Dost Meclisi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • EFE_09
    Tecrübeli
    • 14 Mayıs 2009
    • 1078

Kendimce takip ettiğim rakamları ve gün içi trade stratejimi yazıyorum sadece yarın benim için

Orta band içeri dış bantlar dışarı kırılırsa o yöne pozisyon alacağım >>başarısız trendde aynı nokta stop..
    Orta Bantlar ile Dış bantlar arasında Pozisyon almak risklidir mutlaka bandlardan birinin kırılmasını beklemek gerekir...

PS:Rakamlar Xu030 değil direk Xu030 yakın vade(aktif kontrat) ve XU100 grafiğinden çıkarılmıştır..
    İMKB-100 açılana kadar ki vobda oluşan orta bandın dışarı kırılmalarını hacimli olmadığı sürece ciddiye almıyorum.

Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..

Yorum

• yemekçi
      Gurme
      • 22 Mart 2009
      • 3314

yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      S.A günaydın dostlar
      mekan açılmış
      Dün para giriş çikiş yok gibi
      Sadece -628 para çıkışı var
      EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      sayın yemekci sadece 4.3.2010 tarihindeki para giriş çıkışınıda alabilirmiyim.sanırımo yazılmamış.teşekkürler
      ........
      Kapitalizmin zor sınavı
      Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• EFE_09
        Tecrübeli
        • 14 Mayıs 2009
        • 1078

Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..

Yorum

• yemekçi
          Gurme
          • 22 Mart 2009
          • 3314

Bu para girişine ve vop taki poz lara göre
          şimdilik ciddi düşüş beklememek lazım
          Kapitalizmin zor sınavı
          Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• simurg
            Administrator
            • 10 Mart 2007
            • 9248

https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• simurg
              Administrator
              • 10 Mart 2007
              • 9248

Yorum

• simurg
                Administrator
                • 10 Mart 2007
                • 9248

Yorum

• simurg
                  Administrator
                  • 10 Mart 2007
                  • 9248

xu030 60 dk.

Yorum

• yemekçi
                    Gurme
                    • 22 Mart 2009
                    • 3314

sağol sevgili simurg
                    Kapitalizmin zor sınavı
                    Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• daroka
                      ......
                      • 24 Nisan 2009
                      • 362

daroka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      hayırlısı olsun kardeş bense hiç pozumu bozmadım hatta 64250 den bir miktar daha short açtım p.tesiye sanırım 64700 den de açıcaz durum onu gösteriyor
                      son aylardaki en büyük maliyeti yapıyorum...
                      spot bence 52800 ü geçemez geçse bile üstünde kapatamaz
                      stratejimi bunun üzerine kurdum.. tutmassa artık kol keseriz ve son ayların en büyük zararını yazarız..
                      not : karınca kardeşimle yaptığımız tüm tradeler %100 başarılı idi en son dalgada o flat kaldı bense shortta
                      tahmin ettiğimiz gibi 52800 üstüne geçici olarak attı ve geri geldi
                      bundan sonrası çok kritik..
                      bugünde artı kapatabiliriz ama bundan sonra 1 hafta sürecek bir düşüş dalgası gelmeli
                      65 üstü çok güzel short açma yeriydi son açtığımız shortlarla mal,yet 63850 civarı oldu py beni çok kötü kıstırdı 66 üstü boğulurum sanırım
                      herkese hayırlı tradeler
                      YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.

Yorum

• daroka
                        ......
                        • 24 Nisan 2009
                        • 362

Bu arada daxın 5,600 seviyelerinde büyük bir gapı bulunmakta şu an 5,900 seviyelerinde
                        ve bir haftadır soluksuz yükseliyor
                        bunu bu hafta kapatmak isticeklerdir....
                        YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.

Yorum

• EFE_09
                          Tecrübeli
                          • 14 Mayıs 2009
                          • 1078

yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          sağol sevgili simurg
                          tahmin ettiğimiz gibi 52800 üstüne geçici olarak attı ve geri geldi
                          bundan sonrası çok kritik..
                          bugünde artı kapatabiliriz ama bundan sonra 1 hafta sürecek bir düşüş dalgası gelmeli
                          65 üstü çok güzel short açma yeriydi son açtığımız shortlarla mal,yet 63850 civarı oldu py beni çok kötü kıstırdı 66 üstü boğulurum sanırım
                          herkese hayırlı tradeler
                          günaydın dostlar ..

sn daroka inşalah dediğiniz gibi düşüş olur hep birlikte selde yol alrırızz..

dostlar EFg ve iş yatırırmın alımlarına yorumunuzu alabilirmiyim.

ZU100 için belirttiğim ALTband 51,988 bugün aynı zamanda hareketli stoploss dur

Yorum

• daroka
                            ......
                            • 24 Nisan 2009
                            • 362

EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            günaydın dostlar ..

sn daroka inşalah dediğiniz gibi düşüş olur hep birlikte selde yol alrırızz..

dostlar EFg ve iş yatırırmın alımlarına yorumunuzu alabilirmiyim.

ZU100 için belirttiğim ALTband 51,988 bugün aynı zamanda hareketli stoploss dur
                            efg ve iş son zamanlar bütün algıları bozup zararına işlem yapmaya başladılar
                            son bir ay içindeki işlemlerine bakarsak ikiside zararda
                            ancak bunun bu iki kurumu takip edenleri avlamaya yönelik bir hareket olduğundan şüpheleniyorum
                            gerçi bu pasta işlerinden karınca kardeşim daha ii anlar ben acemi sayılırım

Yorum

• EFE_09
                              Tecrübeli
                              • 14 Mayıs 2009
                              • 1078

göstergeler 15 dakika sonra oturacak ..orta band kırılmaları şort açma noktası yapacağım

Yorum

• karınca06
                                KASAP
                                • 12 Nisan 2009
                                • 976

efg ve iş son zamanlar bütün algıları bozup zararına işlem yapmaya başladılar
                                son bir ay içindeki işlemlerine bakarsak ikiside zararda
                                ancak bunun bu iki kurumu takip edenleri avlamaya yönelik bir hareket olduğundan şüpheleniyorum
                                gerçi bu pasta işlerinden karınca kardeşim daha ii anlar ben acemi sayılırım

kardes umarım gerı gelır benım takıp ettıgım göstergelerde kesın bır yon yok testere operasyonları olabılır......

Yorum

Working...
                                X

Debug Information