yemekçi Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
abi keşke öyle bir garantili bir rakam olsa.hareketli stoploss üzerinde şort her zaman riskli....rakamlara gelince piyasanın oynaklığı daralırsa bandlar daralır..gördüğün gibi 1000 puanlı gün içi oynama olduBen küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
-
Yok oyle SıraylaVOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAbi tam anlamadım, espri mi yaptın kızdın mı harbiden anlamadım.
Ama kalbimi kırdın. Cumartesi tüm dürümler bende demedikçe de buraya son yazım olsun bu.
Önce senden yiyeceğiz
sonra olabilir
Neyi anlamadığını bende anlamadım
Anlamadığını anladığım zaman
anlamadığın şeyi anlatırm
Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Arkadaşlar gördünüz. Hasan abi buraya yazmamı istemiyor.yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYok oyle Sırayla
Önce senden yiyeceğiz
sonra olabilir
Neyi anlamadığını bende anlamadım
Anlamadığını anladığım zaman
anlamadığın şeyi anlatırm
Emeği geçen herkese selamlar eder, hoşcakalın derim....
Yorum
-
:040: bu topiği neşeli kılan hasan abi ile Volvo dostumuzun sohbetidir..VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAbi tam anlamadım, espri mi yaptın kızdın mı harbiden anlamadım.
Ama kalbimi kırdın. Cumartesi tüm dürümler bende demedikçe de buraya son yazım olsun bu.Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
yaf hayret bir şey bukadar satışa bu kadar hareketsizliğe rağmen ..üstelik sıkışma var daha net değil ama göstergeler bozmuyor kendini yukarı tepki bekliyorum desem tutarmı acabaBen küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
sevgili dostum.....yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKırk yılda bir araklama yaptık
Bir tarafta cuneyt kardeşmiz
Diğer tarafta murat kardeşimiz
Hemen önümüze koydular
Ve boyamız döküldü
ben daha yazmıyorum
istifa ettim............k24
burda sevgili kardeşlerim...karınca ve efe başta olmak üzere...sen...ve arada diğer forum dostları burda çok önemli işler yapıyorsunuz bence...
herkesin kendine göre bir değeri var...ben hiçbirşeyi düşünmeden sadece murat kardeşimin çok önceden bir analizini tekrar paylaşmak istedim...
bilinmesini isterim...
sevgili yemekçi dostum...can adamdır gönül adamıdır...öyle kolayına kırılmaz...VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAbi tam anlamadım, espri mi yaptın kızdın mı harbiden anlamadım.
Ama kalbimi kırdın. Cumartesi tüm dürümler bende demedikçe de buraya son yazım olsun bu.
da sen neden kırılıyorsun anlamıyorum...habire senle ilgili yazdığım mesajları görmezden geliyorsun
bide kırıldım diyorsun diğer dostlarımıza 
hayırlısı olsun bakalım....
YAR...İLLEDE YAR...
Yorum
-
VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArkadaşlar gördünüz. Hasan abi buraya yazmamı istemiyor.
Emeği geçen herkese selamlar eder, hoşcakalın derim....
EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster:040: bu topiği neşeli kılan hasan abi ile Volvo dostumuzun sohbetidir..
Yahu zaten adımı KGT de sponsor olarak yazmışlar
Ben bu yükselişi kacırdım diyem
yok omlaz diyorlar
Yahu işi götüren volvo
sponsor biz olacağız
yanı cumartesi sponsor kavgası var
(tabii extra bir işim olmazsa katılacağım)
İşte nasılsa bu laz uşağı erken kafası atar
ismarlıyorum dürümleri der diye bekliyorlar
yok bu sefer benden çalışmaz
zaten şuan şortta ve tehlikede bekliyorumKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
BORSASİHİRBAZI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sevgili yemekçi dostum...can adamdır gönül adamıdır...öyle kolayına kırılmaz...
da sen neden kırılıyorsun anlamıyorum...habire senle ilgili yazdığım mesajları görmezden geliyorsun
bide kırıldım diyorsun diğer dostlarımıza 
hayırlısı olsun bakalım....
Yahu bir adama kırk sefer deli deseler
sonra delirirmiş derler
Habu bizim espiriler de sonra ona dönmesin
Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
yukarı tepki beklentim güçlendiEFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryaf hayret bir şey bukadar satışa bu kadar hareketsizliğe rağmen ..üstelik sıkışma var daha net değil ama göstergeler bozmuyor kendini yukarı tepki bekliyorum desem tutarmı acabaBen küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
ama pozisyon açamayacağım ..her öğlen olan bu öğlende olacak hanım arıyor öğle yemeğine çıklam diye ..aç kalsan olmaz :ka24:EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryukarı tepki beklentim güçlendiBen küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
Bu ciddi bir yazıdır
Sevgili cuneyt kardeşim
M.Dğny Kardeşimiz
gerçekten bu piyasada bulunamaycak
insanlardan birisidir
Gelinen noktada onun yazısını bulup
buraya koymanız gerçekten çok iyi olmuştur
o rakamlar benim zaten kafamda duruyordu
İnşaallah Bir yerde yazmaya başlar
veya burda tekrar yazarda
hepimiz çok mutlu oluruz
Not. Ben zaman zaman graf koyup analız yapıyorm
bunları yaparken hiçbir iddaa sahıbı değilim
Tamamen fikir jimnastiği olarak yapıyorum
eeeeeeee
aradada bazı rakaları da dostlardan kopyalıyoruz
Bunda da saklayacak bişi görmüyörümKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Biraz işimize bakarsak
Piyasa dün yaşadığı yükselişi
şimdilik hazmediyor diyebilirz
spotta para çıkışı önemsiz
vb ta poz kapamalar 4000 e yaklaştı
61.200 az bişi altında duruyor olması
tehlike olarak varsayıyorumKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
son üç gün dür süre gelen volalitenin bu gün düşük seyretmesi 67500 bölgesine kadar sürecek bir düzeltmeyi işeret ediyor.umarım yanılmıyorumdur.zira bu yükselişi KTA desteklememektedir.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
71400 den shortu gıydım sabah sl yazdım cıktım....
ufak bır nazar boncuğu takmış py...
canı saolsun....
takıp olmadığı için vur kac pıyasasına gırmeyecegım....
eger burası tepe olarak kalacak ıse bır kac kez daha zıyaret ederek
aşağı döner dıye dusunuyorum...
py benı sever short zamanı kulağıma fısıldar....
pıyasa sakınleşene kadar flattttt.
herkese bol kazanclar dılerım.....
Yorum
Yorum