Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Vaybe indikatörlere bak sen. Borsalarda hem çöküş tarihini hemde dönüş tarihini %100 tuttur.
Evet indikatörlerimiz şimdilik full çalışıyor. Perşembe dönüşümle birlikte dibi gördük ve yükselmeye başladık. Eski zirve görülür görülmez ama ben indikatörün yine %80 çalıştığını kabul ediyorum şimdiden.
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
daroka ustanm stratejime ihanet ettiğim zamanlarda hep zarar yazdım bu sebepler bende şorta inansamda üst bandım 63,225 maliyetli long oldum kar stopum tabiki hazır ..Ama trend inancım şort
hayırlısı olsun kardeş bense hiç pozumu bozmadım hatta 64250 den bir miktar daha short açtım p.tesiye sanırım 64700 den de açıcaz durum onu gösteriyor
son aylardaki en büyük maliyeti yapıyorum...
spot bence 52800 ü geçemez geçse bile üstünde kapatamaz
stratejimi bunun üzerine kurdum.. tutmassa artık kol keseriz ve son ayların en büyük zararını yazarız..
not : karınca kardeşimle yaptığımız tüm tradeler %100 başarılı idi en son dalgada o flat kaldı bense shortta
YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
hayırlısı olsun kardeş bense hiç pozumu bozmadım hatta 64250 den bir miktar daha short açtım p.tesiye sanırım 64700 den de açıcaz durum onu gösteriyor
son aylardaki en büyük maliyeti yapıyorum...
spot bence 52800 ü geçemez geçse bile üstünde kapatamaz
stratejimi bunun üzerine kurdum.. tutmassa artık kol keseriz ve son ayların en büyük zararını yazarız..
not : karınca kardeşimle yaptığımız tüm tradeler %100 başarılı idi en son dalgada o flat kaldı bense shortta
sevgılı daroka kardes umarım zararsız atlatırsın takıp ettıgımız ındıkatorlerın 3 tanesınden 2 sı shortta.onlar longa dönmeden rallı olmuyor bılıyorsun.pazartesı salı dıkkatlı olman gerekır onlarda longa dönerse bızde longa dönmelıyız shorttakı zararının kat ve kat fazlasını longda cıkarırsın...
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum