Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Kısa vadeli destekler dün aşağı gittiğinde zarar kes uygulayan var mı? Benden başka...
Şuan için yeni stratejim. 50.850 ilk gözüme çarpan destek. eğer burda tutunamazsa;
Endekste 49.000-50.000 aralığından belki biraz üstünden %5-10 gibi bir tepkinin gelmesi gerek. ancak zaman olsun olgunlaşsın vakit bulabilirsem yazacağım.
Bu bir haftalık takip edeceğim rakamlar olacak.
Ancak 49.000'i aşağı geçecek olursa büyük ihtimalle krizin ikinci dalgası başlamış olacaktır ve aşağılarda bayağı aşağılarda yeni bir direnci geçme gibi bir durum söz konusu olursa hisse senedine girilir.
Benim kanım 49.000 aşağı geçilirse endekste ne var ne yok çıkıp beklemek gerek diye düşünüyorum.
Şahsi düşüncem kimseyi bağlamaz.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian
Yorum
-
64.200-300 bölgesinden long denemesikarınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersevgılı yemekçi
15.30 verısıyle sert asagı verırlerse sence long denenebılırmı.....
bana göre 71300 tepesınde oldugu gıbı sıvrı bır dıp gelebılır.....
bence mantıklı
tabiki stoplosa sadık kalarakKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-

24 aralık endeks 51460 içeri giren para 1434 mılyon tl
05 şubat endeks 51454 içeri giren para 1763 mılyon tl
aynı yerdeyız içeride 300 mılyon tl artı para var ve ekonomı kanalı dahıl
düşüş başladı çıglıkları atılıyor.avrupada ulkeler batıyormuş,abd de istihdam
rakamı ıyı gelmemış andersenden masallar bana göre...
sadece duzeltme için bahane bunlar endeksın döndüğü yerden long yakayabılırsek bu düşüşden daha buyuk balık gelecek...sabırla o buyuk balığı bekleyecegım...
Yorum
-
Arkadaşlar tepki nereden gelecek ben %10 a kadar olabilecek bir tepki bekliyorum ama noktasal olarak tahmin edebilen var mı? Bahanesi ile birlikte tabi. Şuradan tepki gelecek ama neredenPaylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian
Yorum

Yorum