Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
hocam sen kolay kolay full girmessin.FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster17.35
dow 10.079
fdow 10.058
parite 1.2744
74.500 full short
sebebi nedir
********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***
Yorum
-
ben yanlış anlarım arkadaş, ters adamım vesselam...Bear_Bull Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÖnceki sayfadaki pasta isteği için gönderdim ama alıntuyı bu sayfadaki yazına yaptım.
sorun yoktur herhalde. Yanlış anlaşılma olmasın.

o da sağolsun, sen de sağol, düşünmen bile yeter dostum.karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbear bull göndermiş.......
yeni gördüm....
istanbullu oldun sen de;)
Yorum
-
moralim bozuktu, oruç başıma vurmuştu, sahura kadar uyumamıştım, vs vs vshakansahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam sen kolay kolay full girmessin.
sebebi nedir
işte bu yüzden, sıf bu yüzden, sabah 500 puan almak için
short girdim, hem de full oğlu full
Yorum
-
iyi olur inşallah...FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermoralim bozuktu, oruç başıma vurmuştu, sahura kadar uyumamıştım, vs vs vs
evetli günler gibi:081:
ben flat.güççük tırstı demeyin ha
********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***
Yorum
-
fikret bey çabalarınızdan umarım dost meclsi yararlanıyordur.inanın ben sizin kadar öz veri gösteremiyorum.isabetli yorumlarınızın devamını bekliyorum.allah nazardan saklasın.FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermoralim bozuktu, oruç başıma vurmuştu, sahura kadar uyumamıştım, vs vs vs
:081::081::081:cayy
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Birimiz hepimiz,taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterfikret bey çabalarınızdan umarım dost meclsi yararlanıyordur.inanın ben sizin kadar öz veri gösteremiyorum.isabetli yorumlarınızın devamını bekliyorum.allah nazardan saklasın.
:081::081::081:cayy
hepimiz birimiz için.
Dostlarımıza yararımız dokunuyorsa en büyük mutluluk bizim için.
:081::081::081:
Yorum
-
böyle yapmasınlar
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
buda bugün yutulan zokaya benziyor
Yorum
-
yarın bizimkilerin yurtdışını takmama ihtimali de var.
onun için 500 puana razıyım.
ancak 40.000 uzun, 40.000 kısa pozisyon kaldı Ağustos vadede.
Yarın bunların çoğu diğer vadeye geçmek isterse (longlar) yine aşağı baskı oluşur diye düşünüyorum.
belki de yanlış düşündüm, sabah artı açar, kim bilir?
Yorum
-
şu dansöz bir karar versinde bizde ona göre bakarız.spot ve vadelide flat kalmayı tercih ettim.full nakit ve sabırla palayı izlemeye devam.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
hayırlısı olsun, flat kalmak da bir pozisyon neticede.taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşu dansöz bir karar versinde bizde ona göre bakarız.spot ve vadelide flat kalmayı tercih ettim.full nakit ve sabırla palayı izlemeye devam.
Yorum
-
fikret bey graftaki formasyonlar tekrar edebilir.bunu sabah farkettim ama paylaşmanın erken olacağı düşüncesi ile yarına saklamıştım ondan şu an gönderdim.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
yarın için en önemli destek 74350 de altına sarkmada ise 73700 kırmak isterlerse şelaleye dönüşür.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
Yorum