Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
acaba hedef 2000 yılı tefe bazlı xu 100 deki hdefmi?durum böyleyse daha akacak çok kan var demektir.tefe 2000 zirve tl karşılığı yaklaşık yüzbin endeksine denk geliyor.grafik aşağıda yorumsuz sunulmuştur.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Selamun Aleyküm Dostlar meclisi.........
Okuduğum kadarıyla, çuvallar doldu.........
şu dürümleri ne zaman yiyoruz..... kamyonların dolmasınımı bekleyeceğiz yoksa..?!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
aleykümselam ve selamunaleyküm tüm dostlara...............seni iki gündür dürdükleri yetmedimi selim abi........guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSelamun Aleyküm Dostlar meclisi.........
şu dürümleri ne zaman yiyoruz..... kamyonların dolmasınımı bekleyeceğiz yoksa..?
Yorum
-
guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSelamun Aleyküm Dostlar meclisi.........
şu dürümleri ne zaman yiyoruz..... kamyonların dolmasınımı bekleyeceğiz yoksa..?
Ve A.S
Ben treni kacıranlardanım
arada birde delilik edip
hafif yarada aldık
Benden sana hayır yok
Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Hasan dostum, cumartesi, cuma, hangi gün müsaitsen.....
haber ver.. organizeyşın yapalım.......
haber vermezseniz, ısmarlamıyorum demektir.....
sesimizi keser, KGT ye gideriz..........
bu gün kazanamadım deme.. 2 gündür kazandıklarınız yeter zaten.....
hala yok kazanamadık diyorsanız......
3 günde zarar eden ben, ısmarlarım size.......!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
hasan abi bırak onu kendi haline ...........hayatımda gördüğüm iki dürüm fetişistinden birisi selim abi............diğerininde volvo olduğunu söylememe gerek yok o yüzden söylemeyeceğim.............
Yorum
-
Gün olarakguneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHasan dostum, cumartesi, cuma, hangi gün müsaitsen.....
haber ver.. organizeyşın yapalım.......
haber vermezseniz, ısmarlamıyorum demektir.....
.....
bana cumartesileri uygun
oda akşam uygun oluyorum
fakat bu hafta için söz veremem
siz program yaparsanız
size uymaya çalışırım....
Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Volvonun kacma şansı yokbalıkçıdoktor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhasan abi bırak onu kendi haline ...........hayatımda gördüğüm iki dürüm fetişistinden birisi selim abi............diğerininde volvo olduğunu söylememe gerek yok o yüzden söylemeyeceğim.............
Parayı cuvalla götürdü....
Ama burda dürüm ismarlayacak çok
en sağlam topik burasıKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
parayı çuvalla götürmesinden ziyade o göbüşünden dolayı kaçma şansı yok.......kendimden biliyorum.............yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVolvonun kacma şansı yok
Parayı cuvalla götürdü....
Ama burda dürüm ismarlayacak çok
en sağlam topik burası
Yorum
-
Bu cumartesi akşamı dürümcüde.......
bu topic bereketli topic....... çuvalla götürdüler...
Allah daha çok versin dostlar sofrasına....
Bizde dürüm yeriz.............!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
Yorum

Yorum