Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
murat kardeşim..bir dönem kendi topiğinde demişki....gittim buldum...
''sevgili dost ve arkadaşlarım
piyasada tanıdığım çoğu borsa ile uğraşanın düştüğü ikilemin içine
dost meclisin deki kardeşlerim düşmesin diyerek yukarıdaki son analizimin
gerekli bölümünü alıntılayarak hatırlatmak istedim...
bu yazı ne diyor ; tercümesi,,,, 52440 kırılır ise 571xx-574xx arasına kadar direnç olabilecek önemli bir yer yok. hatta büyük olasılık ile 58864 ün %2,4 ile %4,2 arası yani 60288-61342 aralığı hedef olmalıdır...
bir de ilk 6 iş günü muhabbeti var ki;
31,12,2009 kapanışı 52825 olduğuna göre ilk altı iş günü içinde 55466 yı geçmeyen bir hareket te belki de imkb 2010 yılı içinde 7777x i ve dahi üzerini bile görebilir...
hepinize sevgiler...''
eh be murat....eh beee
yani olacak işmi...aylar önce çık yaz...hedef ver...
iyi güzel....vermişsin...doğruda çıkmış herzamanki gibi...
pekiiiiiiiiii
bugün en yüksek görülen yer...
57.645....
eğer burası şimdilik en yüksek ise...
seni kınıyorum....2XX puanlık fark için....olmuyor ama ...
yorumsuz...
not : meğer bu topictede koymuş murat kardeşim...6 ocakta...
Değeri dostlar
Benim acımdan piyasa gitmesi gereken yere gitmiştir. Yani THE END
Biraz erken yazılmış bir yazı olabilir
Ama düşündüğümü yazmam lazım
Şort içinse beklemekte fayda var
aceleye gerek yok
Ek yapalım;
Murat abi'ye göre de 57442 bir daha denenmediği sürece Borsa'nın işi şimdilik bitmiştir.
57442 tekrar denenecek olursa yukarı olan istek devam edebilir.Ama o zaman gelince tekrar düşünmek lazım.
Not:Ayrıca bir müjde sizlere: Çok yakında www.muratdoganay.com yayında:081::081:
Cüneyt abi murat abimizin sohbetini özlediğimiz kesin gerçi telefonla irtibat kurabilen nadir şanslı insanlardanım ancak genede forumculuğu ,sohbeti, ondan devamlı yeni bir şey öğrenmeyide özlemiyor değiliz
(bu aralar işlerimin yoğunluğu sebebi ile arayamadım ama o zaten bilir benim durumumu)
Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Kırk yılda bir araklama yaptık
Bir tarafta cuneyt kardeşmiz
Diğer tarafta murat kardeşimiz
Hemen önümüze koydular
Ve boyamız döküldü
ben daha yazmıyorum
istifa ettim............k24
rakamların çok önemli olduğu anlarda bandlarımızda bu kadar genişken biraz hedef daraltalım..
71-350-70.700 altta sıkışmış durmdayız..satış baskısı indicatorler yukarıdan hızla endekse doğru yaklaşıyor..direnirse ve 71.350 üzeri atarsA ORTA-ÜST BAND denenecektir..direnemezse yön aşağı olur
Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
rakamların çok önemli olduğu anlarda bandlarımızda bu kadar genişken biraz hedef daraltalım..
71-350-70.700 altta sıkışmış durmdayız..satış baskısı indicatorler yukarıdan hızla endekse doğru yaklaşıyor..direnirse ve 71.350 üzeri atarsA ORTA-ÜST BAND denenecektir..direnemezse yön aşağı olur
Sevgili efe aradan bu rakamları aradan daralt
Birde size göre bugün daha göarantili şort rakamı neresi
Yorum