karınca06 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
fikirlerime değer verdiğiniz için ayrıca teşekkür ederim.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
Koala Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn. Karınca sizin göstergesiniz hala negatif bölgedemi ?
teşekkürler.
evet sn koala artıya gectıgınde paylaşacagım......
Yorum
-
Nerde yanılgıya düştüm
Longları kapayınca
vede pıyasanın yukarı gitmeye
devam edeceğini de hem düşündüm ve yazdım
bir anlık bir düzeltme olur kararı
ve pazartesi zararla başlama
tüm planlarımı altus etti
olumlu baktığım haftaya zararla başlamama
ve bir türlü longa gecememe sebeb oldu
Sözün özü ya olduğun gibi görün
yada göründüğün gibi ol
bizde ya yazdığın gibi hareket et
yada yine yazdığın gibi hareket etKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Sevgili efe şu M.Dğny kokan rakama çok yaklaştıkEFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdostlar görüleceğini sanmıyorum ama Xu 100 de mal taşıma noktası benim için 51.898 kapanışıdı..mal alındığı takdirde aynı zamanda hareketli stoploss olur
bakalım üstüne atabilecekmiyizKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Google çeviride şöyle diyorVOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterI see dead peoples.

ne demek bu sevgili volva
ben türkçeyi zaten zor yazirem
Ölü halklar bakın.
Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
6. his filmini seyrettin mi Hasan Abi ? Hani oradaki ufaklık ölü insanlar görüyordu ama inanmıyorlardı başlarda. İşte ona atıfen yazmıştımyemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGoogle çeviride şöyle diyor
ne demek bu sevgili volva
ben türkçeyi zaten zor yazirem
Ölü halklar bakın.
Yorum
-
1000 puan makas vardı arada. bence normale dönüyoryemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBugünün diğer günlerden farkı
vob spota göre daha fazla + da
yanı pıyasa yavaş yükselişe inanmaya başlıyor
yanlız daha inanmanın başında
Yorum
-
yok nerdeeeeeeeeeeeVOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster6. his filmini seyrettin mi Hasan Abi ? Hani oradaki ufaklık ölü insanlar görüyordu ama inanmıyorlardı başlarda. İşte ona atıfen yazmıştım
evet şimdilik oyleVOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1000 puan makas vardı arada. bence normale dönüyor
Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum

Yorum