Aynende öyle oldu sayın yemekçi göstergelerin ateşi indi ..eksiyemi geçeccek ısınacakmı göreceğiz
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
arkadaşlar dax için 5632 ve aynı zamanda 52740 xu 100 bu iki rakam aynı anda kalıcı olarak geçilirse şortlar tehlikeli olur ki bende 65,150 ortalama ile şortum sl şartBen küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
Şu anda devam olsada her an stop yapabilirim gün içinde çok işlem yapıyorum her pozumu yazamıyorum..65,500 geçilirse tedirgin olacağımmutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayın EFE kısa 'ya devam mı sizde.. ben dayanamadım 64.350'den bıraz daha kısa pozısyon açtım.......
Ama sonumuz ne oalcak yada geceye nasıl gırerız emın degılım......Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
burada yazmış adam taa sabahın köründe ama ne yapmış duygusal davranmış disiplini bozmuş..şimdi stresli ama olsun bunlar hep disipline olmak için birer ders..buda öz eleştiri olsunEFE_09 Nickli Üyeden AlıntıVob için iki kritik rakam 64,800--64,900 geçemezse tamam yükseliş bitti rakamı
65,175 yukarı hareket devam..rakamıBen küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
Bugun bol bol bankaya calıştık vallahi(komisyon)
Odadan çıkmadan önce Kısaları kapayıp Uzun pozısyon acmıstım azda olsa alım satım zaarını oradan cıkardık gibi gibi gibi sanki
.. Ama koskoca günün sonunda ne kar-ne zarar elde var sıfır sanki.....
Akşam olsunda rahatlamak için sinamaya gideyim bari.....
Tabiki bol bol gülmek ve rahatlamak için Recep İvedik 3'eTırsık VOB'cu...
Yorum
-
öğlen sonrası işyerinde yoktum
eve yeni geldim
veriler bir güncellensin para girişini yazacağım
Fakat ciddi para girişi var
Fakat bu son zamanlardaki para girişleri
tam olarak yükseliş yönünde piyasaya yansımadıKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Benim kanaatım senin gösterge pozitif bölgeye geçmedenkarınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yarın önemli gün göstergenın yukarı çıkışı devam edecek mı......
bunlar aşağı dönerlerKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
Yorum