sayım yanlış oldugu için yazı sılınmıştır...
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDeğerli dostlar
Şu an testerenin ortasında gibiyiz
veya bira yukarısı
Burdan long yapılmaz
Şorta çok bişi diyemem
Yukarda 67.000 ve çivari önemli
Üstünde kalıcı olursa
o zaman bakarız
Yukarı devam edecek bir piyasa varsa
65.000-65.200 leri bir görecekler (bence)
Tabiki bugünü kast etmedim
Bugün üstte 67.000
altta 66.000-65.700
Bakalım
yazının altına ımzamı atıyorum..ve 1000 puan için yem olmaya nıyetım yok..sıze bol kazanclar.ben guzellık uykusuna yatıyorum.öğleden sonra görüşürüz.....
Yorum
-
flat..yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHerkse pusuda mi
İşlem yapan varmi arkadaşlarBen küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHerkse pusuda mi
İşlem yapan varmi arkadaşlar
abı 65000 lere vermezlerse buralar ve bıraz ustu mal dagıtım noktasıdır...
400-500 puan içinde stoploss olur dururuz.
bızı dınlesınler 65000 lere getırsınler long olalım...
sıze kolay gelsın.....
Yorum
-
sen git yat ve uykunu alkarınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster...
sıze kolay gelsın.....
biz mecburen burdayız
Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
nakit
Şimdilik nakıt ve sadece izliyorum....yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHerkse pusuda mi
İşlem yapan varmi arkadaşlar
cayy her an herşey olabilir !!!!....:040:
Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
orta bandın içine girdimi kaçışı yok alt banda yolculuk başlar..ancak arada 66.350 olduğu için pozisyona girmeye cesaret edemedimBen küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
66300-400 shortlar için risk oluşyurabilir.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
bakalım bizim saçma sistem bugün uyacakmı?
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
15 dklıklar ala geçmeye çalışıyorŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
Yorum