yemekçi Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sen long da değilmiydınEFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabi alt band altı strateji belli eğer teyid alırsam fulleyeceğim şortları ama henüz flat..
ne zaman şorta geçtinKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Abi kısaya gectığınde hızlı şekılde burayada yazda bende kısa olayım bır mıktar....Bızde malda gırelım geceye ve stresli strasi yaşayalım gece dow dansözü eksi kapatsın dıyede dua edelım hep beraber :081::081::081:EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabi alt band altı strateji belli eğer teyid alırsam fulleyeceğim şortları ama henüz flat..Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
abi mesajımı kaçırmışsın her an kaparım demiştim hatta daha sonra flat yazdım..hatta şu an şort denemesi buralardan...yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersen long da değilmiydın
ne zaman şorta geçtinBen küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersen long da değilmiydın
ne zaman şorta geçtinEFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterçıbığım hala yeşil de bi anlamı kalmadıki verdiler de verdiler ..her iki yöne dikkat henüz 66.750 longlara stop yapmadım..ama heran da yapabilirim..EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabi alt band altı strateji belli eğer teyid alırsam fulleyeceğim şortları ama henüz flat..
Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
Kendimce teyit aldım..ama piayasa her şey olabillir..mutlaka Sl konmalı..66.200 önemli...EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabi alt band altı strateji belli eğer teyid alırsam fulleyeceğim şortları ama henüz flat..Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
shortlar 65700 ü işaret ediyor.teknik internet sorunu yüzünden shortun güzel yerini kaçırdım.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
indikatörümün biri shortları kapamış dikkatli olalım.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
adam tekrar shortları giydi(türkiş)bir daha yayınlamıyacaktır.şifre anlaşılmasıntaka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterindikatörümün biri shortları kapamış dikkatli olalım.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
ortalamaları66700 buna dikkat edelimtaka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteradam tekrar shortları giydi(türkiş)bir daha yayınlamıyacaktır.şifre anlaşılmasınŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
efe kardeş 66700 e kadar bekle,zira amcalar shorta iyi yüklendiler.65950 kırılmayı sertleştirir.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
Yorum