Dost Meclisi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • EFE_09
    Tecrübeli
    • 14 Mayıs 2009
    • 1078

Kendimce takip ettiğim rakamları ve gün içi trade stratejimi yazıyorum sadece yarın benim için

orta bandım...64.850>>><<<<63.400
    Dış bandım >>üstte yukarı 65.600 altta aşağı 62.650 hangi yöne kırılırsa o yöne pozisyon alacağım >>başarısız trendde aynı nokta stop..
    dostlar bant aralığı geniş olduğu için..destek ve dirençlrimiz..
    64.600>64.375>63900>63650

PS:Orta band içeri dış bantlar dışarı kırırlırken pozisyon alırım..
    Rakamlar Xu030 değil direk Xu030 yakın vade(aktif kontrat) grafiğinden çıkarılmıştır..
    İMKB-100 açılana kadar ki vobda oluşan orta bandın dışarı kırılmalarını hacimli olmadığı sürece ciddiye almıyorum..
    Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..

Yorum

• EFE_09
      Tecrübeli
      • 14 Mayıs 2009
      • 1078

yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Para çıkışı: -34.011
      Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..

Yorum

• EFE_09
        Tecrübeli
        • 14 Mayıs 2009
        • 1078

Xu100 için hareketli mal taşıma noktası 54.330 olarak görünmektedir...

Yorum

• kahin
          Katılımcı
          • 26 Eylül 2009
          • 42

bu mekanizma nasıl calışıyor sn karınca acıklayabilirmisiniz rica etsem.yani düşerken para girmesi.buraya kadar gelirlerken de para mı cıkıyordu?O cıkış balıkları o kadar cok tekerrür etti ki o zaman herkes şortlama sevdasındaydı.Tam bu noktada ky psikolojisinin tersine işleyecek süreç bence..cuma gününe kadar sizin gibi düşünüyordum ama artık her cıkışta biraz daha fazla malı yukarıdan verme fırsatı bulacaklar...bundan dolayı cıkışı balık değil şort fırsatı olarak değerlendirmek bana daha dogru geliyor.Baksanıza amcalar tv 'ye cıkıp düzeltme oluyor diyorlaryukarı cıkarken cakılacagız diyen adamlardı bunlar...herkes dikkatli olmalı bence düştü diye mala girilecek yer değil mazalah altında kalır adam valla..bence flat pozda eğer yapmaya kudreti varsa dip oluşumu yaptıgını ve destek buldugunu teyit edip tekrar girmek en doğrusu..yukarı o kadar hızlı geldik ki aşagıda bir o kadar hızlı gitmememiz için hiçbir sebep yok bana göre..bir diğer mevzu cıkarken ayrışan imkb düşerken de şanına yakışır şekilde ayrışacaktır ve bunu bugün teyit etmiştir bence..benim tahmin ettiğim seviye 42.000 seviyesidir dip oluşumunun tamamlanacağı seviye.. unutmayalım 2 ayda verdiğini 3 günde geri aldı.8 ayda verdiğini 2 haftada geri alır hiçbir tekniği de dinlemez..hala malda ve buralardan mal alma sevdasında olanlar alacaklarsa da cok belli hissleri almalı bence.yoksa kriz düşüşünde 58.000 den mallananlar gibi beklerler ama bu sefer 6 ay değil 6 sene belkiburası imkb herşey olur

Yorum

• EFE_09
            Tecrübeli
            • 14 Mayıs 2009
            • 1078

Bu verilere göre son durum..Sn yemekçiden teyit alırsak dahada iyi olacaktır...
            karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            verilerim tam ise para girişi 6,9 mılyon tl.....

Yorum

• karınca06
              KASAP
              • 12 Nisan 2009
              • 976

verilerim tam ise para girişi 6,9 mılyon tl.....

helal olsun py endeks %3 düşüyor 7 mılyon para gırıyor....

kım ne derse desın çıkışı yerınden yakalarsak bu dususten daha buyuk balık çıkışta......

Yorum

• EFE_09
                Tecrübeli
                • 14 Mayıs 2009
                • 1078

Kendimce takip ettiğim rakamları ve gün içi trade stratejimi yazıyorum sadece yarın benim için

orta bandım...63.400>>><<<<62.150
                Dış bandım >>üstte yukarı 60.000 altta aşağı 61.550 hangi yöne kırılırsa o yöne pozisyon alacağım >>başarısız trendde aynı nokta stop..
                dostlar bant aralığı geniş olduğu için..destek ve dirençlrimiz..
                64.600>64.375>63900>63650

PS:Orta band içeri dış bantlar dışarı kırırlırken pozisyon alırım..
                Rakamlar Xu030 değil direk Xu030 yakın vade(aktif kontrat) grafiğinden çıkarılmıştır..
                İMKB-100 açılana kadar ki vobda oluşan orta bandın dışarı kırılmalarını hacimli olmadığı sürece ciddiye almıyorum..

