yorum
-
Ben de ekledim sık kullanılanlara murat ağbiyi.hayırlı olsun yeni sitesi.Yorum köşesi olmaması daha iyi olmuş bence de.
Bu arada bu hafta 75 leri yakacağımızı düşünüyorum.75 lerden ya da biraz üzerinden seans içinde ansızın 3000 puana yaklaşan bir satış bekliyorum.Pazartesi için ise 71500-600 ile 70300-500 arasında yatay bir hareket bekliyorum.haftanın geri kalanı ise çok volatil geçecek bence.Hamdım...Piştim...Yandım...
Yüreksize Yorgan Döşek, Koçyiğide ver Meydanı... Şu Yeryüzü Er Meydanı...
Yorum
-
Sevgili Murat kardeşime
Bugün işyerinde nöbet bende
Pazarları çok bilgisayara bakmıyorum
Ama nöbet olunca bakalım dedim
Bu yaptığın iş sana göre küçük belki
Ama Bize göre çok büyük ve önemli
Bazen diyorsunya yazıyoruz ama uyan kaç kışı
İşte ona alışacağız inşaallah
Yazmana çok sevindik
Allah eline ve klavyene güç versin
Umarım Buradan alıntı yapıp başka yerlerde
yazanlara bakıp canını sıkmazsın
Zaten okumazsın biliyorum
Sen doğru bildiğini yapmaya devam et
zaman seni daima haklı çıkaracaktır.
Yorum ve yazı koymaman bence doğru bir karar
Birde onlara zaman ayırmak lazım
Vede kendini cevap verme ihtiyacında hissetme durumu olur.
Kendi adıma Teekkür ederim
Sağol varol Murat kardeşimKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum

Yorum