en son dün 16:05 barında AL diyen sağlam 5 lik, SAT demiştir.
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAkşama organizeyşın var mı?
İlker tatlı ısmarlayacakmış
VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabi sanırım yarın organizeyşın. tatlı mı ısmarlayacakmış gerçkten
:081::081:
canınız saolsun.......
Yorum
-
5 dklıklar risk içeriyor.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
73.500 civarına geri çekilme olabilir.taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster5 dklıklar risk içeriyor.
Yorum
-
Vob: 5 dk.
Değer 73800 oldu ve destek olarak çalıştı gözüküyor.serdarkus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster..
73700 den sonrası ise short bölgem..
Yorum
-
Vob: 5 dk.
Yükseliş için 900-925 üstüne atması lazım.serdarkus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDeğer 73800 oldu ve destek olarak çalıştı gözüküyor.
Ara, gri bölge
Yorum
-
ve dayanamadı benim short olmama,FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster5 lik sağlam 13.35 barında AL verdi ama,
short devam ediyorum.73.5** beklediğim seviye
14.15 barında sağlam da SAT verdi:081::081:
Yorum
-
Fdow sabahtan beri 50-60 puan düştüFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterve dayanamadı benim short olmama,
14.15 barında sağlam da SAT verdi:081::081:
Biz yine iyi duruyoruz
zaten dünkü düşüş da oransal olarak yansımadı
Nedir bizi iyi tutan
bende anlamış değiimKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum

Yorum