Yorum

• karınca06
                  KASAP
                  • 12 Nisan 2009
                  • 976

kahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  bu mekanizma nasıl calışıyor sn karınca acıklayabilirmisiniz rica etsem.yani düşerken para girmesi.buraya kadar gelirlerken de para mı cıkıyordu?O cıkış balıkları o kadar cok tekerrür etti ki o zaman herkes şortlama sevdasındaydı.Tam bu noktada ky psikolojisinin tersine işleyecek süreç bence..cuma gününe kadar sizin gibi düşünüyordum ama artık her cıkışta biraz daha fazla malı yukarıdan verme fırsatı bulacaklar...bundan dolayı cıkışı balık değil şort fırsatı olarak değerlendirmek bana daha dogru geliyor.Baksanıza amcalar tv 'ye cıkıp düzeltme oluyor diyorlaryukarı cıkarken cakılacagız diyen adamlardı bunlar...herkes dikkatli olmalı bence düştü diye mala girilecek yer değil mazalah altında kalır adam valla..bence flat pozda eğer yapmaya kudreti varsa dip oluşumu yaptıgını ve destek buldugunu teyit edip tekrar girmek en doğrusu..yukarı o kadar hızlı geldik ki aşagıda bir o kadar hızlı gitmememiz için hiçbir sebep yok bana göre..bir diğer mevzu cıkarken ayrışan imkb düşerken de şanına yakışır şekilde ayrışacaktır ve bunu bugün teyit etmiştir bence..benim tahmin ettiğim seviye 42.000 seviyesidir dip oluşumunun tamamlanacağı seviye.. unutmayalım 2 ayda verdiğini 3 günde geri aldı.8 ayda verdiğini 2 haftada geri alır hiçbir tekniği de dinlemez..hala malda ve buralardan mal alma sevdasında olanlar alacaklarsa da cok belli hissleri almalı bence.yoksa kriz düşüşünde 58.000 den mallananlar gibi beklerler ama bu sefer 6 ay değil 6 sene belkiburası imkb herşey olur
                  sn kahın göruşlerınıze saygı duyuyorum ama ben aynı sekılde dusunmuyorum ve bu dususun sadece bır duzeltme oldugunu duzeltme bıtışı yenı tepe beklıyorum.65000 den 56800 e ınerkende kımse yenı tepe beklemıyor ve herkes düşüşün başladığını soyluyordu...

kulakları çınlasın boz ayı vardı ve 65200 tepesı dıye yenı topık acmıştı ama duzeltme bıtışı endeks 71400 de aldı nefesı.düşüşün başladıgını soyleyebılmem için py nın vob da yuklu mıktar shorta gecerek spotu hedge etmeleri ve borsa endeksının ana haberlerde haber konusu olması gerekır....

Yorum

• taka
                    Kıdemli
                    • 22 Eylül 2009
                    • 3774

sayın yatırıcılar dowda 9830 imkbde 46894 vobda 59350 imkb 30 da59200 banka endeksinde ise 103790 34 haftalık üssel desteği var şayet bu destekler çalışmazsa düşüş asansör inişine dönerki bunun önünde hiç bir güç duramaz.ana stoplosumuz burası olmalıdır diye düşünüyorum.bu verdiğim değerler kapanış itibari ile değerlandirilmelidir.diğer bir unsur ise 60 dklık 200 günlük ortalamaların üstüne atıp taban yapmadıkça yön aşağıdır diye düşünüyorum.dolar bazında ise 2.76 ve 3 cent desteğimiz var.işlem yaparken bu kırıterler göz önüne alınmalı diye düşünüyorum.

yaklaşık olarakta piyasanın beklediği % 20 lik düşüşte endeks bazında haftalık 34 günlük üssel desteğimize denk gelmektedir.bakalım büyükler bu seviyelere getireceklermi getirlerse ne yapacaklar zamanla anlarız.

ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
                    sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
                    müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• YORUMCU
                      Çalışkan
                      • 26 Kasım 2008
                      • 1296

Bu kadar çabuk ve hızlı düşeceğimizi ummuyordum. Yarın endeksin yönü belli olur diye düşünüyorum 45.000-45.500 civarından bir yukarı deneme daha yapacak bence endeks. Tabi şimdiki verilere göre. Yarın eğer direnç yukarı kırılırsa riske girmeye değer kısa vadede. 50.000'in altına bu değeri görmeden üç tane kapanış aşağı yönü gösterir. Yabancı paylarına dikkat diyorum.

bigpara - Türkiye'nin Bir Numaralı Finans Portalı

artı BDI endeksine dikkat diyorum.
                      Baltic Exchange Dry Index (BDI) & Freight Rates

artı futurelere ve dow'un kapanışına dikkat diyorum. 10.000'i görmeden üç gün geçirirse bizim endeks gibi gidişat kötü. Yarını ve sonraki günü iple çekiyorum.
                      Bloomberg.com: Futures
                      Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.

Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian

Yorum

• YORUMCU
                        Çalışkan
                        • 26 Kasım 2008
                        • 1296

toplam para girişini veren bir arkadaş vardı. günlük şu kadar toplamda bu kadar diye. Nereye gitti o arkadaş.

Yorum

• YORUMCU
                          Çalışkan
                          • 26 Kasım 2008
                          • 1296

endeks euro bazında 22.500 de düşüşü durdurursa iyi olacak. tl bazında daha önce yazdığım seviyede durursa iyi olacak yoksa çok canlar yanacak. nakitte kalmak en iyisi şu anda bence

Yorum

• EFE_09
                            Tecrübeli
                            • 14 Mayıs 2009
                            • 1078

Grafiğin üst barında yazmaktadır..
                            toplam para girişi 1.750.592
                            YORUMCU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            toplam para girişini veren bir arkadaş vardı. günlük şu kadar toplamda bu kadar diye. Nereye gitti o arkadaş.
                            EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Bu verilere göre son durum..Sn yemekçiden teyit alırsak dahada iyi olacaktır...

Yorum

• karınca06
                              KASAP
                              • 12 Nisan 2009
                              • 976

sevgılı yemekçi bugunde ugramamış sanırım işi var....

Yorum

• Bear_Bull
                                Spread Trader
                                • 09 Şubat 2009
                                • 773

9/2/2010
                                ilk 8 pgç ımkb100

+ 7,387,224
                                Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)

Yorum

Working...
                                X

Debug Information