dostlar bir hafta daha bu bölgede gelgitler olursa ve yeni bir zirve daha gelmezse OBO teyit olur,şayet 52000-500 bölgesinde dengelenip tekrar yeni zirve yaparsak büyük ralli teyit olur ve OBO bozulur.tamda tuzak dolu bölgedeyiz.bence çook dikkat derrim.tekrar iyi akşamlar.
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
65600 ün önemini bu graf çok net açıklıyor.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKesinlikle ayaktayız
akşam long girince ve sabah - açılış ve stoplanınca
zaten 400 puan yedim
gün içi yapılan işlemlerden kar yada zarar oluşmadı
bendende o kadar konısyon cepten gıttı bırde 50 puancık zarar....
önce sıteye yazdım sonra poz acayım dedım telefon geldı pozısyonda acamadık geceye flat gırdım....yarın acılışta ya ah larız yada oh cekerız....
adım attıgım yerde ot bıtmedıgı için kesınlıkle yukarı acılır bizde bır ah çekerız.....
ayrıca arkadaslar genellıkle pıyasanın patlama noktalarını takıp ederek bulabılıyoruz ve bunun içindirki gün içi trade cok zor bugun o kadar yazdık el elde baş başta onun için kesınlıkle karar verdımkı trade etmeyeceğim...
sadece pıyasanın yönunde pozısyon acarak ayda 2500-3000 puan kar etsem yeterde artar fazlası py nın olsun.ve 2-3 gun daha çift yönlü hızarın calışacağını dusunuyorum..bunun için gelecek haftaya kadar işlem yapmadan flat bekleyeceğim....
Yorum
-
kesinlikle yaradı Sn taka ..birlikten kuvvet doğar..hem sizin tavsiyeniz hemde bazı teknik göstege dolayısıyla geceye flat girdiğimi belirtmek isterim..taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterumarım çabalar işe yaranıştır.herkese iyi akşamlar.Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
orta vadede bugun ıtıbarıyla ıkı senaryo öne cıkıyor ya buralarda bellı bır sure oyalanarak aşagı bır şelale yasayacagız veya bır kac gunluk asagı gıtmeler sonrası yenı bır rallı baslayacak ve yukarıları görecegız...
bakalım yarın ne olacak.....
Yorum
-
Beni bir pastaylami korkutacankarınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhasan abı canın sagolsun longdan kamyonla göturdun paraları
aksam aksam sıteye bır pasta ısmarlamadın alacağın olsun....
Al sana 2 adet pasta
Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
bizi çuvallatan şu EW görsel olarak bize bu sefer ışık tutarmı acaba :
Yorum
-
yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBeni bir pastaylami korkutacan
Al sana 2 adet pasta
çok tesekkurler...
bılırsın pastaya dayanamam.....

Yorum
-
Aynen
yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbenden de flat
Abi bende öglenden sonra sadece izledim ve tüm abiler gibi bende geceye FLAT girdim...... :081::081:

Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
bakalım bu teryd sistemi bizi doğrulayacakmı yoksa kandıracakmı,
Yorum
-
Üzerinde çalıştığınız sistem bumu sn taka..grafik olarak güzel görünüyor..her gün yayınlarsanız trend konusuda ışık tutabilir..taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbakalım bu teryd sistemi bizi doğrulayacakmı yoksa kandıracakmı,Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
hayır bu MetaStock Professional de bulunan bir sistem.benimki daha farklı yazılımda ikna olmadığım sorunlar var,benim sistem 7 ayda %3000 gibi saçma bir getiriyi iddia ediyor ama ben nasıl başardığını daha anlıyamadım.sonuç ve sebeblerini anladığım zaman sizlerinde yardımıyla buradan paylaşacağım.önemli olan sağlam dostluklardır. gerisi teferruattır.EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÜzerinde çalıştığınız sistem bumu sn taka..grafik olarak güzel görünüyor..her gün yayınlarsanız trend konusuda ışık tutabilir..ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum

Yorum