şortlarla devam
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPara giriŞi İmkb 100 8 kurum : 29.280
Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
Kendimce takip ettiğim rakamları ve gün içi trade stratejimi yazıyorum sadece yarın benim için
orta bandım...63.750>>><<<<63.300
Dış bandım >>üstte yukarı 63.900 altta aşağı 63.200
hangi yöne kırılırsa o yöne pozisyon alacağım >>başarısız trendde aynı nokta stop..
PS:Orta band içeri dış bantlar dışarı kırırlırken pozisyon alırım..
Rakamlar Xu030 değil direk Xu030 yakın vade(aktif kontrat) grafiğinden çıkarılmıştır..
İMKB-100 açılana kadar ki vobda oluşan orta bandın dışarı kırılmalarını hacimli olmadığı sürece ciddiye almıyorum.Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
Ah o bandı oraya koymasaydım keşke biraz daha salınsaydıculex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraşağı gelişte tam orta bandın üstünde tuttular.buradan tekrar yukarı dönme ihtimalini yüksek görüyorum.
her halukarda 60 dakikalıklarda üçgen formasyonu var nereye kırılırsa oraya sert kırlacak 64,025 temkinli şortta beklemedeyim
Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
borsasihirbazı olarakta bilinen sevgili Cüneyt Paksoy saat 16:00-16:30 arasında Bloomberg HT'deki programa misafir olarak davet edilmiştir..Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
göbek yapmış epeyce, görüşmeyeli... Cüneyt dostum
Kendine biraz dikkat etmesi lazım..
Malum, yaş kemale erince, kalp sorunları başlayabilir...
( aynı şey kendim içinde geçerli ) :kahkaha:!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
ikinizi yakınen tanımayanlar için yardımcı olması amacıyla şunu yazabilirim.guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergöbek yapmış epeyce, görüşmeyeli... Cüneyt dostum
Kendine biraz dikkat etmesi lazım..
Malum, yaş kemale erince, kalp sorunları başlayabilir...
( aynı şey kendim içinde geçerli ) :kahkaha:
Cüneyt Abi, Selim Abi yanında bir deri bir kemik gibi kalıyor
Yorum
-
yok devenin kulağı...................VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterikinizi yakınen tanımayanlar için yardımcı olması amacıyla şunu yazabilirim.
itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterikinizi yakınen tanımayanlar için yardımcı olması amacıyla şunu yazabilirim.
gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryok devenin kulağı...................

Yorum
-
Cüneyt Abi 114, Selim abi tam 172 kg.EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Aralarına girdim mi yer elma'sı gibi duruyorum
Yorum

Yorum