Dost Meclisi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • taka
    Kıdemli
    • 22 Eylül 2009
    • 3774

dostlar bir hafta daha bu bölgede gelgitler olursa ve yeni bir zirve daha gelmezse OBO teyit olur,şayet 52000-500 bölgesinde dengelenip tekrar yeni zirve yaparsak büyük ralli teyit olur ve OBO bozulur.tamda tuzak dolu bölgedeyiz.bence çook dikkat derrim.tekrar iyi akşamlar.
    ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
    sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
    müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• taka
      Kıdemli
      • 22 Eylül 2009
      • 3774

65600 ün önemini bu graf çok net açıklıyor.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
      sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
      müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• karınca06
        KASAP
        • 12 Nisan 2009
        • 976

yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Kesinlikle ayaktayız
        akşam long girince ve sabah - açılış ve stoplanınca
        zaten 400 puan yedim
        gün içi yapılan işlemlerden kar yada zarar oluşmadı

bendende o kadar konısyon cepten gıttı bırde 50 puancık zarar....

önce sıteye yazdım sonra poz acayım dedım telefon geldı pozısyonda acamadık geceye flat gırdım....yarın acılışta ya ah larız yada oh cekerız....

adım attıgım yerde ot bıtmedıgı için kesınlıkle yukarı acılır bizde bır ah çekerız.....

ayrıca arkadaslar genellıkle pıyasanın patlama noktalarını takıp ederek bulabılıyoruz ve bunun içindirki gün içi trade cok zor bugun o kadar yazdık el elde baş başta onun için kesınlıkle karar verdımkı trade etmeyeceğim...

sadece pıyasanın yönunde pozısyon acarak ayda 2500-3000 puan kar etsem yeterde artar fazlası py nın olsun.ve 2-3 gun daha çift yönlü hızarın calışacağını dusunuyorum..bunun için gelecek haftaya kadar işlem yapmadan flat bekleyeceğim....

Yorum

• EFE_09
          Tecrübeli
          • 14 Mayıs 2009
          • 1078

taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          umarım çabalar işe yaranıştır.herkese iyi akşamlar.
          kesinlikle yaradı Sn taka ..birlikten kuvvet doğar..hem sizin tavsiyeniz hemde bazı teknik göstege dolayısıyla geceye flat girdiğimi belirtmek isterim..
          Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..

Yorum

• karınca06
            KASAP
            • 12 Nisan 2009
            • 976

hasan abı canın sagolsun longdan kamyonla göturdun paraları

aksam aksam sıteye bır pasta ısmarlamadın alacağın olsun....

Yorum

• karınca06
              KASAP
              • 12 Nisan 2009
              • 976

orta vadede bugun ıtıbarıyla ıkı senaryo öne cıkıyor ya buralarda bellı bır sure oyalanarak aşagı bır şelale yasayacagız veya bır kac gunluk asagı gıtmeler sonrası yenı bır rallı baslayacak ve yukarıları görecegız...

bakalım yarın ne olacak.....

Yorum

• yemekçi
                Gurme
                • 22 Mart 2009
                • 3314

Kapitalizmin zor sınavı
                Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• yemekçi
                  Gurme
                  • 22 Mart 2009
                  • 3314

Kapitalizmin zor sınavı
                  Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• yemekçi
                    Gurme
                    • 22 Mart 2009
                    • 3314

karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    hasan abı canın sagolsun longdan kamyonla göturdun paraları

aksam aksam sıteye bır pasta ısmarlamadın alacağın olsun....
                    Beni bir pastaylami korkutacan
                    Al sana 2 adet pasta
                    Kapitalizmin zor sınavı
                    Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• taka
                      Kıdemli
                      • 22 Eylül 2009
                      • 3774

bizi çuvallatan şu EW görsel olarak bize bu sefer ışık tutarmı acaba :

Yorum

• karınca06
                        KASAP
                        • 12 Nisan 2009
                        • 976

Beni bir pastaylami korkutacan
                        Al sana 2 adet pasta

çok tesekkurler...

bılırsın pastaya dayanamam.....

Yorum

• mutimar
                          Bağımlı
                          • 12 Mart 2009
                          • 1356

Aynen

benden de flat

Abi bende öglenden sonra sadece izledim ve tüm abiler gibi bende geceye FLAT girdim...... :081::081:
                          Tırsık VOB'cu...

Yorum

• taka
                            Kıdemli
                            • 22 Eylül 2009
                            • 3774

bakalım bu teryd sistemi bizi doğrulayacakmı yoksa kandıracakmı,

Yorum

• EFE_09
                              Tecrübeli
                              • 14 Mayıs 2009
                              • 1078

taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              bakalım bu teryd sistemi bizi doğrulayacakmı yoksa kandıracakmı,
                              Üzerinde çalıştığınız sistem bumu sn taka..grafik olarak güzel görünüyor..her gün yayınlarsanız trend konusuda ışık tutabilir..
                              Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..

Yorum

• taka
                                Kıdemli
                                • 22 Eylül 2009
                                • 3774

EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Üzerinde çalıştığınız sistem bumu sn taka..grafik olarak güzel görünüyor..her gün yayınlarsanız trend konusuda ışık tutabilir..
                                hayır bu MetaStock Professional de bulunan bir sistem.benimki daha farklı yazılımda ikna olmadığım sorunlar var,benim sistem 7 ayda %3000 gibi saçma bir getiriyi iddia ediyor ama ben nasıl başardığını daha anlıyamadım.sonuç ve sebeblerini anladığım zaman sizlerinde yardımıyla buradan paylaşacağım.önemli olan sağlam dostluklardır. gerisi teferruattır.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information