Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
03.03.2010 11:25:38 ABD, HEDGE FONLARDAN AVRO İŞLEMLERİNİN KAYITLARINI SAKLAMALARINI İSTEDİ- KAYNAK
Uluslararası ajanslara bilgi veren konuya yakın bir kaynak,
ABD'nin hedge fonlardan Avro işlemlerine ilişkin kayıtlarını
imha etmemelerini istedi.
Talebin, ABD ve Avrupa'nın Yunan borç krizinde fonların
payının açığına çıkarılması çabaları kapsamınd olduğu
belirtiliyor.
Kaynak, ABD Adalet Bakanlığı'nın talebi en azından bazı
hedge fonlara ilettiğini bilindiğini vurguladı.
Foreks Haber Merkezi
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
maliyetim daha iyi ama burada bir şort sinyali aldım..sanal olarak 62,650 şort diyelim bakalım nolcak 62,800 de stop olsun
sayın efe shortunu destekliyorum
dostlar verilerimde hata olduğu için ayrıntılı veremeiyorum
bandlarımız Vob için
dış bandlar>>>63.900--62.200
Orta bandlar>>>63,450--62,600
orta band 62.600 kırıldığında hedef orta-üst band olur(63.450) ...strateji gereği. bakalım olacakmı stoplu izliyorum..testere dişlerine kurban girmeyelimde
işlem hacmi çıkışı tam desteklemiyor..
Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
51.711 kendimce pivotumun altında kapattığı için geceye flat girdim..aslında onada 2 puan kalmıştı ama ben kapattığımda biraz daha fark vardı.. ..yarın gaplı yukarı olabilir DJI yede bağlı ...
Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum