Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
65.500 de tüm şortlar kapandı.long accmaya da cesaret edemedik acıkcası.stoploss koymaya kıyamazsan ceremesini cekersin cok kötü vurdular kafaya cokk...sanıyorum şimdiki hedefi 70.000 üstü.... yanlış işllemler yapmamak için bir müddet uzak duracağım.yön daha belli olmadı dşüşü trendi diye atladık hüsran oldu sonumuz şorttan aldıgımız verdik bide üstüne hamam parası verdik.1 hafta seyredecem
Yorum
-
Dostlar bazı akşamlar alakasız bir şekilde nete giremiyorum..halende çözemedim sorunu kusura bakmayın..bantların güzel çalıştığını söylemek isterim kendim band disiplinine uymadığım için az bir zarar yazmış görünsekde bunu telafi edeceğimize eminim..
Çalışmalar için teşekkürler sn yemekçiyemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBenden bukadar çalışma yeter
Bebiş Baba bana ne zaman
zaman ayıracan diyor...
PG grafiğini ekleyeceğim yakın zamanda..yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPara girişi İmkb 100 8 kurum : 77.466
bandlarım..
orta 65.600>><<65.300
dış 65.700>><<65.200Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
bu sefer kendime ihanet etmedim..65.175 şortEFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
orta 65.600>><<65.300
dış 65.700>><<65.200Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFakat bu son zamanlardaki para girişleri
tam olarak yükseliş yönünde piyasaya yansımadıyemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBenim kanaatım senin gösterge pozitif bölgeye geçmeden
bunlar aşağı dönerlerDün akşamki ders çalışmalarımdanyemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİmkb tüm 8 kurum para giriş-çikiş grafiği
Son zamanların en ciddi para girişi olmuş
bunun nekadar işe yarayacağını göreceğiz.?
peki şimdi aşağıya döndükmü ?
içsiyasetin bukadar karışık olduğu bir gün
bukadar düşüş normal
spotta 52.000 aşağ geçilmeden
nu iş bitti demek zor
fakat piyasanın bozulduğu bir gerçekKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
sayın arkadaşım piyasa herkezin beklediği gibi işlemez.belki sen karlı çıkarsın.baksana FDOW DOW kapanışı ardından neler yapıyor.beş dakikada beşiktaş.önemli olan trendlerdir.eğer büyükler malda ise yukarı zorlarlar değilse aşağı zorlarlar.kahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterinşallah tersoya gelmeyiz.bana bugün adet yerini bulsun diye düştüler gibi geldi..kapanışta long.yarın gaplı acıp agresif cıkacaklar diye bir düşünce kapladı içimi...
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpara girişini yazan olmamış...
para girişi 18,5 mılyon tl....yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPara girişi İmkb 100 8 kurum : 77.466yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPara giriyor ama
Biz düşüyoruz : + 8.752
Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum

Yorum