Dost Meclisi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • EFE_09
    Tecrübeli
    • 14 Mayıs 2009
    • 1078

culex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sayın efe tepkinin nereye kadar olabileceğini düşünüyorsunuz acaba? saygılar

sayın culex hedef bazlı analiz yapmıyorum..alt band 1. pivot..66.900 ikinci pivot olarak takip edilecek..bundan sonrası yatırımcının kendi kararı
    Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..

Yorum

• karınca06
      KASAP
      • 12 Nisan 2009
      • 976

EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

VOB
      67.850>>>>Orta bandım<<<<67.000
      68.250 >>>>Dış bandım<<<< 66.600

Hareketli stoploss>64.700
      benım rakamlarla sevgılı efe kardesın bantları uydu hareketlı stoploss ustu 66700 olacaktı sanırım oranın ustude 66750 stoplossum bakalım ne olacak....

rakamları öne cekmış olayım dıyerek alıntı yaptım...dış band kırıldı....

Yorum

• EFE_09
        Tecrübeli
        • 14 Mayıs 2009
        • 1078

dostlar düzeltemnin teyidini aldığımda full kaldıraçlı şorta yatacağım ..bunuda yazacağım eğer bugün gerçekleşirse..
        Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..

Yorum

• taka
          Kıdemli
          • 22 Eylül 2009
          • 3774

birinci indikatörüm DEUTSCHE SEC .bir miktar temizlik yaptı dostlar ben buna deus diyorum açıklama bir daha yapılmıyacaktır.
          ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
          sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
          müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• EFE_09
            Tecrübeli
            • 14 Mayıs 2009
            • 1078

takip ...66.725 bu barda bence en kritik rakam

Yorum

• taka
              Kıdemli
              • 22 Eylül 2009
              • 3774

indikatörümün ikiside satta olduğuiçin shortlarımı koruyorum,66750-800 stobumdur.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
              sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
              müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• yemekçi
                Gurme
                • 22 Mart 2009
                • 3314

takip ...66.725 bu barda bence en kritik rakam
                Değerli dostlar
                işlerden dolayı çok bakamadım
                66.600 destek plur diye işlem yaptim
                sonra stop oldum
                66.200 den tepki geldi
                Gelinen durumda
                66.725 ve stoplu şort kalınabilir
                burada önemli olan artık 66.600 üstünde ki hareketler
                bu düşüş longları patlatma düşüşü de olabilir
                Bir realize hareketi de olabilir
                piyasada şuana kadar ciddi para çıkışı var
                ben flat olarak izlemedeyim
                Kapitalizmin zor sınavı
                Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• ANOFEL
                  Yasaklı
                  • 02 Aralık 2009
                  • 131

Sain efe

culex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  sayın efe şartlı emir gerçekleşti.66575 kısa 66200 kapat.oh ne rahat ekran başında oturmaya bile gerek yokkk.saygılar bol kazançlar
                  EFE_09 Yazdı:
                  geldikalt bandaa..kırarmı aşağı..bir kırsa ne güzel olur..

SAYIN EFE
                  BANTLAR ÇOK GÜZEL ÇALIŞTI, TEŞEKKÜR EDERİM,SAYENİZDE İLK DEFA SİZİN BANTLARI UYGULAYARAK 450 PUAN ALDIM,,
                  BAŞARILARINIZIN DEVAMINI VE BOL KAZANÇLAR DİLERİM. ..

Yorum

• karınca06
                    KASAP
                    • 12 Nisan 2009
                    • 976

aldıgım yerden stop.....karı cebe atamadık......

Yorum

• EFE_09
                      Tecrübeli
                      • 14 Mayıs 2009
                      • 1078

Sisteme uyupda kazanan arkadaşları tebrik ederim..güzel sözleri için teşekkür ederim....

boğa isek..
                      Orta band içeri geçilirse de güzel olur...o ana kadar izlemeye devam..

alt band aşağısında ayuyuz(66.525 e kadar opsiyonlu) ..ama bir kırılma anı varki o gerçekleşirse full olacağım..

Yorum

• taka
                        Kıdemli
                        • 22 Eylül 2009
                        • 3774

YORUM-BORSA´DA 1.SEANS(YATIRIM FİNANSMAN)

