dostlar herkese hayırlı geceler....
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAbi bugün 300 puan öptüler diye geçen haftaki bilmem kaç bin puanlık longunu unutturacak değilsin herhalde

Hadi bak ama Hasan Abi. Biz seni cömert diye tanıyoruz.Yıkma şu muhteşem imajını:040:

!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
Sn bull sizin tecrübenizde biri bile bu piyasada Ayu olacakmış bizim acemi hareketler doğalmış demekki..paylaşımlarınızın devamı dileğiyle selamlar..Bear_Bull Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterH
Bu gün normalde çok iyi çarpılırdım ama her şerde bir hayır vardır gerçekten doğru.
ucuz yırttık normalde stop ola ola bugün 1000-1500 puan kaptırmam gerekirdi. (tek ayıluk işlem yapıp 75 puan kar alıp kaçtık)
.
Abi kızacak olsam öyle yazarmıyım burası dost meclisi iççimizde ne varsa dilimizde o var..yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDeğerli arkadaşlar
Sevgili efe kizma emik24
Yorumsuz.....
yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBenim bildiğim listenin başında sen vardın
EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen listeyi yenileyeyimde gerilerde kalmasın..Valla sevgili volvo emir büyük yerden geldi ..
1a)VOLVO
1b)Cüneyt Abi
1c)Güneysu abim
1) Karınca06
2)Taka
3)FNT
4)hakansahin

Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
Kendimce takip ettiğim rakamları ve gün içi trade stratejimi yazıyorum sadece yarın benim için
VOB
72.300>>>>Orta bandım<<<<70.400
73.225 >>>>Dış bandım<<<< 69.450
Dikkat edilmesi gereken>68.250
Hareketli stoploss>60.075
XU100
54.559>>>>Orta Bandım<<<<56.529
58.074 >>>>Dış Bandım<<<<56.014
Dikkat edilmesi gereken>55.818
Hareketli Stoploss>53.380
PS: Orta band içeri dış bantlar dışarı kırırlırken pozisyon alırım....başarısız trendde aynı nokta stop..
Rakamlar Xu030 değil direk Xu030 yakın vade(aktif kontrat) ve XU100 grafiğinden çıkarılmıştır..
Terse güçlü trend görene kadar..Hareketli stoplossa doğru pozisyon açmam
İMKB-100 açılana kadar ki vobda oluşan ortabandın dışarı kırılmalarını hacimli olmadığı sürece ciddiye almıyorum ama dış band kırılmaları önemlidir.Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
yeni zirve hayırlı olsun...Geldik dirence ..geçen sefer dirence geldiğimizde kırmızı bar görmüştük yarın ne olacak dersiniz..
yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPara girişi imkb 100 8 kurum 54.680
Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
Efe kardeşim, yorumsuzda bir yanlışlık var sanırım...EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yorumsuz.....
Ben cüneyt'in davetine icabet edeceğim... Cüneyt dostum, Guneysu'da mutlaka gelmeli demişti... o yazıyı bul istersen..
listede ısmarlayan olarka değil, yiyecek olan , olarak bulunuyorum...
ama sözüm söz, aldığım fiyata gelsin senetler... bende listeye adımı eklerim.. kazançtan vaz geçtim..k24k24
buldum yazıyı arkalarda...BORSASİHİRBAZI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersabırla okudum...
herşeyi...
ve içlerinden birkaçını alıntıladım....
fazlaca lafa gerek yok...
ben yada murat kaçtane yer bilemem... yediğimizde nasılsa göreceksiniz
şimdi elmecbur bir karar veriyorum...
ve diyorumki...
VOLVO....kaçacak deliğin kalmadı...bu mesajı silerim milerim
beyler ilk toplantının bütün dürümleri VOLVO'dan....
bu ona ceza olsun...
varmı ben yokken orda rahat konuşmak
evet Sevgili VOLVO...
varmı bir itirazın??????
olsada dinlemiyorum zaten...
dürümler ondan .....
ikinciside benden olsun...ama ne olur güneysuda gelsin
sevgilerimle....
http://forum.keyborsa.com/247567-post1517.html
link olarakda vereyim.........!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
aaa öylemiymiş selim abi..o zaman güneysu eklemesi biraz yorumlu olmuşguneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEfe kardeşim, yorumsuzda bir yanlışlık var sanırım...
.
..efe yorumu
Cümleten iyi geceler..Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
Bu hareketli stoplosa gelinceye kadarEFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHareketli stoploss>60.075
.
Millete hareket edecek halmi kalır
rakam sanırım 70.075Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Hasan abi uyarın için teşekkür ederim dün geç saatte eve geldim.ve topiğe karşı soromluluğumu yerine getireyim derken klavye hatası yapmışım kusuruma bakmayın
abi 66.075 yazacaktım ..doğru rakam budur..ancak bu rakamda aşağıda olduğundan Murat abini deyimi ile %30 şort noktasını dikkat edilmesi gereken nokta olarak vermeye çalıştım..bu rakamında altına seyir olursa longcuların dikkatli olması gerekecek....yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu hareketli stoplosa gelinceye kadar
Millete hareket edecek halmi kalır
rakam sanırım 70.075
Herkese günaydılar dilerim inşallah kazançlı bir gün olur..
Meclisi biz açmışız karınca dostum günaydın...
Konuyu toplam 4 kullanıcı okuyor. (2 kayıtlı, 2 misafir kullanıcı) EFE_09, karınca06+Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
Yorum