Kendimce takip ettiğim rakamları ve gün içi trade stratejimi yazıyorum sadece yarın benim için
orta bandım...64.850>>><<<<63.400
Dış bandım >>üstte yukarı 65.600 altta aşağı 62.650 hangi yöne kırılırsa o yöne pozisyon alacağım >>başarısız trendde aynı nokta stop..
dostlar bant aralığı geniş olduğu için..destek ve dirençlrimiz..
64.600>64.375>63900>63650
PS:Orta band içeri dış bantlar dışarı kırırlırken pozisyon alırım..
Rakamlar Xu030 değil direk Xu030 yakın vade(aktif kontrat) grafiğinden çıkarılmıştır..
İMKB-100 açılana kadar ki vobda oluşan orta bandın dışarı kırılmalarını hacimli olmadığı sürece ciddiye almıyorum..
orta bandım...64.850>>><<<<63.400
Dış bandım >>üstte yukarı 65.600 altta aşağı 62.650 hangi yöne kırılırsa o yöne pozisyon alacağım >>başarısız trendde aynı nokta stop..
dostlar bant aralığı geniş olduğu için..destek ve dirençlrimiz..
64.600>64.375>63900>63650
PS:Orta band içeri dış bantlar dışarı kırırlırken pozisyon alırım..
Rakamlar Xu030 değil direk Xu030 yakın vade(aktif kontrat) grafiğinden çıkarılmıştır..
İMKB-100 açılana kadar ki vobda oluşan orta bandın dışarı kırılmalarını hacimli olmadığı sürece ciddiye almıyorum..
yukarı cıkarken cakılacagız diyen adamlardı bunlar...herkes dikkatli olmalı bence düştü diye mala girilecek yer değil mazalah altında kalır adam valla..bence flat pozda eğer yapmaya kudreti varsa dip oluşumu yaptıgını ve destek buldugunu teyit edip tekrar girmek en doğrusu..yukarı o kadar hızlı geldik ki aşagıda bir o kadar hızlı gitmememiz için hiçbir sebep yok bana göre..bir diğer mevzu cıkarken ayrışan imkb düşerken de şanına yakışır şekilde ayrışacaktır ve bunu bugün teyit etmiştir bence..benim tahmin ettiğim seviye 42.000 seviyesidir dip oluşumunun tamamlanacağı seviye.. unutmayalım 2 ayda verdiğini 3 günde geri aldı.8 ayda verdiğini 2 haftada geri alır hiçbir tekniği de dinlemez..hala malda ve buralardan mal alma sevdasında olanlar alacaklarsa da cok belli hissleri almalı bence.yoksa kriz düşüşünde 58.000 den mallananlar gibi beklerler ama bu sefer 6 ay değil 6 sene belki
Yorum