Çin´in parasal genişlemeyi frenlemek için aldığı yeni önlemler
                        bu sabah Asya piyasalarında düşüşe neden oldu. Avrupa borsalarının
                        Yunanistan´a yönelik yapılan açıklamaların yarattığı endişelerle
                        olumsuz bir görünüm sergilemesi ve vadeli ABD endeks kontratlarının
                        negatif bölgede bulunması İMKB´nin satıcılı açılışında etkili oldu.
                        Yurtiçinde kapatma davası konusunda çıkan iddiaların da İMKB´deki
                        satış baskısını artırdığı belirtiliyor.
                        Yatırım Finansman Araştırma Müdürü Tuncay Turşucu, bugünün en
                        önemli gündeminin Taraf gazetesinde çıkan kapatma davası ile ilgili
                        yazı olduğunu belirterek, "Bu yazının etkisiyle endekste ciddi
                        bir baskı var ve piyasada bu konunun yarattığı endişe gözleniyor.
                        Böyle bir gündem olmasaydı, endeksin hafif eksi bir açılışın
                        ardından güçlü seyrini sürdürmesi beklenebilirdi" diye konuştu.
                        Tuncay Turşucu, kapatma davası ile ilgili ortaya çıkan konu
                        netleşene kadar İMKB´deki belirsizliğin süreceğini tahmin
                        ettiklerini belirterek, "Mevcut aşamada piyasa bu gelişmelere
                        ilişkin refleksini şu ana kadar 53500 seviyesine gelerek yansıttı.
                        Büyük ihtimalle öğleden sonra 53500-53000 puan aralığında bir seyir
                        olabilir" dedi.
                        Araştırma Müdürü Turşucu, Başsavcı tarafından yapılacak kapatma
                        davası konusunu yalanlayıcı yönündeki olası bir açıklamanın piyasadaki
                        ibreleri hızlı bir şekilde tersine çevireceğini vurguladı ve bu konuyu
                        yakından izlemekte fayda bulunduğunu söyledi.
                        Aşağıda 53000 desteğinin bulunduğuna değinen Turşucu, 54200 puan
                        seviyesinde ise direnç olduğunu bildirdi ve "İMKB mevcut aşamada bu
                        aralık içinde hareket edecek gibi görünüyor" diyerek sözlerini
                        sürdürdü.
                        Taraf gazetesi muhabiri Mehmet Baransu´nun Ak Parti´ye kapatma
                        davası açılacağı bilgisi aldığı iddia edildi.
                        Taraf gazetesinde Yasemin Çongar bugünkü köşe yazısında, AK
                        Parti´ye bu Cuma kapatma davası açılacağına ilişkin olarak kesinlik
                        kazanmayan bu duyuma yer verdi.
                        Yazıda Yasemin Çongar, bu istihbarat sonrasında iddiaları üst
                        düzey hükümet yetkililerine sorduğunu belirttiği yazısında, şöyle
                        dedi:
                        "Bütün günü Başbakan´la birlikte, Anayasa değişikliği paketi
                        üzerinde çalışarak geçiren üst düzey bir hükümet yetkilisi, "Partiniz
                        hakkında yeni bir kapatma davasının çok yakında açılmasını bekliyor
                        musunuz?" dediğimde, şu cevabı verdi: "Dört beş aydır böyle bir
                        hazırlık olduğunu herkes gibi biz de duyuyoruz, zaten gazeteler de
                        yazdı. Başsavcı da, malum, ´onlar hissederler´ diye keramet buyurdu.
                        Şu anda böyle bir şey beklemiyoruz ama Başsavcı, elinde bu yetki
                        varken akşamdan sabaha dava açabilir."

NOT BAŞKA BİR SİTEDEN ALINTIDIR.SADECE BİLGİLENMEK İÇİNDİR.

Yorum

• taka
                          Kıdemli
                          • 22 Eylül 2009
                          • 3774

birileri piyasanın yükselmesini yukardaki habere göre istemiyor.bakalım bu haber etkisi nereye kadar olacak.tamda shortcular gol yemişken ansızın çıkan bu haber beni rahatsız ediyor.ne diyeyim py.yine onikiden vurdu.

Yorum

• mutimar
                            Bağımlı
                            • 12 Mart 2009
                            • 1356

Teşekkürler Sayın EFE_06 ve Şelçuk Abi

Sabah aşşağıdaki hareketi yaptım ve zararımı çıkardım çok sagol Sayın EFE...
                            Dünden Kısa Girmiştim geceye ve sabah 66,250'den pozisyon kapadım...

Daha sonra Aynı yerden(66,250) tekrar alım verdim ama bu sefer % 100'e yakın olarak UZUN pozisyon açtım ve Ardından odama gelenler olunca işi garantiye alıp 66,600'den Pozisyonumu kapamak için emir girmiştim ve ve ve ve arkadaşalar 13:35 gibi gittiklerinde bir baktım çok iyi kar yazmış planım........:081::081: ( belki riskli oldu ama tuttum) Her zaman olmaz AMA

Simdi nakit olarak bekliyorum ve ne yaapcağımı bilmiyorum...Ne dersiniz şimdi ne yapayım? UZUN mu yada KISA mı????...Yada izlemeye devam mı....

Tekrar Tekrar Teşekkürler Sayın EFE_06 ve Şelçuk Abi(XTRADERX) :081::081::081::081:

Tırsık VOB'cu...

Yorum

• yemekçi
                              Gurme
                              • 22 Mart 2009
                              • 3314

VOB
                              67.850>>>>Orta bandım<<<<67.000
                              68.250 >>>>Dış bandım<<<< 66.600

Hareketli stoploss>64.700

XU100
                              54.531>>>>Orta Bandım<<<<54.076
                              54.758 >>>>Dış Bandım<<<<53.848

Hareketli Stoploss>52.658

.
                              ...................
                              Kapitalizmin zor sınavı
                              Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• yemekçi
                                Gurme
                                • 22 Mart 2009
                                • 3314

karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                aldıgım yerden stop.....karı cebe atamadık......
                                Hareket hzılı oldu
                                bazen oluyor boyle
                                inşaallah başka seferde
                                Kapitalizmin zor sınavı
                                Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

Working...
                                X

Debug Information