bu geceye long girmek büyük cesaret olduğu gibi hisse senetleri ile girmek de büyük cesaretdir.
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
mermilerin 2/3'ü ile LONGVOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu geceye long girmek büyük cesaret olduğu gibi hisse senetleri ile girmek de büyük cesaretdir.
işte CESARET,
işte YÜREK
işte PALA
işte PARA
Yorum
-
yarın sabah PARA <=> PULFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermermilerin 2/3'ü ile LONG
işte CESARET,
işte YÜREK
işte PALA
işte PARA
olmazsa tabii ki.
Yorum
-
VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu geceye long girmek büyük cesaret olduğu gibi hisse senetleri ile girmek de büyük cesaretdir.FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermermilerin 2/3'ü ile LONG
işte CESARET,
işte YÜREK
işte PALA
işte PARA
bende fıkret abıye katılıyorum.....
aksama görüsmek üzere....
Yorum
-
bende %40 hisse girdim.FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermermilerin 2/3'ü ile LONG
işte CESARET,
işte YÜREK
işte PALA
işte PARA
işte cesaret
işte yürek vs vs
Yorum
-
karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbende fıkret abıye katılıyorum.....
aksama görüsmek üzere....
Bende size katılmayrum
karşı taraftayum
Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Hocam 10067 nin altında kalsınFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdow bu gece artı kapatıyor.
10.077 olabilir mesela.
yine çökmeyecek
oraya kadar sana müsade
1067 üstü demek
mühtemelen benim yarın poz kapamam demek
Halbüki yarın daha ne veriler var, ne verilerKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
eyvallah, bu iyiliğini hiç unutmayacağımyemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam 10067 nin altında kalsın
oraya kadar sana müsade
1067 üstü demek
mühtemelen benim yarın poz kapamam demek
Halbüki yarın daha ne veriler var, ne veriler

Yorum
-
portföyün 1/10 hissedeyim.teknik sebebden dolayı.2 kademe kalktımı yeterli.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
kısa çöpü çektin, hesaplar senden.yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBende size katılmayrum
karşı taraftayum
akşama görüşürüz hasan abi
Yorum
Yorum