Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Peki Hasan abi nasıl yorumluyorsun sen bu poz transferini ?
EFG ekim'de long açıyorsa, düşüş gelmiyecek denilebilinir mi ? yada karşılklı bunlar bizimi kandırıyor
Segili volvo
yazıyı yazıp çıktım
şimdi geldim
Bugün yeni vadede efg nin açmış olduğu uzunlar
Gerçek poz değil
Alanda satan da aynı kişiler
yanı efg nin poz hesabından bunları düşerek hesap yapmak lazım
karşılıklı poz mevcut
dow jones bu gece 10.037 ya da 10.167 seviyelerine yakın kapatacak.
Bu ikisi arasında kapatması da bizdeki pozitif algıyı devam ettirmeye yetecektir.
10181 kapatma ihtimalinide düşünürsek,yarın short kıyımı sert olur.veya long hücumu olur.zaten babalar bugün havayı iyi kullandılar.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Ben yine akşama standart yerime geçtim
Sizin dediğiniz olursa
:040::040::040:
yine mi mayo giydin?
bu sabahki gibi gap olmadan açılır, hatta biraz aşağı salıp, 73.800 ya da 73.600 gösterip, sonra yukarı atarlar.
benim beklentim bu yönde.
Yorum