yemekçi Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Geliriz inşaalah sevgili MuratVOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu arada Karınca06 aradı.
yarın saat 22.30'da güllüoğlunda. duyduk duymadık demeyin. katılım bayağı olacak gibi ama hasan abi ve fikret abinin katılmamasını büyük ayıp olarak değerlendirir medya

İlker ankaradan buraya geldi
Biz bir köprüyü geçemiyecekmiyiz
Üstelik beleş:081:Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Milyarları palaya yedirinceVOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHasan abi mültimilyardersin, pala'ya milyarlar yediriyorsun,
yarın karınca'ya bir sütlaç yediremedin

Not:Eeee bizim borsanın da canı can değil mi arkadaşlar .O kadar direnilmez ki.
Bizede İ............kileri yemek kalıyor (pek ramazanla uyuşmadı ama aklıma geldi):040:Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
bak bu da oluryemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster500 e az kaldı
500 gelirse fikret hoca sponsor olacaktı sanırım
Yorum
-
dostlar dolar pastaya dıkkat........
sankı dolar asagı gıdecekmış türden işlemler var.....
hsbc ve iş bu vadede dıger vadede iş yıne shortluyor....
nereye kadar verdıkten sonra yukarı cekerler önemlı olan burası.....
yakalayabılırsem longlarım....
Yorum
-
73700 altı 72000 eder.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
aynen, nerede beleş, oraya yerleşyemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGeliriz inşaalah sevgili Murat
İlker ankaradan buraya geldi
Biz bir köprüyü geçemiyecekmiyiz
Üstelik beleş:081:
Yorum
-
iki vadeyi ne zaman eşitleyecek pala acaba.....ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
long kalmayın diye uyardım, siz bana ısmarlarsınız.yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster500 e az kaldı
500 gelirse fikret hoca sponsor olacaktı sanırım
hahahahaha
ABD'DE DAYANIKLI MAL SIPARISLERI ACIKLANACAK
ABD'DE TSI 15:30'DA TEMMUZ AYI DAYANIKLI MAL SIPARISLERI VERISI ACIKLANACAK.
BUNA GORE BIR ONCEKI AY YUZDE 1.2 ORANINDA AZALAN SIPARISLERIN TEMMUZ AYINDA
YUZDE 2.8 ORANINDA ARTMASI BEKLENIYOR.
-MATRIKS-
Yorum
-
15:30 USD ABD Dayanıklı Mal Siparişleri Yüksek %3.0 %-1.0
15:30 USD ABD Nakliye Hariç Dayanıklı Mal Siparişleri Yüksek %0.5 %-0.6
17:00 USD ABD Konut Fiyat Endeksi (Aylık) Orta %0.5
17:00 USD ABD Yeni Konut Satışları Orta 330(Bin) 330(Bin)
17:00 USD ABD Yeni Konut Satışları (Aylık) Orta %0.0 %23.6
17:00 USD ABD Kınut Fiyatları Satın Alım Endeksi Orta %-1.9
17:30 USD ABD DOE U.S.Ham Petrol Stokları Düşük
17:30 USD ABD DOE U.S.Benzin Stokları Düşük
17:30 USD ABD DOE U.S. Damıtılmış Petrol Stokları Düşük
19:00 EUR Avrupa Birliği Fransa Toplam İş Arayanlar Düşük 2691
19:00 EUR Avrupa Birliği Toplam İş Arayanlar Değişimi Düşük -8.6ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum

Yorum